IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благоевград-БТ АД (55B / BLABT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
    Да видим
    Какво да видим.Цената в момента отразява написаното в Инвестора от дивидент от 2,8 лв на акция.Разпределянето на 50% от годишната печалба и някакво лефче от неразпределената ...Перспективите са 80 % от годишната и 20 % от 136 милиона лева плюс стратегически инвеститор....
    София БТ и Благоевград БТ винаги са били равностойни в цената . Но ако дивидента е преизчислен на Благоевград БТ около три пъти повече какво става...над 53 лв. на първо време.
    Не е препоръка !
    П.П. леки почивни дни !

Коментар

• Да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
        Последно колко ще е дивидента
        според мисирката ще е 14 лв., а според мен каквото се реши на ОСА

Коментар

• Последно колко ще е дивидента

Коментар

• мисирката изчатка съвсем --- вкара всички кинти в акции на БАКБ и дори депозит направи там в стремежа си да спре спада на любимата й банка

................. а сега реве като изнасилена и целия форум

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              мече, що пишеш с този ник - да не са ви баннали двамата с полки? Иначе по темата - може и да стане далаверата тук, но аз лично (вътрешно усещане) не съм убеден, че ще има приватизация, а ако по някакво чудо вземе, че се случи, то (пак върешно усещане) гаранция ще е на наш човек, а не на чужда фирма, освен ако не е параван, А както знаем родните мажоритари не се кефят много на миноритарите, освен в случаите на ИПО, когато са хипер любвеобилни, ама после бързо гасят любовния плам

Успех на държачите тук
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/06...alen_divident/

Коментар

• Да по вероятен е Ц.В. и после препродажба

Коментар

• ЦВ е финансово най-състоятелния и политически най-правилният кандидат, сближаващ позициите на ГЕРБ и ДПС по ченгеджийска линия. На ЦБ най-вероятно ще се осигури свободна писта за работа в други перспективни области.
                    Last edited by Valuator; 04.06.2011, 19:02.

Коментар

• Има слухове за покупка на БТХ от БГ финансова инситуция- Дали Ц.В. или Ц.Б. ще е

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                        Оня без алтернативата ще те клати тебе...скоро!
                        и показно и като Леонардо Ди Каприо ще бъдеш та да те харесат циганките в Столипиново и тебе и Бащицата ...
                        В ръчичките ми си пиленце..!
                        Жалко че не го разбираш сега....

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                        Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        цвети, ти нямаш 18 години или поне акъла ти не отговаря на набора който си обявила - 1993 год.
                        Да ама тате е работел с много апелативни прокурори и следователи на предишната
                        работа !
                        Каза колкото повече пишеш толкова повече хора разбират какъв мръстник си!
                        Каза ,че ще те погне лично този път когато ходи по избори в Пловдив и затова се намесих !
                        Моля, повече да не ми споменаваш името защото нямам нищо общо с теб и не мисля да имам ,съжалямам ,че се регистрирах в този форум да науча нещо за застраховането която професия мислех да избера!
                        Мойте съученици имат повече знания и възпитания от повечето пишещи тук!
                        Включих се в спора защото не ти прави чест да се правиш на палячо и клоун и да заместващ друг човек когото не познаваш.
                        Ще говоря с баба ми да не се използва този псевдоним повече ! Тя има друг и ако иска да пише може него да използва!
                        Беше приятно Булстрад да продам на 340 лв ,беше приятно в началото когато ме взимаха за голяма ,но злобата и завистта след това е уникална !
                        Сбогом !

Коментар

цветито нали си я клатя когато поискам

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            ако има някоя мисирка като теб ще я изклатя винаги
                            и показно и като Леонардо Ди Каприо ще бъдеш та да те харесат циганките в Столипиново и тебе и Бащицата ...
                            В ръчичките ми си пиленце..!
                            Жалко че не го разбираш сега....
                            Last edited by meche_cveti93; 04.06.2011, 17:07.

Коментар

Няма ли да поискаш ли 1000 БлаБТ срещу лихва от 12 % без гаранция...
                              А Пирамидо!
                              ако има някоя мисирка като теб ще я изклатя винаги

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                пак си "мръднала" мисирко

я ми сметни загубите как купувах в края на миналата година ЦКБ на 1.00-1.20 после как продадох на 1.80 и как купих през месец март 1000 бр. СофияБТ на 50 лв. и 1000 бр. БТХ на средна 30 лв. ................... сметни и сега ако ги продам и си купя обратно ЦКБ колко ще загубя

Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                да, берти --- благодаря за отговора

мислех едно лично да ти пусна, но може и тук да те питам

можеш ли да ми услужиш с малко акции срещу лихва ............... например ще ти плащам по 1% месечно което е 12% годишна лихва и ще ти плащам лихвата направо в акции /може и в лева - както искаш/

Няма ли да поискаш ли 1000 БлаБТ срещу лихва от 12 % без гаранция...
                                А Пирамидо!

Коментар

Working...
                                X