Първоначално изпратено от мечкарник
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Випом АД (VPOM / VIPOM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от мечкарникПървоначално изпратено от XYИ аз не мога да разбера...? Дружеството остава сравнително устойчиво на кризата, а цената му пада наравно с другите акции? Но какво да правиш... пазар! Това е възможност за такива като мен да си го купят евтино и после да го продадат скъпо!
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYИ аз не мога да разбера...? Дружеството остава сравнително устойчиво на кризата, а цената му пада наравно с другите акции? Но какво да правиш... пазар! Това е възможност за такива като мен да си го купят евтино и после да го продадат скъпо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYНоминирам темата за най-заспала тема във форума
Коментар
-
Хайде на отчетя http://www3.fsc.bg/eregnews/index.jsp?action=repsМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYПървоначално изпратено от СоваНякой мин.година се класира от търга за 342 акции по 5 лева и после ги предложи по 5.5 а и други покрай него се натиснаха да продават та си понапазарихме докато имаше. Иначе свободните акции са 28711. Ако тръгнат проектите за АЕЦ в Турция ще има надежди тук. Счетоводната стойност е занижена, реално акцията би струвала поне 66 лв. Видин е от добрите изключения, при положение че от Бургас например не се сещам да е останало дружество на БФБ освен ЗСК-Лозово.
Коментар
-
Първоначално изпратено от СоваНякой мин.година се класира от търга за 342 акции по 5 лева и после ги предложи по 5.5 а и други покрай него се натиснаха да продават та си понапазарихме докато имаше. Иначе свободните акции са 28711. Ако тръгнат проектите за АЕЦ в Турция ще има надежди тук. Счетоводната стойност е занижена, реално акцията би струвала поне 66 лв. Видин е от добрите изключения, при положение че от Бургас например не се сещам да е останало дружество на БФБ освен ЗСК-Лозово.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Някой мин.година се класира от търга за 342 акции по 5 лева и после ги предложи по 5.5 а и други покрай него се натиснаха да продават та си понапазарихме докато имаше. Иначе свободните акции са 28711. Ако тръгнат проектите за АЕЦ в Турция ще има надежди тук. Счетоводната стойност е занижена, реално акцията би струвала поне 66 лв. Видин е от добрите изключения, при положение че от Бургас например не се сещам да е останало дружество на БФБ освен ЗСК-Лозово.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYТук ако се запази темпа на приходи и печалба и четвъртото тримесечие, очакваната възвръщаемост от инвестицията в акции ще възлезе на около 44 %, яхоооууу
Заложил съм добра част от портфейла си на това дружество, пък да видим. Ниската ликвидност е малко притеснителна за по-големи пакети, но пък какво да се прави, все пак това не е NYSE
Очаквам P/E около 2,5 - 3 за 2009
тука капе много нарядкотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар