Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благоевград-БТ АД (55B / BLABT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениемалко е незаконно, но карай...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениемалко е незаконно, но карай...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКойто има инфо от ОСА после да драсне нещо, може и на лично
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеДа не са тия същите инсайдъри дето влезнаха в БАКБ на 10 лв.
................. и от тогава все на тези нива стои, въпреки желанието й да излъже някой друг и да продаде 20-те си акцийки тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Защо ,телефона не ти ли работи....
Според мен инсайдърите вече са на пазара ...
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
едно е желанието, а съвсем различна е реалността
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНякой ще ходи ли понеделник на ОСА?
Защо ,телефона не ти ли работи....
Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеЗащо са ми на 53 лв. като на 47-48 лв. има достатъчно продавачи?
До 20 юни , до ОСА ще се разиграва сценарият ....след като държавата изтегли над 50 милиона лвва от холдинга колко холдинга ще изтегли от Благоевград БТ за да продължава да съществува.
Мойто мнение е 25 милиона и 22 ще дойдат от Блабт и три от София БТ като дивидент.
Може да се пусне някоя десетка над 48 щом купуваш на тези цени да не ти се строши хатъра а и цената да скочи по плавно.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКолко искаш да купиш на 53 лв, на първо време?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКолко искаш да купиш на 53 лв, на първо време?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКакво да видим.Цената в момента отразява написаното в Инвестора от дивидент от 2,8 лв на акция.Разпределянето на 50% от годишната печалба и някакво лефче от неразпределената ...Перспективите са 80 % от годишната и 20 % от 136 милиона лева плюс стратегически инвеститор....
София БТ и Благоевград БТ винаги са били равностойни в цената . Но ако дивидента е преизчислен на Благоевград БТ около три пъти повече какво става...над 53 лв. на първо време.
Не е препоръка !
П.П. леки почивни дни !
Коментар
Коментар