IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благоевград-БТ АД (55B / BLABT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    пак си "мръднала" мисирко

я ми сметни загубите как купувах в края на миналата година ЦКБ на 1.00-1.20 после как продадох на 1.80 и как купих през месец март 1000 бр. СофияБТ на 50 лв. и 1000 бр. БТХ на средна 30 лв. ................... сметни и сега ако ги продам и си купя обратно ЦКБ колко ще загубя

Я кажи Мунчо кой ти услужи да купиш хиляда БТН и колко лихва и за тях плащаш...
    Дано някой чете от финансофи измами та да те проверят до девето коляно ....ще предлагаш финасови измами . Ние не сме глупаци ...Марш в дупката Манго. Има телефонни лъжци а ти си форумен лъжец...
    Пирамида!Колко си завлекъл...

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      На такива като теб засега едно 14 К да ти извадят от сметката е добро наказание...
      дивидент :
      БТН- 7,4 лв
      Благоевград 13 лв.
      полувината от твойте загуби ще дойдат като дивидент при мен... понеже не мога да смятам и не съм прецакан...от малък..
      пак си "мръднала" мисирко

я ми сметни загубите как купувах в края на миналата година ЦКБ на 1.00-1.20 после как продадох на 1.80 и как купих през месец март 1000 бр. СофияБТ на 50 лв. и 1000 бр. БТХ на средна 30 лв. ................... сметни и сега ако ги продам и си купя обратно ЦКБ колко ще загубя

Коментар

вие нищо не разбирате ---- мисирката цвети каза, че го сметнала дивидента и 14 лв минимум щяла да лапа
        На такива като теб засега едно 14 К да ти извадят от сметката е добро наказание...
        дивидент :
        БТН- 7,4 лв
        Благоевград 13 лв.
        полувината от твойте загуби ще дойдат като дивидент при мен... понеже не мога да смятам и не съм прецакан...от малък..

Коментар

вие нищо не разбирате ---- мисирката цвети каза, че го сметнала дивидента и 14 см минимум щяла да лапа
          че мисирка може ли да смята бе полки. Я по-добре кажи каква реклама са избацали до портала на ботев и кой ще купува табака )))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• вие нищо не разбирате ---- мисирката цвети каза, че го сметнала дивидента и 14 см минимум щяла да лапа

Коментар

• куха история, без бъдеще
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• http://money.bg/news/id_806081025/%D...4%D0%91%D0%A2_

пак има разминаване

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/finansi...ri_v_tjutjuna/

Ето едно мнение за дивидента в БТН и Благоевград БТ....
                  Това е и моето мнение...
                  Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                    Нещо се позамислих какъв майтам е колко доволни са всички че дружество с акции на цена 45 лв, раздава дивидент от евентуално 13 лв, когато само кеша в банка е около 40 лв на акция, а бизнеса върви доста сериозно възходящо и генерира доста добри парични потоци и печалби. Задължения почти няма и няма проблем и всичкия кеш да дадат и да продължат да си работят по същия начин. Акцията и на двойна цена да е, няма да е незаслужено, ама на - пазар! И собственик държавата, готвеща приватизация със спорен резултат
                    По-добре богат (с пари в каса) и здрав (як дивидент), отколкото беден (с много кредити) и болен (без дивидент)

Апропо, мисля че това изказване на министъра идва в този момент за да подсили надпреварата за БТ Холдинг

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...015_g/?ref=rss
                    Last edited by ПешоКенин; 02.06.2011, 16:07.

Коментар

• Нещо се позамислих какъв майтам е колко доволни са всички че дружество с акции на цена 45 лв, раздава дивидент от евентуално 13 лв, когато само кеша в банка е около 40 лв на акция, а бизнеса върви доста сериозно възходящо и генерира доста добри парични потоци и печалби. Задължения почти няма и няма проблем и всичкия кеш да дадат и да продължат да си работят по същия начин. Акцията и на двойна цена да е, няма да е незаслужено, ама на - пазар! И собственик държавата, готвеща приватизация със спорен резултат

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                        ПешоКенин, аз за сметката казах че бъркаш, иначе логиката и моята е такава и трябва към 13 да излезе, както казва meche_cveti93.

Успех ви желая с инвестициите!
                        Карай сега :-) Аз набързо зачертах 2 лв. само да не спорим, иначе мисля, че ще намажем по 13 лв. на акция

Коментар

• ПешоКенин, аз за сметката казах че бъркаш, иначе логиката и моята е такава и трябва към 13 да излезе, както казва meche_cveti93.

Успех ви желая с инвестициите!

Коментар

• Първоначално изпратено от equal Разгледай мнение
                            Поправете ме ако греша, но тук виждам едни доста по-скромни милиони срещу "неразпределена печалба"

_http://x3news.com/dogetblobfromdocuments?id=123418&file_name=reports _97.pdf
                            http://www.x3news.com/dogetblobfromd...ame=FS2010.pdf

Не гледаш където трябва

Коментар

• Поправете ме ако греша, но тук виждам едни доста по-скромни милиони срещу "неразпределена печалба"

_http://x3news.com/dogetblobfromdocuments?id=123418&file_name=reports _97.pdf
                              |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                              |___________||__|___|)
                              (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                                Колега дръж на своето ,не се оставяй да те объркат...27 милиона е 10 лв на акция и 2,8 на акция годишен дивиден е близо 13 лв....
                                Е, няма да спорим за 2 лв.

Коментар

Working...
                                X