If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пичове не искам да ви развалям рахата ама днешния "скок" не ни ли върна на нивата от началото на годината. На мен ми се чини че този път не цената, а новината си дойде на мястото, тя цената май вече си беше там...
ДА ти си купувай ТРААВ. Гледам, че там си доста активен!
Ако разбираш от това което правиш тук покажи ни сравнение на показателите на двете компании.
Пичове не искам да ви развалям рахата ама днешния "скок" не ни ли върна на нивата от началото на годината. На мен ми се чини че този път не цената, а новината си дойде на мястото, тя цената май вече си беше там...
Kико, виде ли сега ползата от старите данни - при тех може да заредиш с по-нормална цена.
И я се радвам Кико, много се радвам, ама Биовет ме натъжи днеска, нема да го мисла, ще го забрава ЗЕМ-а стана по-убав от Биовета
Kико, към отчетите има разни обяснения, убаво е да им фърлиш едно око, да видиш там какви поръчки имат и работат по тех. Може да ти се уясни нещо Па и времето до отчета е вече дошло Естествено, че изчисляваме бети и гами по старите очети , у всека борса е така
И сметките ми бяха изключително правилни
Честито на всички. Притежавате перлата в портфейла на ИХЛБЛ
Изключителен отчет
Kико, към отчетите има разни обяснения, убаво е да им фърлиш едно око, да видиш там какви поръчки имат и работат по тех. Може да ти се уясни нещо Па и времето до отчета е вече дошло Естествено, че изчисляваме бети и гами по старите очети , у всека борса е така
Коментар