Първоначално изпратено от XY
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИХБ Електрик АД (Елпром-ЗЕМ АД) (55E / ZEM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от starАз пък си спомням, че преди време от мениджмънта пак бяха писали негативизми и занижени очаквания в годиш. си отчет и много хора взеха че им повярваха, а пък после всички знаем какво стана - х 4!
Ха-ха-ха!
Имам акции още от около 6 лв! Не е препоръка за инвестиционно решение!Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
ветре, то е ясно че поръчките ще донесат по-големи приходи, ама хората са си посочили в рег.док-а че очакват спад на печалбата.
Ето това е кофтито и затова днес акцията падна.
Продадох си акциите тук преди месеци и оглеждам позицията за ново влизане по-ниско, но с тия прогнози малко ме поотказаха. Просто ще дебна още по-ниско, пък ако стане. Отделно че е слаболиквидна за по-големи портфейли като моя
Коментар
-
За мен по-важното е следното:
- Приходи от други продажби – материали,наеми,скраб и др. – 1695 хил. Лева.Тук са включени приходите от заменени сгради – цехове и складове с Хюндай Хеви Индъстрис след доброволната делба между двете дружества.
Тези приходи са в основата на 100 %-тния ръст на печалбата през последното тримесечие на 2006 г. спрямо предходните три.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесиславаНа 27.03.2007 год. в БФБ-София АД е постъпил годишен
отчет за 2006 год. от Елпром-ЗЕМ АД-София /ZEM/
Да on target е даже одита е дал малко на долуВинаги пазарувам евтино http://bureto.com
Коментар
-
Десислава
На 27.03.2007 год. в БФБ-София АД е постъпил годишен
отчет за 2006 год. от Елпром-ЗЕМ АД-София /ZEM/
Коментар
-
Е Кико явно с теб си говорим тази вечер. Ако нещо съм ти засегнал позицията ще извиняваш, само попитах лекинко... Да, тези дни писах няколко мнения за Траав, а освен това тук, за петрол, химко, арома, севто, свилоза, биовет, ерх... Сега на всичките ли трябва да направя суот анализ? Между другото вярваш или не нямам акции от 4 от гореизброените позиции. А дали разбирам или не си е мой проблем и засяга единствено доходността на портфейла ми. Лека вечер и успех ти желая.
Коментар
Коментар