Хубаво пакетче купиха Бенчмарка от 3250 бройки , да видим кой ще ги последва ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благоевград-БТ АД (55B / BLABT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от kif
и аз слагам под съмнение тази точка - юни месец четох, че БАТ имат увеличение на печалбата с 15 -20 % само заради продажбите у нас
Беше статия, не отчет - така че не мога да гарантирам за достоверност.
В този ред на мисли - средната нетна заплатка в БЛАБТ е 1000 лева, и това е без тримесечните премии, а бачкат и на три смени 24/7.
а това за благоевград, пък и за всички градове без софия са си много пари - т.е. има накъде да оптимизираме и дори и при намаляващ пазар (което хич не го вярвам, ама нейсе), печлабат пак ще е добра-ама всеки си знае.
За сега пазара се води от емоции, но в един щастлив момент фундаментчето пак ще е на мода и някои балончета леко ще изпуснат въздух или пък ще се пръснатNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от kif
и аз слагам под съмнение тази точка - юни месец четох, че БАТ имат увеличение на печалбата с 15 -20 % само заради продажбите у нас
Беше статия, не отчет - така че не мога да гарантирам за достоверност.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifДобре да уточня, че става въпрос за БАТ-Румъния - достатъчно ли е?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от Грую Груев1. До кога БАТ ще поддържа ниски(дъмпингови цени) на ПАЛ МАЛ и Вайсрой и ще бачка на загуба у нас
иначе това излезе преди малко в дир-а
До 3,90 лв. за кутия БГ цигари догодина
07 октомври 2007 / News.dir.bg
Между 1,05 лева и 1,20 лева се очаква да скочат цените на българските цигари, ако правителството увеличи акцизите от догодина.
Това означава, че пакет цигари, произведени от "Булгартабак" ще струват между 2,75 и 3,90 лева, прогнозираха синдикатите на тютюноработниците, цитирани от БГНЕС.
Иха представящ ли си ако печалбата на БАТ (милиарден концрен) е нараснала с 20% само от бизнеса с България (т.е. България формира 20% от общата печалба на БАТ, която е стотици милиони. не знам точно колко е). колко ли трябва да е печалбата на БЛАБТ, които владеят над 50% от пазара в България?
Пък и КАПМАН кога са си разпродали дела в БЛАБТ (2,6% от всичките им активи са тук), че нещо съм го пропусналNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев1. До кога БАТ ще поддържа ниски(дъмпингови цени) на ПАЛ МАЛ и Вайсрой и ще бачка на загуба у нас
иначе това излезе преди малко в дир-а
До 3,90 лв. за кутия БГ цигари догодина
07 октомври 2007 / News.dir.bg
Между 1,05 лева и 1,20 лева се очаква да скочат цените на българските цигари, ако правителството увеличи акцизите от догодина.
Това означава, че пакет цигари, произведени от "Булгартабак" ще струват между 2,75 и 3,90 лева, прогнозираха синдикатите на тютюноработниците, цитирани от БГНЕС.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nick LeesоnПървоначално изпратено от tedi79Няколко яки обирания ще последват тук много скоро.
Ще задам само 3 въпроса към мислещите глави във форума:
1. До кога БАТ ще поддържа ниски(дъмпингови цени) на ПАЛ МАЛ и Вайсрой и ще бачка на загуба у нас
2. Дали правителството ще убие златната си кокошка, все пак БЛАБТ е касичка за всички видове управляващи
3. Знае ли някои позиция, по която КАПМАН да са влезли и тя да не е излетяла яко нагоре
Като си отговорите на тези въпросчета, пак ще си говорим за акцизи, североизточни посоки и приватизации.
И последно - разходете се до Благоевград, дори и само за да видите града и попитайте някого за БЛАБТ - мисля, че това ще ви даде доста реална представа за дружеството.
Имам акции и засега съм доволен от тяхNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dundo1Първоначално изпратено от MIKВече под 100 лв е невъзможно да се купи,ще стане трудно май и до
120.Носят се слухове едва ли не до 150,но мисля,че е доста спекулативно.
Sprete da pi6ete neobosnovani i neargumentirani komentari.Nqkoi verno ti e kazal za BLABT 4e nakraq na godinata 6te e 150-160 - togava stiskai i nakraq po Koleda 6te se 4erpi6.Az su6to sum vleznal tuk no ne zaradi info, a za6toto fundamentalniq analiz mi podskazva 4e tuk dobroto tepurva predstoi. Capman su6to go znaqt i sa vkarali soliden % ot aktivite si v BLABT
Ne e preporuka za ni6to, osven za argumentirani izkazvaniq
На мен лично ми се ще да слезе малко по-сериозно,защото ми се
ще да купя ,но мисля че при табаците се е появил сериозен интерес от
посредниците.Резултатите на дружеството не искам да коментирам.Успех ти желая.
Коментар
Коментар