Мисля , че поне до 120 има смисъл да се купува.Предлагането е толкова нищожно,че малко по- голяма заявка веднага гони курса на горе.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благоевград-БТ АД (55B / BLABT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MIKМай слуха за 100 лв,ще си стане реалност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MIKПървоначално изпратено от tedi79Капман са влезли тук и нищо чудно и 200 лв. да стане..:-). След новините за многото поръчки и работа на 3 смени - не вярвам цената да седи около счетоводната си стойност..:-)!
P/S: 1.21
P/B: 1.18
Продажби1: 190.459 млн.лв.
Печалба2: 27 839 хил.лв.
Счетоводна стойност на акция: 72.83
Ако питаш мен изобщо преди Q3 няма да има сериозни продавачи, защото това тримесечие ще е много добро за фабриката и цената може да нарастне значително. Успехи на закупилите тук!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tedi79Капман са влезли тук и нищо чудно и 200 лв. да стане..:-). След новините за многото поръчки и работа на 3 смени - не вярвам цената да седи около счетоводната си стойност..:-)!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MIKНякой има ли инфо защо Благоевград Бт стигна 77лв,и драстично намаля предлагането?Носят се слухове незнам да ли не е нарочно пуснато ,че до броени дни цената отива на 100 лв.
Силен отчет за Q2, Продажби на имоти.
А според мен и това оказа влияние:
Ръководството на най-голямата цигарена фабрика в страната “Благоевград-БТ” АД въведе удължено работно време и производство на три смени, включително и през почивния ден събота.
Новият график се наложи заради засиления интерес към благоевградските цигари и заявени поръчки главно от страни от Близкия и Среден изток, съобщи за “Струма” изпълнителният директор Петър Папучаров. Двете наскоро реконструирани линии работят на пълна пара, заявките ни за износ за септември досега са 240 тона, за август бяха 160 тона, като увеличението на търсенето е 50%. Цигарите “Престиж” с рецес-филтър са с изключително добро качество, на световно ниво, това е марката, която вече се налага на международните пазари, каза още П. Папучаров.
От 4-5 дни в Пиринско се забелязва липса на “Виктори лукс”, причината за което е недоглеждане от страна на дистрибуторите. Тази марка цигари вече усилено се произвежда, така че пазарът у нас ще бъде на 100% задоволен, уточни П. Папучаров
П.С. имам пренебрежимо малко акции тук, не е препоръка за покупко- продажбиlipsata
Коментар
Коментар