IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Метизи АД (5MZ / METIZ)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой може ли да сподели инфо за мажоритаря на дружеството?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lolita
      Първоначално изпратено от the mag
      както казваме по нашия край: иди питичката
      Какво става тук, някой чул ли е нещо за тази деветмесечна пИтичка?
      Доколкото се чува ,май дебело въже плетат за първите девет м.
      не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от the mag
        както казваме по нашия край: иди питичката
        Какво става тук, някой чул ли е нещо за тази деветмесечна пИтичка?

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
          lazare, to dobre aka...

no kakvo li da o4akvame za Himko? shte li go ima ili ne tozi komunisti4eski industrialen mastodont!?
          Извинявай за безпокойството,Парашкефе,тук ме попитаха,тук отговорих.Нема вече да правя така:-)

Коментар

• е какво общо ми Химко с Метизи

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
              lazare, to dobre aka...

no kakvo li da o4akvame za Himko? shte li go ima ili ne tozi komunisti4eski industrialen mastodont!?
              Понеделник пак е свети Паралей-започва изплащането на дължимото за текущият месец.Миналата седмица се подписах за около 1к и си ги инвестирах в абсолютно Дърво с хоризонт 2 години,което има 23.98 %от Полимери и 5.12 % от ХИ-Костенец.Майтап да става!
              Химко ли? Един НЕЗАСЛУЖЕНО величан директор някога, ст.н.с к.т н. инж.К.П (защото 1993г му казах публично пред 200 делегати какво става на световния торов пазар,какво предполагам ,че ще стане и какво терябва да се направи и го има във фоно и другите архиви,но не ме послуша тогава. Сега Химко щеше да има капитализация над милиард.) Но той каза тогава, започвайки глупави инвестиции и профуквайки над 50 милиона долара за паметници, една фраза,която ме впечатли тогава,накара ме да се замисля и още помня:
              "ХИМКО Е ОСЪДЕНО ДА РАБОТИ"
              Голяма и търсена продуктова гама,на 20 км от най голямото газохранилище на Балканския полуостров(чиренското),чрез тънки схеми може да работи И НА ИШЛЕМЕ с газ от Венецуела или Австралия.Условие-някой да има пипе да реализира схемите.Може би това обяснява интереса и съдебните дрънканици.
              Към днешна дата.Изпълнява се оздравителната програма .
              Надзорния съвет,в който са двамата синдици,назначени от ВрОС надзирава,изплащат се регулярно дължимите за минало време суми на бившите работници,ОДИТА на оборудването е завършил почти.Показаха ми колеги и оглеждана площадка за меламин.Другото като следващи стъпки го знаят харчещите милионите. Разбира се имам акции и не препоръчвам инвесиционни решения.

Коментар

• lazare, to dobre aka...

Коментар

• Първоначално изпратено от just a trader
                  tozi zavod mai e edinstvenia u nas za podoben vid produkcia. neshto kato "unikalen" i vupreki, 4e imashe 15:1 uveli4avane na kapitala, e spored mene oshte dosta podcenen!
                  Абсолютно си пра! Понеже е наблизо(на 30 км)смятам другата седмица да го огледам добре. Скътан е в хълмиста местност,строи се по времето на АЕЦ-а беше обявен тогава за национален обект.Тогава бяхме останали с впечатлението,че има някакъв полувоенен статут с някаква роля по линия на специализацията в СИВ и Варшавския договор .Разглеждах веднъж сайта му.Има интересна продуктова гама.
                  И аз си купих нещо от тук и смятам да си ги подържа малко по дълго.
                  Не препоръчам с това си мнение покупко-продажба на акции от дружеството

Коментар

• Днеска голямо движение, само дето няма промяна в цената

Коментар

• Недей.Такъв кутсуз и на никой не пожелавам.Айде със здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian
                        Тука ще е ката Чугунчето.
                        Прочети темата за AFH и ще разбереш на теб какво ти се готви с този коментар.

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=5095&r=30
                        --

Коментар

• Тука и Капман се включи-какво ли се готви.

Коментар

• Тука ще е ката Чугунчето.

Коментар

• tozi zavod mai e edinstvenia u nas za podoben vid produkcia. neshto kato "unikalen" i vupreki, 4e imashe 15:1 uveli4avane na kapitala, e spored mene oshte dosta podcenen!

Коментар

• Първоначално изпратено от the mag
                                Пичове айде взимайте тези последни бройки под 4.50, че да отиваме където ни е мястото
                                Понеже от скоро се интересувам от тази акция и смятам да закупя - къде точно очаквате "да й е мястото"?

Коментар

Working...
                                X