при положение че печалбата на дружеството скача от 100 на 600х.л. и ако се вгледате краткосрочните им задължения намаляват пътя е само един . Най-малко трябва да мине счетоводната си стойност акцията
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Метизи АД (5MZ / METIZ)
Collapse
X
-
Абе не е лош отчета ама ми се искаше по- добре да е. Хубаво че продажбите на продукция растат с 20 и нещо процента ама ако не беше продажбата на ДМА печалбата щеше да е с отрицална стойност май.....
Ще съм благодарен някой от по- добрите четци на отчети да си каже мнението.
Сега ще стискаме палци за търга, дано да го вземем!
Имам акции, утре ще разберем за добро или лошо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LolitaХвърлих един бърз поглед на отчета, за мен си е супер.
Нямам време за по-подробен анализ, но ми направи впечатление следното:
Печалбата към 30.09.2007 г. е 602 000 лв, а към 31.12.2006 г. - 128 000 лв.
До утре и лека нощ.
Сигурно има и други детайли, само констатирам това, което ме впечатли и не препоръчвам нищо
Коментар
-
Хвърлих един бърз поглед на отчета, за мен си е супер.
Нямам време за по-подробен анализ, но ми направи впечатление следното:
Печалбата към 30.09.2007 г. е 602 000 лв, а към 31.12.2006 г. - 128 000 лв.
До утре и лека нощ.
Сигурно има и други детайли, само констатирам това, което ме впечатли и не препоръчвам нищо
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от stoianДа не излезна отчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ellocoКога излиза отчета на дружеството? Какви са очакваниата за него?, струва ли си да се инвестира тук
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от ptmВ БФБ-София АД е постъпила следната информация от Метизи АД-Роман /METIZ/:
Уведомяваме Ви, че Метизи АД учреди с „Валимар” ООД – гр. Варна, „Трос-мар” ЕООД – гр.Бургас и „Импулс Ко” ООД – гр. София Консорциум „Слингс” ДЗЗД. Цел на образуването на Консорциума е обединяване на усилията на съдружниците за участие в търг, провеждан от „Мини Марица Изток” ЕАД гр. Раднево за „Доставка на спомагателни средства за повдигателни съоръжения (ПС) – сапани от стоманено въже, реф № 065/2007-ЗОП”. Срокът на Консорциума е една година или до пълното изпълнение на всички задължения с „Мини Марица Изток” ЕАД при сключване на договор с тях. Дружеството, респективно Председателя на СД на Метизи АД Свилен Кръстанов, беше избрано, за управляващо.
Коментар
-
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Метизи АД-Роман /METIZ/:
Уведомяваме Ви, че Метизи АД учреди с „Валимар” ООД – гр. Варна, „Трос-мар” ЕООД – гр.Бургас и „Импулс Ко” ООД – гр. София Консорциум „Слингс” ДЗЗД. Цел на образуването на Консорциума е обединяване на усилията на съдружниците за участие в търг, провеждан от „Мини Марица Изток” ЕАД гр. Раднево за „Доставка на спомагателни средства за повдигателни съоръжения (ПС) – сапани от стоманено въже, реф № 065/2007-ЗОП”. Срокът на Консорциума е една година или до пълното изпълнение на всички задължения с „Мини Марица Изток” ЕАД при сключване на договор с тях. Дружеството, респективно Председателя на СД на Метизи АД Свилен Кръстанов, беше избрано, за управляващо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DobrichkaХм, попроучих го това дружество - никак не изглежда зле. Утроили са печалбата си за първото полугодие. Този бум дето се вихри в строителството нали трябва да черпи и стоманени телове, въжета и изделия от тях (впрочем има доста богата продуктова гама)? А и изнасят за съседни държави, от където има все по-голямо търсене. Гледам, че и от фондовете чат-пат купуват по малко акцийки. И аз си взех. Покрай тая истерия с Трейс тук може да се понапазарува доста успешно. Добри усещания имам.
Коментар
-
Хм, попроучих го това дружество - никак не изглежда зле. Утроили са печалбата си за първото полугодие. Този бум дето се вихри в строителството нали трябва да черпи и стоманени телове, въжета и изделия от тях (впрочем има доста богата продуктова гама)? А и изнасят за съседни държави, от където има все по-голямо търсене. Гледам, че и от фондовете чат-пат купуват по малко акцийки. И аз си взех. Покрай тая истерия с Трейс тук може да се понапазарува доста успешно. Добри усещания имам.
Коментар
Коментар