IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Випом АД (VPOM / VIPOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Phoenixheart
    Не ме разбирайте погрешно, Випом много ми харесва и мислех да си купя тук, но засега предпочитам да изчакам да видя какво ще стане с отписванията на нисколиквидните компании. И моля ви не спекулирайте така със сплитове и дивиденти, един човек от форума изгоря с глоба 20 000 защото реши да се избъзика за една компания, че плаща дивидент.
    Киселко ли е грозденцето?нищо, в КРС може да ти го дават по-сладко ))))

Коментар

• Не е добре да се спекулира с неясна информация. Времето ще ни покаже каквото има да се случва тук
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Не ме разбирайте погрешно, Випом много ми харесва и мислех да си купя тук, но засега предпочитам да изчакам да видя какво ще стане с отписванията на нисколиквидните компании. И моля ви не спекулирайте така със сплитове и дивиденти, един човек от форума изгоря с глоба 20 000 защото реши да се избъзика за една компания, че плаща дивидент.

Коментар

• И аз заредих,ама с тая ликвидност почвам да се позамислям

Коментар

• Първоначално изпратено от XY

Имам акцийЙЙЙ
            Дай малко на феникса, за да има от малко нещо читаво в портфейла. Не е препоръка.

Коментар

• Тук цената се срина от 9 и нещо на 6 и нещо за отрицателно време и без сериозна причина, според мен. Мисля, че бързи трябва да наваксаме до 9-10 лв. пак. Пазарна капитализация от 2 мил. ми се вижда недостатъчно.....

Имам акцийЙЙЙ

Коментар

• По каква причина? Къде и кога е имало такива индикации? Имало ли е досега сплит или дивидент?

Коментар

• да

Коментар

• Има ли основание да се мисли, че ще направят едно от двете?

Коментар

• Ако направят един сплит за сметка на неразпределената печалба дали няма да се оживи търговията. Но си мисля ,че май е по добре тази печалба да я раздат като дивидент.

Коментар

• Много падна випома днес и най-кофтито е, че не можах да си купя на ниското ):

Коментар

• Купи си,все още има на по 8-9 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
                            ракетата,която доста поизостана от тренда

Коментар

• Дали няма да видим тук ,доста интересен отчет

Коментар

• Едно въпросче:
                                Тук, ще търгуваме ли или ще продължим да блеем, примирени,че ще ни делистнат, заради недомислието на някакви чиновници, приравнили с еднакви критерии това проспериращо предприятие с други в несъстоятелност и без нито една сделка?

Не е препоръка за отказ от блеенето, та камо ли за взимане на инвестиционно решение.
                                Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X