IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благоевград-БТ АД (55B / BLABT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никви проблеми неможе да има...Народа пуши и пие като за световно...
    Прав си. Освен това и поне за следващото тримесечие има много поръчки. Износът се увеличава, акцизът ще се вдига постепенно. Очакваме добрата новина, свързана с приватизация.
    При евентуално преструктуриране почти е сигурно, че фабриката в Благоевград ще продължи да работи, защото е "черешката на тортата". [/quote]
    Честито на търпеливците тук. Най-доброто предстои!
    Не е препоръка за нищо.

Коментар

• И кво колеги - минахме ли на едноцифрено П/Е
      Отчетът е наистина ама наистина добър.

П.с: Тва "ЛУДНИЦА" ме кефи

Коментар

• ....ааа извади и 100 млн. кеш от това което утре ще расте

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
          Първоначално изпратено от M&A
          ЛУДНИЦА.....
          това ли е новата алтернатива на "излитамее"

Приличен отчет, но не и над очакванията ми. В средносрочен план дружеството ще има по-сериозни проблеми с продажбите заради по-високите акцизи.
          Никви проблеми неможе да има...Народа пуши и пие като за световно...

10 млн. оперативна печалба за 3 месеца е доста над очакванията ми....

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
            ЛУДНИЦА.....
            това ли е новата алтернатива на "излитамее"

Приличен отчет, но не и над очакванията ми. В средносрочен план дружеството ще има по-сериозни проблеми с продажбите заради по-високите акцизи.

Коментар

• Хубав десерт

Коментар

• ЛУДНИЦА.....

Коментар

• http://download.bse-sofia.bg/finance...inni_FO_97.xls

Коментар

• Дано си струва чакането на отчета. Десерта винаги идва последен

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007
                      И аз очаквам много силно да се развият нещата тук предвид предстояща приватизация за която ще се заговори много скоро
                      Имам акции от 93 и стискам здраво
                      Успех !!!
                      и аз така стискане му е м****** , ще видим утре и отчета надявам се , а че ще е добър в това съм сигурен.

Коментар

• И аз очаквам много силно да се развият нещата тук предвид предстояща приватизация за която ще се заговори много скоро
                        Имам акции от 93 и стискам здраво
                        Успех !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
                          Ми днес пробихме 100, предполагам в понеделник ще сме на 105, а след отчета (очаквам го за вторник) мисля, че ще сме на 120
                          Пък може и да са само мечти , ще взема да си купя едни Монбат-и, да има кой да мисли за мен, че от БЛАБТ не щат. Шашкъни с шашкъни
                          Не е препоръка, а защо цената ще расте съм обяснил по-долу.
                          Taка, до тук съм прав с еднодневно закъснение, макар че ако не бяха тези михлюзи от Райфата, днес щяхме да ударим 110
                          Нишо и утре е ден, а и отчет чакаме - защо ли си мисля, че ще е добър
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Днес се пораздвижихме предотчетно

Коментар

• Да видях го, но ме подлъга другото заглавие.

Коментар

• [quote="Грую Груев"]Investor.bg:
                                Акцизът върху цигарите ще бъде повишен с 33% през 2008, останалите две стъпки със същия процент ще бъдат направени през 2009 и 2010 г.

Сигурно ли е, че не го намерих?

Коментар

Working...
                                X