If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От понеделник ще се хвърчи... друг е въпроса дали за кратко или не
За изстрелването съм съгласен-отчетът е супер. Но защо от понеделник ? Утре е работен ден, а в понеделник - почивен.
Забелязал съм че при добра новина цената скача след ден-два. Явно повечето хората не се мятат при първа възможност, а изчакват потвърждение (което по принцип е правилно).
А за понеделник просто бях изключил че е почивен ден.
емката е на квадрат, ама да не я разпънат точно пък утре на разпети петък. Нямам акции от нея и винаги съм нямал и сега натискам цената, защото ме е яд, че не съм купил по-евтино, дано само не ме разкрият и да се вържат балъците от форума.
Ей го още един не успял да влезе в ЕМКА и започна да дава съвети. На мен пък ми е най-сладко, когато сам си взимам решенията за инвестиции
Аз никога не съм искал да влизам в Емка иначе със сигурност щях да си напазаря доста по-рано. А дали ще пада или ще се кава не ми дреме така или иначе не смятам да си купувам.
Това че съм дал съвет на Христо не е толкова важно смятам че е достатъчно умен и сам да си прецени какво да прави
Коментар