Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕМКА АД (ЕМКА)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеNexans купува La Triveneta Cavi на 5.6x EV/EBITDA. мързи ме да смятам, колко се получава на Емка за акция при същата оценка?
https://bse-reports.com/folder/1706210077_57E_236.htmlLast edited by Poncho; 10.02.2024, 09:19.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Annualized q4 на Емка п/е отива на 16
- 1 like
Коментар
-
Annualized q4 на Емка п/е отива на 16
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
Не ги следя детайлно но р/е 21 не ме грабва. Ако са ти на 60-70 $ ок, но на 90+ си седя в ЕМКА. Факт е, че отчета не е впечатляващ и ниска ликвидност, но това си е в цената.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
Не ги следя детайлно но р/е 21 не ме грабва. Ако са ти на 60-70 $ ок, но на 90+ си седя в ЕМКА. Факт е, че отчета не е впечатляващ и ниска ликвидност, но това си е в цената.
Коментар
-
Ама падащи продажби и печалба. Предпочитам Нексанс за кабели
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеКРАТЪК АНАЛИЗ: Емка е дъщерно на "ХИКА", но има акции в "майката". ROE - 16, т.е. допустимо според Бъфет. P/E = 9 , т.е. чудесно отношение. Печалба на акция = 0,223 лв., раздават около 50 % като дивидент. предполагам тази година ще дадат 0,10 лв./акция.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеКРАТЪК АНАЛИЗ: Емка е дъщерно на "ХИКА", но има акции в "майката". ROE - 16, т.е. допустимо според Бъфет. P/E = 9 , т.е. чудесно отношение. Печалба на акция = 0,223 лв., раздават около 50 % като дивидент. предполагам тази година ще дадат 0,10 лв./акция.
Отделно от това свързани лица често правят не малки изкупувания особенно при тези коефициенти.Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
Дадоха го преди седмица!!!
Благодаря!
Коментар
Коментар