IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благоевград-БТ АД (55B / BLABT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев
    Първоначално изпратено от M&A
    Първоначално изпратено от Грую Груев
    Първоначално изпратено от Kiro
    KAPMAN PAK IZPREVARI VSI4KI
    мда, не знам как го правят, но вече почвам да ги копирам по някои позиции.
    спорихме тук с Мошито, че Капман-я били излезли, ама то такваз примоцийка изпука ли се. Видим ли Капман, посоката е само една, а келепира е гарантиран
    и все пак как ли го правят
    не е препоръка, играя си на гадател
    Ако ще копираш от 132 пълни Гранд Хотел Варна ... тогава
    имам си Шератони и не ми се купуват втори вид акции от същия бранш,
    пък и Шерата ми се струва по-подценена, а и земята и е по-скъпа и локацията по-добра, а си имат и хотел в Белград, става за диверсификация и за diffensive stock, че не се знае до кога ще расте пазара, а бе много работи...
    с две думи за Варна-та съм пас, но мога да се напъна за ПИБ-чета, макар че са бая измислена банка, но цената им ми се струва нисичка
    ако имаш други оферти - ще съм благодарен
    не е препоръка, пак се правя на Касандра
    ПИБ за мен е смешна банка. КОРП е номер 1!

Не е препоръка за покупка или продажба. Притежавам и CORP и GHVMP и BLABT.

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
      спорихме тук с Мошито, че Капман-я били излезли, ама то такваз примоцийка изпука ли се. Видим ли Капман, посоката е само една, а келепира е гарантиран
      имам си Шератони и не ми се купуват втори вид акции от същия бранш,
      пък и Шерата ми се струва по-подценена, а и земята и е по-скъпа и локацията по-добра, а си имат и хотел в Белград, става за диверсификация и за diffensive stock, че не се знае до кога ще расте пазара, а бе много работи...
      с две думи за Варна-та съм пас, но мога да се напъна за ПИБ-чета, макар че са бая измислена банка, но цената им ми се струва нисичка
      ако имаш други оферти - ще съм благодарен
      не е препоръка, пак се правя на Касандра
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• KAPMAN PAK IZPREVARI VSI4KI

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
              Първоначално изпратено от Nick Leesоn
              M&A има ЛС за личните коментари и забележки
              Също така те съветвам да направиш цялостен анализ на дружеството и перспективите за развитие
              Прав си за перспективите определено не са цветущи. Това оправдава ниските съотношения, на които се търгува компанията.

Аз също препоръчвам да си направите задълбочен анализ преди да инвестирате, където и да било.
              И какви са тези нецветущи перспективи според теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nick Leesоn
                M&A има ЛС за личните коментари и забележки
                Също така те съветвам да направиш цялостен анализ на дружеството и перспективите за развитие
                Прав си за перспективите определено не са цветущи. Това оправдава ниските съотношения, на които се търгува компанията.

Аз също препоръчвам да си направите задълбочен анализ преди да инвестирате, където и да било.

Коментар

• M&A има ЛС за личните коментари и забележки

Коментар

• Misleh da mu drasna dva reda na Nick da go pitam dali chete syshtiq otchet kato vsichki ostanali, ama vie go izpapahte dokato si pieh kafeto

Na nepredubedenite, chestito za hubaviq otchet

P.S. Izvinqvam se za latinicata

Коментар

стига с тези лудници, спрямо предните тримесечия няма ръст на приходите, част от печалбата се дължи на продажбата на дълготрайни активи, 98 хил. лева пари в брой са прекалено много, а кешът е нискодоходен
                      И стова "just a CFA greenhorn" не излагай гилдията с подобни коментари, по добре си отвори Asset Valuation Level II и го прочети наново.

Без да се сърдиш

Коментар

Ми днес пробихме 100, предполагам в понеделник ще сме на 105, а след отчета (очаквам го за вторник) мисля, че ще сме на 120
                        Пък може и да са само мечти , ще взема да си купя едни Монбат-и, да има кой да мисли за мен, че от БЛАБТ не щат. Шашкъни с шашкъни
                        Не е препоръка, а защо цената ще расте съм обяснил по-долу.
                        Taка, до тук съм прав с еднодневно закъснение, макар че ако не бяха тези михлюзи от Райфата, днес щяхме да ударим 110
                        Нишо и утре е ден, а и отчет чакаме - защо ли си мисля, че ще е добър
                        аре пак да се самоцитирам - взе да ми става навик
                        Тъй , сега да си обявя таргет от 150 до края на Ноември (без решение на кабинета) и 200 ( с решение )
                        Ще се самоцитирам пак в каря на Ноември
                        Не е препоръка за покупка-продажба, просто пробвам дали звездите ми го говорят вярно

Коментар

стига с тези лудници, спрямо предните тримесечия няма ръст на приходите, част от печалбата се дължи на продажбата на дълготрайни активи, 98 хил. лева пари в брой са прекалено много, а кешът е нискодоходен
                          Приятелю, май си пропуснал отчета за шестмесечието. Активите не са ги продали това тримесечие - ако не забелязваш да те подсетя. Ясно е че кеша е прекалено много, затова го извади от капитализацията за да получиш по реална стойност. А забелязваш ли задлъжнялостта или и това не виждаш?

А това спрямо предните тримесеччия, че няма ръст на приходите да не гледаш отчета някое друго БТ

Коментар

• В интерес на истината приходите за това тримесечие са подобни на предишното тримесечие, но се забелязва, че делът на другите приходи намалява спрямо предишни тримесечия, т.е. делът на приходите от произведена продукция се повишава. Това тримесечие почти не са продавали ДМА, а напротив - купували са и то немалко. Като цяло индикациите за растеж са добри.
                            Притежавам акции по позицията /недостатъчен брой все още/.
                            Мнението ми не преставлява препоръка за покупка/продажба на акции.

Коментар

• Ami ne znma kakvo da vi kaja Sega go vijdam ot4eta i si promenqm targeta smetnete P/E i P/EBITDA i vijte kakvo izliza Slav eto zatova ti govorih

Коментар

• стига с тези лудници, спрямо предните тримесечия няма ръст на приходите, част от печалбата се дължи на продажбата на дълготрайни активи, 98 хил. лева пари в брой са прекалено много, а кешът е нискодоходен

Коментар

Working...
                                X