IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИХБ Електрик АД (Елпром-ЗЕМ АД) (55E / ZEM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XY
    Емоционалното инвестиране не е много сполучливо
    Аз съм спечелил мноого от тази акция и съм доволен, а като гледам къде я закараха цената "емоционалните инвеститори" май ще спечеля още доста!

Коментар

• и аз мисля като Хосе, въпреки,че доста го гледах около 23 и не що ме възпря за покупка,но много бързо скочи преди....но пак ще следя....
      ХОСЕ, дай някой жокер за други инвестиции плиииз....ако си кавалер...

Коментар

• Първоначално изпратено от star
        Аз пък си спомням, че преди време от мениджмънта пак бяха писали негативизми и занижени очаквания в годиш. си отчет и много хора взеха че им повярваха, а пък после всички знаем какво стана - х 4!
        Ха-ха-ха!
        Имам акции още от около 6 лв! Не е препоръка за инвестиционно решение!
        Емоционалното инвестиране не е много сполучливо
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Ето къде ми бил постихга от вчера - безсрамно изтрит.....
          А аз се чудех пуснах ли го... а бе няма го, пък уж го пуснах...., пък то каква била работата
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Аз пък си спомням, че преди време от мениджмънта пак бяха писали негативизми и занижени очаквания в годиш. си отчет и много хора взеха че им повярваха, а пък после всички знаем какво стана - х 4!
            Ха-ха-ха!
            Имам акции още от около 6 лв! Не е препоръка за инвестиционно решение!

Коментар

• Хосе, щом казваш да се продава - значи продава се немам против продължава да ми харесва тая акция

Коментар

• ветре, то е ясно че поръчките ще донесат по-големи приходи, ама хората са си посочили в рег.док-а че очакват спад на печалбата.
                Ето това е кофтито и затова днес акцията падна.
                Продадох си акциите тук преди месеци и оглеждам позицията за ново влизане по-ниско, но с тия прогнози малко ме поотказаха. Просто ще дебна още по-ниско, пък ако стане. Отделно че е слаболиквидна за по-големи портфейли като моя

Коментар

• Poncho, требва също тъй да мислиме, че печалбите за тая година ще са онези поръчки, дето ще са по-големи с 10% от ония - за последните 3 години, а също ще имаме напредвид, че тия поръчки беха неколко айда успех на сички трейдър/к/и !!!

Коментар

• За мен по-важното е следното:
                    - Приходи от други продажби – материали,наеми,скраб и др. – 1695 хил. Лева.Тук са включени приходите от заменени сгради – цехове и складове с Хюндай Хеви Индъстрис след доброволната делба между двете дружества.

Тези приходи са в основата на 100 %-тния ръст на печалбата през последното тримесечие на 2006 г. спрямо предходните три.

Коментар

• http://investor.bg/?id=48407
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Десислава
                        На 27.03.2007 год. в БФБ-София АД е постъпил годишен
                        отчет за 2006 год. от Елпром-ЗЕМ АД-София /ZEM/

Да on target е даже одита е дал малко на долу
                        Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• На 27.03.2007 год. в БФБ-София АД е постъпил годишен
                          отчет за 2006 год. от Елпром-ЗЕМ АД-София /ZEM/

Коментар

• И тук "здравите" сили започват да вземат превес?!
                            Дружеството е наистина добро и го заслужава, показателите му след годишния отчет за разлика от много други са отлични!
                            Имам добро пакетче още от 6 лв., но това не ми пречи да допълвам като продам нещо!
                            Това е ЛИЧНО мнение и наблюдение!

Коментар

• interesna e tazi pozicia ama predlaganeto pak pove4e ot tarseneto!!! Zashto li e nedoliubvana tazi akcia i pove4eto se stremiat da prodavat?
                              lipsata

Коментар

• Е Кико явно с теб си говорим тази вечер. Ако нещо съм ти засегнал позицията ще извиняваш, само попитах лекинко... Да, тези дни писах няколко мнения за Траав, а освен това тук, за петрол, химко, арома, севто, свилоза, биовет, ерх... Сега на всичките ли трябва да направя суот анализ? Между другото вярваш или не нямам акции от 4 от гореизброените позиции. А дали разбирам или не си е мой проблем и засяга единствено доходността на портфейла ми. Лека вечер и успех ти желая.

Коментар

Working...
                                X