IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Метизи АД (5MZ / METIZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• при положение че печалбата на дружеството скача от 100 на 600х.л. и ако се вгледате краткосрочните им задължения намаляват пътя е само един . Най-малко трябва да мине счетоводната си стойност акцията

Коментар

• Според мен фундамента е добър. За движението на акциите в краткосрочен план не бих се ангажирал.

Препоръка е.

Коментар

• Абе не е лош отчета ама ми се искаше по- добре да е. Хубаво че продажбите на продукция растат с 20 и нещо процента ама ако не беше продажбата на ДМА печалбата щеше да е с отрицална стойност май.....
        Ще съм благодарен някой от по- добрите четци на отчети да си каже мнението.
        Сега ще стискаме палци за търга, дано да го вземем!

Имам акции, утре ще разберем за добро или лошо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lolita
          Хвърлих един бърз поглед на отчета, за мен си е супер.
          Нямам време за по-подробен анализ, но ми направи впечатление следното:
          Печалбата към 30.09.2007 г. е 602 000 лв, а към 31.12.2006 г. - 128 000 лв.
          До утре и лека нощ.
          Сигурно има и други детайли, само констатирам това, което ме впечатли и не препоръчвам нищо
          А като се наспиш, какво ще препоръчаш?

Коментар

• chestito na vsichki koito sa vlezli v poziciata. V otcheta se vijda che se raboti seriozno v tazi firma

Коментар

• Хвърлих един бърз поглед на отчета, за мен си е супер.
              Нямам време за по-подробен анализ, но ми направи впечатление следното:
              Печалбата към 30.09.2007 г. е 602 000 лв, а към 31.12.2006 г. - 128 000 лв.
              До утре и лека нощ.
              Сигурно има и други детайли, само констатирам това, което ме впечатли и не препоръчвам нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
                Първоначално изпратено от stoian
                Да не излезна отчета.
                n oshte samo obligacionna emisia
                Отчетът излезе!

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian
                  Да не излезна отчета.
                  n oshte samo obligacionna emisia

Коментар

• Да не излезна отчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от elloco
                      Кога излиза отчета на дружеството? Какви са очакваниата за него?, струва ли си да се инвестира тук
                      Отчетът трябва да излезе другата седмица. Всеки си има очаквания. Дали си струва да инвестираш тук ще решиш ти сам. Влез в официалния сайт, в други сайтове, почети и тук във форума малко, въпреки че повечето неща са субективни, и си направи сметката. Разгледай, коефициентите, резултатите за минали периоди, сравнявай и решавай.
                      Успех

Коментар

• Кога излиза отчета на дружеството? Какви са очакваниата за него?, струва ли си да се инвестира тук

Коментар

• Първоначално изпратено от ptm
                          В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Метизи АД-Роман /METIZ/:
                          Уведомяваме Ви, че Метизи АД учреди с „Валимар” ООД – гр. Варна, „Трос-мар” ЕООД – гр.Бургас и „Импулс Ко” ООД – гр. София Консорциум „Слингс” ДЗЗД. Цел на образуването на Консорциума е обединяване на усилията на съдружниците за участие в търг, провеждан от „Мини Марица Изток” ЕАД гр. Раднево за „Доставка на спомагателни средства за повдигателни съоръжения (ПС) – сапани от стоманено въже, реф № 065/2007-ЗОП”. Срокът на Консорциума е една година или до пълното изпълнение на всички задължения с „Мини Марица Изток” ЕАД при сключване на договор с тях. Дружеството, респективно Председателя на СД на Метизи АД Свилен Кръстанов, беше избрано, за управляващо.
                          Защо ли си мисля, че ще спечелят търга?...

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Метизи АД-Роман /METIZ/:
                            Уведомяваме Ви, че Метизи АД учреди с „Валимар” ООД – гр. Варна, „Трос-мар” ЕООД – гр.Бургас и „Импулс Ко” ООД – гр. София Консорциум „Слингс” ДЗЗД. Цел на образуването на Консорциума е обединяване на усилията на съдружниците за участие в търг, провеждан от „Мини Марица Изток” ЕАД гр. Раднево за „Доставка на спомагателни средства за повдигателни съоръжения (ПС) – сапани от стоманено въже, реф № 065/2007-ЗОП”. Срокът на Консорциума е една година или до пълното изпълнение на всички задължения с „Мини Марица Изток” ЕАД при сключване на договор с тях. Дружеството, респективно Председателя на СД на Метизи АД Свилен Кръстанов, беше избрано, за управляващо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dobrichka
                              Хм, попроучих го това дружество - никак не изглежда зле. Утроили са печалбата си за първото полугодие. Този бум дето се вихри в строителството нали трябва да черпи и стоманени телове, въжета и изделия от тях (впрочем има доста богата продуктова гама)? А и изнасят за съседни държави, от където има все по-голямо търсене. Гледам, че и от фондовете чат-пат купуват по малко акцийки. И аз си взех. Покрай тая истерия с Трейс тук може да се понапазарува доста успешно. Добри усещания имам.
                              Да бе, за това питам. А и корабостроителниците работят и там въжета трябват.

Коментар

• Хм, попроучих го това дружество - никак не изглежда зле. Утроили са печалбата си за първото полугодие. Този бум дето се вихри в строителството нали трябва да черпи и стоманени телове, въжета и изделия от тях (впрочем има доста богата продуктова гама)? А и изнасят за съседни държави, от където има все по-голямо търсене. Гледам, че и от фондовете чат-пат купуват по малко акцийки. И аз си взех. Покрай тая истерия с Трейс тук може да се понапазарува доста успешно. Добри усещания имам.

Коментар

Working...
                                X