IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благоевград-БТ АД (55B / BLABT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев
    Първоначално изпратено от H5N1
    След нова година с новите акцизи се очертава голямо дърво за БЛАБТ
    Не си прав ама хич даже.
    Акцизите си влияят, нп имаш ли идея за какви мощности става въпрос тук и знаеш ли, че тук се преработва тютюна и на софийската фабрика, плюс тук се правят и всички филтри, а има и за износ.
    Да не говорим пък за заплатите - просто кажи на някого от благоевград, че имаш познат работещ в БЛАБт и ще видиш една искренна завист в очите му.ю
    Имам познати в тази фабрика и се спукват от работа на три смени и в почивните дни, тъй че почерпи малко от извора и тогава пак ще говорим.
    А изборите ще отминат и касичката на БЛАБТ пак ще започне да се пълни ударно и тогава наистина нива от 150 лв ще ви струват пожелание.
    И последно - сравни мащабите на БЛАБТ и МОНБАТ (любимата акция на поколения българи), за мощности и тяхното обновяване няма смисъл въобще да говорим, за персонал също, за заплати на същия (заплатите трябва да растат, но що ли не знам досега да има случай на доброволно напуснал БЛАБТ), а пазарната капитализация на двете 2:1 в полза на БАТА просто трябва да ти подскаже нещо - но хайде да не ти давам отговори на готово.
    Не е препоръка, тук вече си имам акции
    Прав си, че работят много и получават добри заплати, проблема тук е че Приватизацията се бави прекалено много и по думите на Христо Лачев това може да е фатално
    Аз също имам акции!
    lipsata

Коментар

• Първоначално изпратено от H5N1
      След нова година с новите акцизи се очертава голямо дърво за БЛАБТ
      Не си прав ама хич даже.
      Акцизите си влияят, нп имаш ли идея за какви мощности става въпрос тук и знаеш ли, че тук се преработва тютюна и на софийската фабрика, плюс тук се правят и всички филтри, а има и за износ.
      Да не говорим пък за заплатите - просто кажи на някого от благоевград, че имаш познат работещ в БЛАБт и ще видиш една искренна завист в очите му.ю
      Имам познати в тази фабрика и се спукват от работа на три смени и в почивните дни, тъй че почерпи малко от извора и тогава пак ще говорим.
      А изборите ще отминат и касичката на БЛАБТ пак ще започне да се пълни ударно и тогава наистина нива от 150 лв ще ви струват пожелание.
      И последно - сравни мащабите на БЛАБТ и МОНБАТ (любимата акция на поколения българи), за мощности и тяхното обновяване няма смисъл въобще да говорим, за персонал също, за заплати на същия (заплатите трябва да растат, но що ли не знам досега да има случай на доброволно напуснал БЛАБТ), а пазарната капитализация на двете 2:1 в полза на БАТА просто трябва да ти подскаже нещо - но хайде да не ти давам отговори на готово.
      Не е препоръка, тук вече си имам акции
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• След нова година с новите акцизи се очертава голямо дърво за БЛАБТ
        на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1
          Първоначално изпратено от MIK
          Вече под 100 лв е невъзможно да се купи,ще стане трудно май и до
          120.Носят се слухове едва ли не до 150,но мисля,че е доста спекулативно.
          Q kaji spored teb za6to moje da udari 150Az pritejavam akcii, no puk kato vidq nqkoi koito pi6e 6te stane 150 nqmalo broiki do 150.Q vij pak v momenta rabotata e na kosum da trugne nadolu.Ne vijda6 li 4e ima po-malko ot 10 oferti kupuva i to pri bi4i pazar.A smetni kolko broiki ima do 110.
          Sprete da pi6ete neobosnovani i neargumentirani komentari.Nqkoi verno ti e kazal za BLABT 4e nakraq na godinata 6te e 150-160 - togava stiskai i nakraq po Koleda 6te se 4erpi6.Az su6to sum vleznal tuk no ne zaradi info, a za6toto fundamentalniq analiz mi podskazva 4e tuk dobroto tepurva predstoi. Capman su6to go znaqt i sa vkarali soliden % ot aktivite si v BLABT
          Ne e preporuka za ni6to, osven za argumentirani izkazvaniq
          За края на август почти 3% от активите на макса, за септември ще видим. При тези показатели BLABT си е направо подценен, на фона на останалите дружества, така че ще почакаме и ще видим какво прави фундамента

Коментар

• Първоначално изпратено от MIK
            Вече под 100 лв е невъзможно да се купи,ще стане трудно май и до
            Q kaji spored teb za6to moje da udari 150Az pritejavam akcii, no puk kato vidq nqkoi koito pi6e 6te stane 150 nqmalo broiki do 150.Q vij pak v momenta rabotata e na kosum da trugne nadolu.Ne vijda6 li 4e ima po-malko ot 10 oferti kupuva i to pri bi4i pazar.A smetni kolko broiki ima do 110.
            Sprete da pi6ete neobosnovani i neargumentirani komentari.Nqkoi verno ti e kazal za BLABT 4e nakraq na godinata 6te e 150-160 - togava stiskai i nakraq po Koleda 6te se 4erpi6.Az su6to sum vleznal tuk no ne zaradi info, a za6toto fundamentalniq analiz mi podskazva 4e tuk dobroto tepurva predstoi. Capman su6to go znaqt i sa vkarali soliden % ot aktivite si v BLABT
            Ne e preporuka za ni6to, osven za argumentirani izkazvaniq

Коментар

• Вече под 100 лв е невъзможно да се купи,ще стане трудно май и до

Коментар

• Днес булгартабак много скочи, дали утре няма да има изненади и тук.юИли може би някой поназнайва нещичко
                не е препоръка
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Май и 120 няма дае преграда.За купувачите вече става трудно.Ликвидността е ужасно ниска.Ако някой заяви над хиляда акции май и 135 ще удари като нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от botzi
                    а сега на къде
                    само нагоре..:-)

Коментар

• а сега на къде

Коментар

• Една от най-добрите компании на борсата.... въпреки собственика (държавата) работи здраво.... и с много добри резултати..... успех на акционерите

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
                          Дундо, честито 666-то мнение!

Жалко, че заради ниската ликвидност подобни очевадно подценени компании не могат да разчитат на интерес и на покачване на цената. Освен ако не ги забележи фонд, разбира се, какъвто е и случая.

Иначе аз също съм се качил на кораба и си чакам той да потегли.
                          Mersi, malko 4isloto e kuco, ama akciqta biva Az se ka4ih na vlaka ama ne s kolkoto iskah i sega 6te trqbva da dopulvam okolo 100. Naistina e seriozno podcenena. Vse pak tova e predpriqtieto kudeto se proizvejdat Victory i Gorna Djumaq, a tova sa nai-pu6enite cigari v BG. Ba4kat zdravo, no moje bi edinstveniq nedostatuk e, 4e vse o6te e durjavno i sum po4ti uveren 4e se to4i qko ottam i tezi rezultati ne sa realni.
                          Tova estestveno si e li4no moe mnenie, no znaem kak operirat rodni daroviti ikonomisti.Shemite sa qsni.Vupreki vsi4ko tuk rabotata pri tezi niva e pove4e ot rozovi

Коментар

• Тук май пробихме 100 лева
                            lipsata

Коментар

• Дундо, честито 666-то мнение!

Жалко, че заради ниската ликвидност подобни очевадно подценени компании не могат да разчитат на интерес и на покачване на цената. Освен ако не ги забележи фонд, разбира се, какъвто е и случая.

Иначе аз също съм се качил на кораба и си чакам той да потегли.

Коментар

• Az si mislq 4e pulneneto ot strana na CAPMAN 6te zapo4ne sled tozi skok na na6ata borsa.Sega si imat s kakvo da se zanimavat

Коментар

Working...
                                X