PRI BLABT SE O4AKVAT MNOGO VISOKI REZULTATI , A KAPMAN KUPUVAT LI KUPUVAT..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благоевград-БТ АД (55B / BLABT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MoshitoПродажбите са в началото на октомври, така че ще ги видиш другия месец. Ако искаш им звънни, може да ти продадат едно хубаво пакетче, тъкмо да спечелиш повече от покачването на цената. тук единствената хубава новина може да бъде - приватизация, тогава и аз бих си купил.
Днес Капманя пак пълни - и то забележи 2 хилки си купиха, а си продаваха МОСТ-а, какво ли ми говори това
А може би тук се оформя ново балонче, а
На печелившите честитоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoshitoПродажбите са в началото на октомври, така че ще ги видиш другия месец. Ако искаш им звънни, може да ти продадат едно хубаво пакетче, тъкмо да спечелиш повече от покачването на цената. тук единствената хубава новина може да бъде - приватизация, тогава и аз бих си купил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoshitoПродажбите са в началото на октомври, така че ще ги видиш другия месец. Ако искаш им звънни, може да ти продадат едно хубаво пакетче, тъкмо да спечелиш повече от покачването на цената. тук единствената хубава новина може да бъде - приватизация, тогава и аз бих си купил.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от MoshitoСамо че, Капман вече почнаха да продават драги.
А както знаем какво се получава с Капман - балонче хвърковато
не е препоръка, вие пък сега да не си помислите нещоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от botziПървоначално изпратено от LolitaНаистина ли е подценена тази фабрика?
И всичко това срещу само два минуса, макар и доста сериозни - източване на БЛАБТ за партийни централки, зер избори идат и свързаната с това липса на приватизация и въпреки тях отлични резултати. Не ми се мисли, какво ли би се случило при добър мениджмънт и прекратено или поне намаляло източване. а и да не забравя - имат и доста апетитни имотчета по морето, а и в планината, въобще тук "светлия комунизъм" вече е построен, то за т'ва и Причкапа е още кмет в Джумаята
Абе разходете се до фабриката или поне разпитайте някого от Благоевград.
Не е препоръка - просто мислете.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dundo1Първоначално изпратено от botziХубаво пакетче купиха Бенчмарка от 3250 бройки , да видим кой ще ги последва ....
Не е препоръка, отскоро съм влязла тук и се надявам да е дългосрочно...
Коментар
Коментар