IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Випом АД (VPOM / VIPOM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от мечкарник
    кьорав карти не играе.
    Не знам какво да ти кажа, приятел ... паживьом увидим
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от мечкарник
      Първоначално изпратено от XY
      И аз не мога да разбера...? Дружеството остава сравнително устойчиво на кризата, а цената му пада наравно с другите акции? Но какво да правиш... пазар! Това е възможност за такива като мен да си го купят евтино и после да го продадат скъпо!
      кьорав карти не играе.
      Какви карти???? Факт ,дружеството е устойчиво и е добро....... Май ти си този,който не знае или не познава картите.......

Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
        И аз не мога да разбера...? Дружеството остава сравнително устойчиво на кризата, а цената му пада наравно с другите акции? Но какво да правиш... пазар! Това е възможност за такива като мен да си го купят евтино и после да го продадат скъпо!
        кьорав карти не играе.

Коментар

• И аз не мога да разбера...? Дружеството остава сравнително устойчиво на кризата, а цената му пада наравно с другите акции? Но какво да правиш... пазар! Това е възможност за такива като мен да си го купят евтино и после да го продадат скъпо!

Коментар

Номинирам темата за най-заспала тема във форума
            Явно дружеството трябва да спре да печели и трупа капитал,да не предава отчети, по възможност да спре да работи, да разпродаде активите си, за да може коефицентите да станат астрономически и да започнат разни видни умове (гении на икономическата мисъл) да пишат тук стихове,да се вадят зелени мечове, да се карат валяции, да се споделят всякакви блянове за генерал Али,мокри сънища............... и тогава може би широката инвеститорска общност ще спре да се плуе и евентуално ще започне да чете отчети. Вероятно, чак в този момент Випом АД ще получи реална пазарна оценка, според показателите си ........................

Коментар

• Номинирам темата за най-заспала тема във форума

Коментар

• Хайде на отчетя http://www3.fsc.bg/eregnews/index.jsp?action=reps

Коментар

• С известно количество

Но това далеч не ме притеснява, ако това имаш предвид

Коментар

Първоначално изпратено от Сова
                    Някой мин.година се класира от търга за 342 акции по 5 лева и после ги предложи по 5.5 а и други покрай него се натиснаха да продават та си понапазарихме докато имаше. Иначе свободните акции са 28711. Ако тръгнат проектите за АЕЦ в Турция ще има надежди тук. Счетоводната стойност е занижена, реално акцията би струвала поне 66 лв. Видин е от добрите изключения, при положение че от Бургас например не се сещам да е останало дружество на БФБ освен ЗСК-Лозово.
                    Преди кризата 65 лв. беше стигнала цената на акция, а печалбата беше доста по-малка от тази за сегашното деветмесечие
                    хо хо , с колко се нагълта ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Сова
                      Някой мин.година се класира от търга за 342 акции по 5 лева и после ги предложи по 5.5 а и други покрай него се натиснаха да продават та си понапазарихме докато имаше. Иначе свободните акции са 28711. Ако тръгнат проектите за АЕЦ в Турция ще има надежди тук. Счетоводната стойност е занижена, реално акцията би струвала поне 66 лв. Видин е от добрите изключения, при положение че от Бургас например не се сещам да е останало дружество на БФБ освен ЗСК-Лозово.
                      Преди кризата 65 лв. беше стигнала цената на акция, а печалбата беше доста по-малка от тази за сегашното деветмесечие

Коментар

• Надъхвате ли вече ?? ))

Коментар

• Някой мин.година се класира от търга за 342 акции по 5 лева и после ги предложи по 5.5 а и други покрай него се натиснаха да продават та си понапазарихме докато имаше. Иначе свободните акции са 28711. Ако тръгнат проектите за АЕЦ в Турция ще има надежди тук. Счетоводната стойност е занижена, реално акцията би струвала поне 66 лв. Видин е от добрите изключения, при положение че от Бургас например не се сещам да е останало дружество на БФБ освен ЗСК-Лозово.

Коментар

• Добра компания, малко неликвидна, но добра.

Коментар

• Дебна от известно време

А то акции има, просто цена не си предложил, май

Коментар

Тук ако се запази темпа на приходи и печалба и четвъртото тримесечие, очакваната възвръщаемост от инвестицията в акции ще възлезе на около 44 %, яхоооууу

Заложил съм добра част от портфейла си на това дружество, пък да видим. Ниската ликвидност е малко притеснителна за по-големи пакети, но пък какво да се прави, все пак това не е NYSE
                                Очаквам P/E около 2,5 - 3 за 2009
                                как успя да събереш акции
                                тука капе много нарядко
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X