IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благоевград-БТ АД (55B / BLABT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Investor.bg:
    Акцизът върху цигарите ще бъде повишен с 33% през 2008, останалите две стъпки със същия процент ще бъдат направени през 2009 и 2010 г.

Та какво викате стана с акцизите, нали щяха да ги дигат шоково
    Така основния проблем тук отпадна, а сега да припомним плюсовете
    - решение на правителството в рамките на следващия месец за бъдещето на Холдинга - двата варианта съм ги обяснил по-долу
    - супер подценено предприятие - невероятен капацитет, много добро Р/Е, максимално натоварване на мощностите, високи заплати на персонала, износ + най-пушещата страна в Европа
    - силно присъствие на Капман Макс

Който може да мисли - да действа, препоръки не даваме
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tin4oo
      Лолита мои савет е да продаваш в момента акците си защото след НОВАГОДИНА нама да работим поне два месеца нишо нама да спе4елиш за да задаржаш пози4ии продаваи незабавно става страшно нама да ти казвам защо просто го направи..........
      Моите позиции не са много, ама Капман Макс имат около 2.5 млн лв в акции на BLABT, та не знам какво ще ги правят... Ще ми се вдигне много самочувствието ако по дадена позиция аз спечеля, пък те се набутат.
      Но на около 150 лв може и да изляза оттук, освен ако новините от Правителството не ме изненадат приятно през следващите седмици. Щото някои ИП сигурно няма да са изненадани...
      Просто излагам несвързани мисли и не препоръчвам нищо!

Коментар

• Първоначално изпратено от tin4oo
        Лолита мои савет е да продаваш в момента акците си защото след НОВАГОДИНА нама да работим поне два месеца нишо нама да спе4елиш за да задаржаш пози4ии продаваи незабавно става страшно нама да ти казвам защо просто го направи..........
        Ще имаш среща с КаФеНе то май , ако продължаваш в този стил...

Коментар

• Лолита пиши ми ако изкаш на меила изкам да говоряс теб,за нещо по спе4иално tin4oo@abv.bg ili po skaipa ok

Коментар

• Лолита мои савет е да продаваш в момента акците си защото след НОВАГОДИНА нама да работим поне два месеца нишо нама да спе4елиш за да задаржаш пози4ии продаваи незабавно става страшно нама да ти казвам защо просто го направи..........

Коментар

• Ако толкова купувахте, колкото приказки изприказвахте, вече да сте на 200 лева.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                Ми днес пробихме 100, предполагам в понеделник ще сме на 105, а след отчета (очаквам го за вторник) мисля, че ще сме на 120
                Пък може и да са само мечти , ще взема да си купя едни Монбат-и, да има кой да мисли за мен, че от БЛАБТ не щат. Шашкъни с шашкъни
                Не е препоръка, а защо цената ще расте съм обяснил по-долу.
                тук ликвидноста е доста слаба, така че може да скача и с по-големи разлики, но времето и отчета ще покажат ....

Коментар

• Ми днес пробихме 100, предполагам в понеделник ще сме на 105, а след отчета (очаквам го за вторник) мисля, че ще сме на 120
                  Пък може и да са само мечти , ще взема да си купя едни Монбат-и, да има кой да мисли за мен, че от БЛАБТ не щат. Шашкъни с шашкъни
                  Не е препоръка, а защо цената ще расте съм обяснил по-долу.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Гошо_от_село
                    Аз пък като един МИНИМАЛНО ГРАМОТЕН ИНВЕСТИТОР бих ти казал, че производство на цигари и директивите на ЕС са две взаимнопротивипоставящи се неща... и в тази връзка, не зная да има много (вече) мераклий от големите компании в бранша за покупка на цигарени фабрики в България (членка на ЕС)
                    Иначе отдавна нямам акции тук и пуша цигари Виктори... и на никого нищо не препоръчвам
                    Direktivite, za koito govori6 moje da proveri6 g-ja Miglena Kuneva dokoga e dogovorila gratisni periodi i su6to taka da proveri6 koi sa osnovnite pazari na BLABT i da si otgovori6 sam....
                    I su6to iskam da te popitam dali se se6ta6 za druga strana, koqto taka da eksploatira dobiva6tite tutun, koeto ot strana na investitorite v BLABT e dori pozitivna nota Po-niska sebestoinost na tutunevite izdeliq poradi niskata cena na surovinata.
                    P.S Ako se razrovi6 malko po-nazad prez godinite moje da vidi6 za kolko sa se dogovarqli da prodavat BLABT i Stara Zagora BT
                    Ne go priemai kato preporuka za kakvoto i da bilo.Az li4no pritejavam akcii kato investicionniq mi horizont e po-skoro srednosro4en, no i kratkosro4nite pe4albi moje da sa dobri

Коментар

• Аз пък като един МИНИМАЛНО ГРАМОТЕН ИНВЕСТИТОР бих ти казал, че производство на цигари и директивите на ЕС са две взаимнопротивипоставящи се неща... и в тази връзка, не зная да има много (вече) мераклий от големите компании в бранша за покупка на цигарени фабрики в България (членка на ЕС)
                      Иначе отдавна нямам акции тук и пуша цигари Виктори... и на никого нищо не препоръчвам
                      На никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Гошо_от_село
                        Тук май добрата новина е вече факт - правителството е заложило в проектобюджета по-ниски акцизи за следващата година от предвиденото първоначално предвидените.
                        За КФН - четох го некъде по вестниците
                        Tova ne e osnovniq faktor koito vliqe na cenata na tazi kniga.Osnovnoto e koga 6te bude privatizirano tova drujestvo i koi 6te poeme managementa sled tova. Na vseki minimalno gramoten investitor e qsno, 4e BLABT kato kapitalizaciq izostava dale4 ot vseob6tata euforiq na pazara.No moje bi nedoverieto kum pravitelstvoto ili puk ne6to drugo ne pozvolqvat pazara da oceni realno tazi ogromna i perspektivna kompaniq.
                        Mislq 4e sled edin dobur ot4et bihme gonili seriozni cifri

Коментар

• Тук май добрата новина е вече факт - правителството е заложило в проектобюджета по-ниски акцизи за следващата година от предвиденото първоначално предвидените.
                          За КФН - четох го некъде по вестниците
                          На никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Първоначално изпратено от Dundo1
                            Първоначално изпратено от Kalo
                            Ще ги папаме мечоците и тук като гледам. Аз наглозгах няколко дребни, после и една на 100, ма точно да я довърша, и тия 161 и 165 ми я изпапаха.
                            I az prilapah na 100 dneska ama mnogo malko i 4ak me e qdDano ne izliza nikakuv ot4et do vtornik 4e da ponapulnim kato horata, 4e horata kato razberat prezapisvaneto i 6te se hvurlqt s rogite napred na borsata da trepqt me4oci
                            Ти си бил тоя другия дето ги пукаше днеска значи

Коментар

• Първоначално изпратено от Kalo
                              Ще ги папаме мечоците и тук като гледам. Аз наглозгах няколко дребни, после и една на 100, ма точно да я довърша, и тия 161 и 165 ми я изпапаха.
                              I az prilapah na 100 dneska ama mnogo malko i 4ak me e qdDano ne izliza nikakuv ot4et do vtornik 4e da ponapulnim kato horata, 4e horata kato razberat prezapisvaneto i 6te se hvurlqt s rogite napred na borsata da trepqt me4oci

Коментар

• Ще ги папаме мечоците и тук като гледам. Аз наглозгах няколко дребни, после и една на 100, ма точно да я довърша, и тия 161 и 165 ми я изпапаха.

Коментар

Working...
                                X