IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благоевград-БТ АД (55B / BLABT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the investor
    Първоначално изпратено от Dundo1
    Първоначално изпратено от the investor
    Dundi41, a koga o4akvame ot4eta?
    Ami kakvo da ti kaja, az li4no o4akvah do kraq na tazi sedmiza, ama mai 6te se pozabavqt. Spoko imame pone vuzmojnost da ponapulnim o6te malko. Vij kakvo stana s GAGBT, a mislq 4e vsi4ki znaqt koe e nai-rabote6toto ot vsi4kite tabaci
    P.S ako razbera ne6to 6te ti drasna private message

Kakvo 6te mi draska6 be? Ne mi li zapomni nick-a nai-nakraia! Chuvame se po4ti vseki den, shte mi draskash private! :-) Ei golqm patron si! :-) :-) :-)
    Hahahahaha Slav nedei da se drazni6 Tuk rabotata e qsna kazal sum ti o6te predi mesec.Stiskame do kraq na godinata, a puk akkvoto sabq pokaje
    P.S Stiga si mi pisal vuv foruma ami ima6 skype

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1
      Първоначално изпратено от the investor
      Ami kakvo da ti kaja, az li4no o4akvah do kraq na tazi sedmiza, ama mai 6te se pozabavqt. Spoko imame pone vuzmojnost da ponapulnim o6te malko. Vij kakvo stana s GAGBT, a mislq 4e vsi4ki znaqt koe e nai-rabote6toto ot vsi4kite tabaci

Kakvo 6te mi draska6 be? Ne mi li zapomni nick-a nai-nakraia! Chuvame se po4ti vseki den, shte mi draskash private! :-) Ei golqm patron si! :-) :-) :-)

Коментар

• Забравих да спомена и за слуховете, но ще е друг ден...

Коментар

• Отчетът със сигурност ще е добър. И наистина най-хубавото тук предстои. Няма накъде надолу. Дори временно да стане така, във фабриката работят 1200 души, като преспокойно при нужда могат да съкратят половината. 600 души по 15 000 лв годишна заплата /заедно с премиите/ са 9 000 000 лв... Мога да си представя какво ще стане и ако новините след изборите са добри, т.е. гарантират някаква стабилност, което е почти сигурно. Просто си сравнявам коефициентите с други хубави акции... Също така износът се е удвоил и има накъде да се разширява - Русия и арабския свят. Ще се запази и относителния процент за вътрешния пазар, така че не се безпокоя за инвестицията си.
          И като родолюбка се надявам това производство да продължава, все пак на него се крепят доста неща.
          Просто късни мисли и не препоръчвам нищо.
          Пожелавам успех на всички по тази позиция, също и на Капман!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1
            Първоначално изпратено от tedi79
            Тук и според мен хубавото предстои!

Предполагам, че отчета трябва да е много добър. Аз също знам от приятели в Благоевград, че завода работи на пълни обороти, на 3 смени, плащат им много добри пари, имат много поръчки от западна европа... и т.н.

Ако се спре с източването на печалби и се реши точно и ясно бъдещето на табаците - доколкото разбрах това ще стане веднага след изборите - тук ще стане лудница..:-)

Мисля си че BLABT е добра инвестиционна възможност - нищо не препоръчвам на никой - просто казвам какво знам и мисля.

Имам акции! И Капман има - и то доста..:-)!
            I tuk li sme zaedno s teb Pojelavam ti uspeh i spokoistvie za6toto tuk rabotite sa perfektni, no v srednosro4en plan ne znam dori i pri perfekten ot4et kakvo 6te e dvijenieto

Да, и тук..:-)
            Аз даже някъде надолу по темата те бях поздравил когато обяви, че си влезнал и ти тук..:-)

Мисля да съм по-дълъг тук - хубавите новини тепърва ще идват. Чувам и някакви слухове, но не искам да ги коментирам още.
            Табаците ни от това което е сега не мисля, че ще ходят по-надолу.
            Доста са подценени, цената ще реагира при най-малката положителна новина!
            Успехи ти желая и тук и по-другите ти позиции! С удоволствие чета коментарите ти! Айде със здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от tedi79
              Тук и според мен хубавото предстои!

Предполагам, че отчета трябва да е много добър. Аз също знам от приятели в Благоевград, че завода работи на пълни обороти, на 3 смени, плащат им много добри пари, имат много поръчки от западна европа... и т.н.

Ако се спре с източването на печалби и се реши точно и ясно бъдещето на табаците - доколкото разбрах това ще стане веднага след изборите - тук ще стане лудница..:-)

Мисля си че BLABT е добра инвестиционна възможност - нищо не препоръчвам на никой - просто казвам какво знам и мисля.

I tuk li sme zaedno s teb Pojelavam ti uspeh i spokoistvie za6toto tuk rabotite sa perfektni, no v srednosro4en plan ne znam dori i pri perfekten ot4et kakvo 6te e dvijenieto

Коментар

• Тук и според мен хубавото предстои!

Коментар

• Първоначално изпратено от the investor

Коментар

• Днес имахме леко раздвижване
                    А забелязахте ли, как Райфата сложиха едно пакетче от 1000 акцийки на 95 кинта и колко бързичко си го дръпнаха - защо ли?
                    Виждам и сериозни обеми от кобосчета в ляво, както и малко акцийки в дясно, съчетани с дупка между 100 кинта и 108 - защо ли?
                    А капман си понапълниха - защо ли?
                    Не е препоръка - лаф да става
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Dundi41, a koga o4akvame ot4eta?

Коментар

• Първоначално изпратено от Moshito
                        Груев, аз съм от поддържащите антитезата за движението на акцията, не защото не харесвам Блабт, а защото съм на пазара от 2001 г. Има още доста хора, които си държат акциите, купувани на по 110-120 лева, надявайки се на политическите подлоги най-сетне да приватизират. Колко пъти се е подемал този разговор и все нищо. Затовае хубаво да се знае от по-младите инветитори, които като видят, че капман са влезли тук, умело подтиквани от тебе, утре могат да скочат с двата крака и да чакат пак с години.
                        Да дружеството е хубаво и евтино, но..... има много Но-та.
                        И аз си акцийки още от масовата, пък и от след това - закупени от раздаваните на работещите в дружеството. Имам и от падналите до 60 лв. на акция.
                        А дружеството си е супер и дори и да не бъде приватизирани ще се концентрира всичко там, а това за най-пушещата нация в Европа, означава само едно - североизток. Тъй че приватизацията не е проблем, а само бонус. Имам и доста познати бачкащи там и повярвай ми всички са много доволни, а това е рядък феномен за България.
                        Акцията си е супер като фундамент и когато спре купуването на очкавания на борсата (няма да споменавам дружества), дружества като БЛАБТ ще са поредните МОНБАТ-и, ОРГХ-ими, ЕЛТОС-и и др.
                        И това ти го казвам точно защото съм от доста време тук и сегашните балончета не ми изглеждат здравословни - а както знаеш, покрай сухото, готи и суровото.
                        Успех ти желая в позициите, в които имаш акции
                        Не е препоръка за нищо.
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груев, аз съм от поддържащите антитезата за движението на акцията, не защото не харесвам Блабт, а защото съм на пазара от 2001 г. Има още доста хора, които си държат акциите, купувани на по 110-120 лева, надявайки се на политическите подлоги най-сетне да приватизират. Колко пъти се е подемал този разговор и все нищо. Затовае хубаво да се знае от по-младите инветитори, които като видят, че капман са влезли тук, умело подтиквани от тебе, утре могат да скочат с двата крака и да чакат пак с години.
                          Да дружеството е хубаво и евтино, но..... има много Но-та.

Коментар

• чудя се само дали да разкеширам още ХИМ за да пробвам с още тук.
                            Не е препоръка, че и Хим-а го чакам след ИПО-то на Трейса да дръпне леко, ама тук май дърпането ще е по-сериозно
                            Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                              Малко инфо от дъботното 24 часа, за тези, които не са го чели де

Христо Лачев: Ще имаме решение за Булгартабак след местните избори....
                              В случай, че се премине към преструктуриране на холдинга, производството ще бъде концентрирано ИЗЦЯЛО в бллагоевградската фабрика"

И к'во имаме 2 варианта:
                              1. Приватизираме БЛАБТ - какво става с цената на акцията?
                              2. Преструктурираме Булгартабак - всичкото производство отива къде - в БЛАБТ - какво става с цената на акцията?

Ех тези Капмани, пак надушиха инфото преди всички , май трябва да си пуснат един слоган - Преди всички и после на всички е ясно - балонче хвърковато....
                              не е препоръка, само да вметнатна, че за тази югозападна компания, посочката ще е североизточна
                              Tq tazi informaciq e qsna otdavna i 6te se otrazi na cenata sus sigurnost, edisntveno 4akame Trace da mine i da izleze ot4eta za Q3, koito sum ubeden 4e 6te e pove4e ot dobur i togava fond managera na Capman Aseet Management 6te si zasluji zaplatkata
                              6te pojiveem i 6te vidim

Коментар

• Малко инфо от дъботното 24 часа, за тези, които не са го чели де

Христо Лачев: Ще имаме решение за Булгартабак след местните избори....
                                В случай, че се премине към преструктуриране на холдинга, производството ще бъде концентрирано ИЗЦЯЛО в бллагоевградската фабрика"

И к'во имаме 2 варианта:
                                1. Приватизираме БЛАБТ - какво става с цената на акцията?
                                2. Преструктурираме Булгартабак - всичкото производство отива къде - в БЛАБТ - какво става с цената на акцията?

Ех тези Капмани, пак надушиха инфото преди всички , май трябва да си пуснат един слоган - Преди всички и после на всички е ясно - балонче хвърковато....
                                не е препоръка, само да вметнатна, че за тази югозападна компания, посочката ще е североизточна

Коментар

Working...
                                X