IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕМКА АД (ЕМКА)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнение
    Не, все още не е по сметката.

- Ще е добре да поразчистиш постата , от вчера не приемаш лични ! - а си е баш

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
      Разплатен!

-Благодаря , на Карол влиза по късно , а ми върши работа !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        -Днес дали е разплатен дивидента ?
        Разплатен!
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

-Днес дали е разплатен дивидента ?
          Не, все още не е по сметката.

Коментар

• -Днес дали е разплатен дивидента ?

Коментар

• Явно тези които присъстваха не са от "шумните" Хакционери

Коментар

Ти Чукча????
                Прочети протокола поне ; - не само че не дойде , а и не четеш !
                Четох го, хубави въпроси сте задали, очакван отговор сте получили. Аз за нещо, което го няма в него питам

Коментар

• Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
                  Никой ли не е ходил тук да сподели?

Ти Чукча????
                  Прочети протокола поне ; - не само че не дойде , а и не четеш !

Коментар

• Никой ли не е ходил тук да сподели?

Коментар

• Нещо гнило има в тази обява за ОСА, не се показва и на сайта им

Коментар

• Първоначално изпратено от JaG Разгледай мнение
                        Аз мисля да ходя на оса, ако някой ще идва може да се организираме преди това на една раздумка
                        Добра идея, но аз няма да съм там ..

Коментар

• Аз мисля да ходя на оса, ако някой ще идва може да се организираме преди това на една раздумка

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                            А Големото банкер вече за отрицателни лихви говори...
                            Инта, ако присъстваш на събранието да ти пращам пълномощно - да зададеш въпроса и от мое име

- То добре е човек да иде - ама да не е сам е едно на ръка , второто още по важно,че с моите 3-4К и твоите да сложим - не чинът тежестта , ако да ревнат десетина гърла аджеба, каква да е причината да градим общия интерес с куп пара харизана по търговци де ни ги връщат пре скъпо. Техни хрантутници ли сме или сме заложили на профил, марка и секторна продукция.
                            Разгневих се преди да знам причината, ма "Манчо" е виновен. Три пъти го показа че туй шлагер било и видите ли не могат се прескочат традициите !!! ГНЕВЕН съм !

Коментар

- Трябва да имат някаква инвестиционна програма предвид, каква ще е другата причина да задържат кеш-депозит ~7М
                              А Големото банкер вече за отрицателни лихви говори...
                              Инта, ако присъстваш на събранието да ти пращам пълномощно - да зададеш въпроса и от мое име

Коментар

• Тук трябва да стане , като при М+Схидр. през2014г. , но едва ли ;- структурата на акционерите е друга .

Коментар

Working...
                                X