Първоначално изпратено от k.o.
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕМКА АД (ЕМКА)
Collapse
X
-
Vanitas vanitatum...
-
Тук явно изпускам нещо. Приходите според последния отчет намаляват с 10%, печалбата отбелязва голям спад от 33%, не изпълнява критериите за влизане в СОФИКС, от къде този оптимизъм, че цената мина 2 лв. точно сега?!?
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Просто тихо и кротко трябваше да си допълвате, както правехме останалите.
Успех и на теб!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Мнението ми е от 7 месец, след Н1. Знаеш какви бяха резултатите тогава и въобще състоянието на пазара.Тогава имах малко /както съм писал/, а след отчета за Q3 и цената на медта си взех още малко. Може би трябваше да взема повече, но наистина очаквах цената от 1,70 -1,75 да се задържи поне до нова година. А и все пак кешът не е разтегливо понятие
А, няма проблем! Просто попитах, защото по онова време пазарът наистина бе доста деформиран, но в никакъв случай акцията не бе надценена, както някои се опитваха да я изкарат. Просто тихо и кротко трябваше да си допълвате, както правехме останалите. А и доскоро това ниво (1,70... че и по-ниско), си се търгуваше, въпреки генералното раздвижване, което настъпи на БФБ. Успех ти желая!Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Още ли 1,70 ти се вижда раздутичко?Last edited by 15%; 23.11.2016, 14:00.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеГлътка въздух и по тази позиция. От сега имам чувството, че скоро ще започнат коментари относно вдигането цената на медта, ниската задлъжнялост, дивидентната политика и т.н.
Емка дава дивидент ,хиката не.
Така че нещата са такива каквито поиска един фонд и масовката.
масовката в момента има пари както през 2014 г и докато не ги изхарчи няма да се успокои.Фонда играе разумно ако не го натискат ПФ.
Скоро нещата ще добият истинския си вид и маркета ще преодолее изкривяването.
Бързай бавно е един девиз който старите колеги са оставили за премисляне.
В момента ДАУ на 19 К дават му се най много още 1000 пункта и ще почне или голяма корекция или як срив който ще засегне и нас
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Чакам да купя и условията в момента са идеални, но цъ . А 1,70 при тези резултати ми се вижда раздутичко.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАко не даваха дивидент и Алианц ги нямаше, най-вероятно щяхме да говорим за цена малко над левчето. Това според мен де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение1,55-1,63 е добра цена ....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИ аз предполагам, че са Алианц, но не съм продавал тук, че имам много малко. Чакам да купя и условията в момента са идеални, но цъ . А 1,70 при тези резултати ми се вижда раздутичко.
Не вярвам повече да допуснат ,въпреки че в момента са се изтеглили и гледат да не се въртят да не предизвикат някое цунами....
Няма ги и в Хиката и в Гагарин....правят се на умрели лисици пред стрестестовете и проверката им....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАкцията е в портфеила на Алианц.....
Предполагам че са те през посредник....
не можеш я сурнеш щото са добри в крепенето.... а ще се качи когато те решат....може би на НГ....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТова ми е една от любимите акции на БФБ, но търговията тук е много тегава! Уж медта се отлепи от дъното, а отчета е доооста лош. На всичко отгоре, някой поддържа цената така, че да не може да се сурне хубавичко, та да напълни човек портфейлчето.
Предполагам че са те през посредник....
не можеш я сурнеш щото са добри в крепенето.... а ще се качи когато те решат....може би на НГ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Ще е добре да поразчистиш постата , от вчера не приемаш лични ! - а си е баш
Коментар
Коментар