IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕМКА АД (ЕМКА)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много тихо тук. Наближава времето когато ще видим резултатите и от второто тримесечие
    Аз си мисля че тази година хич няма да е тихо при Емка, ама пазара явно не е забелязал още възможностите в тази позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Като ги изключиш тези 3те остават 22%. Но от тези трябва да приспаднеш други големи, които се водят фрии флоут, но са под 5% на акционер, като другите два пенсионни фонда на Алианц, фондовете на Обб имат бая и тн, според мен реашният фрии флоут е не повече от 6-7%
      Нямах тези подробности в главата си, полезно ми беше да чуя детайли.
      Може би тази картинка дава някакво обяснение за този малко принуден напън днес. Не обръщай внимание на конкретната дума, така ми дойде, така я казах.
      На фона на общата картина (и въпреки появата на отчет), тази кратковременна експлозия ми дойде леко насилена.
      Инта доста добре е беше обрисувал общата картина за дружеството по принцип.
      Скоро и BSE Трейдъра беше дал обобщени данни за ЕВ/Ебитда. за широк кръг от компании, Т.е. няма скрито покрито за състоянието на нещата за, да кажем, един доста широк кръг от потенциално заинтересовани лица.
      Време имаше достатъчно, ама някой реши да е точно днес :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
        Нещо натиснах криво и замина недовършен този пост.
        Дребните сме около 12 %
        Естествено, че могат да се вършат разни неща, както неведнъж е подсказвал инта, но все пак с относителна мярка.
        Като ги изключиш тези 3те остават 22%. Но от тези трябва да приспаднеш други големи, които се водят фрии флоут, но са под 5% на акционер, като другите два пенсионни фонда на Алианц, фондовете на Обб имат бая и тн, според мен реашният фрии флоут е не повече от 6-7%

Коментар

• Дето се вика: Добре планирано, ешалонизирано и камуфлирано управление :-))
          Върви им вземи гаранциите за добро управление или им търси отговорност.
          Изучиха занаята тези момчета, знаят как се прави.
          Поне всичко да е явно, открито, гласувано и прието!
          С другото ще трябва да живеем някак.
          Това е положението, Инта!

Коментар

• Добре е да се опреснят данните от ГО-2016г ;-

"
            Акционери на “ЕМКА” АД, притежаващи най-малко 5% от гласовете в общото събрание към 31.12.2016 година са: „Индустриален капитал холдинг” притежава 7 186 656 представляващи 33,42% от капитала, „КЕМП” АД притежава 8 110 112 бр. акции представляващи 37,71% и ЗУПФ Алианц България притежава 1 504 089бр. акции представляващи 6,99% от капитала."

Заплати и лично участие в д-вото от членове на СД ;-

"
            Пълният размер на възнагражденията на членовете на Съвета на директорите за финансовата 2016 година: „ПРОФИ Т” ООД – 157929лв, „МАНГ” ООД – 157929лв, „ДЕНИДЕ” ООД – 157929лв, „ЛТС КОНСУЛТ 2011” ООД – 157929лв, Иван Делчев Делчев представляващ ДЕНИДЕ като изп. директор - 157929лв.
            Няма разсрочени възнаграждения, възникнали през годината."

"

Към 31.12.2016 притежаваните акции от капитала на “ЕМКА” АД от членове на СД:
            “МАНГ” ООД - притежава 6 800бр. акции представляващи 0,03% от капитала. Представляващият “МАНГ” ООД Милко Ангелов Ангелов като физическо лице притежава 25426 акции представляващи 0,12% от капитала на дружеството.
            “ПРОФИ-Т” ООД- притежава 12 440бр. акции представляващи 0,06% от капитала. Представляващият “ПРОФИ-Т” ООД Димитър Богомилов Тановски като физическо лице притежава 36282 акции представляващи 0,17% от капитала на дружеството.
            “ДЕНИДЕ” ООД - не притежава акции от капитала на дружеството. Представляващият “ДЕНИДЕ” ООД Иван Делчев Делчев като физическо лице притежава 85598 акции представляващи 0,4% от капитала на дружеството.
            „ЛТС КОНСУЛТ 2011” ООД - притежава 1500 акции от капитала на дружеството представляващи 0,01%.
            Представляващият „ЛТС КОНСУЛТ 2011” ООД Янко Георгиев Янков като физическо лице притежава 42 776 акции представляващи 0,2% от капитала на дружеството.
            Прокуристът на држеството Станка Иванова Иванова притежава 1680 акции представляващи 0,01% от акциите на дружеството."

Коментар

• Първоначално изпратено от Sashko Разгледай мнение
              Каква беше опцията в настройките против тролове и такива дето ходят от тема на тема за да хейтят Аман
              Сашко, не бъди тъжен!
              Всичко си е напълно в рамките на естественото и предсказуемото.
              Много е вероятно активното общуване чрез форума (и други сходни форми) да дава илюзорно усещане за нещо като активен социален живот в рамките на някакво условно работно време.
              Истината е малко по-различна, обаче!
              За да се избегне рискът от възприемане на тезата ми като някаква форма на критика (защото не е такава§, да не говорим за адресиране към някого директно, ще говоря за собствените си чувста, изживявания и оценки.
              С времето все по-концентрирано започвам да усещам и да си давам сметка, че това моето (нашето) висене пред платформите си е едно доста самотно и в известен смисъл "асоциално" занимание. Липсата на директен контакт с очите на друго живо същество, с което общуваш, е възможно да доведе до ситуации, че да не си даваш сметка или просто да игнорираш чувствата на отсрещния.
              Субективно и условно е все пак.
              Да знаеш, нищо случайно няма, включително и това, че сме се захванали точно с туй!
              Поздрави

Коментар

• Нещо натиснах криво и замина недовършен този пост.
                Дребните сме около 12 %
                Естествено, че могат да се вършат разни неща, както неведнъж е подсказвал инта, но все пак с относителна мярка.

Коментар

Хубаво го запечатай този фризер. Скоро няма да ти се налага да го отваряш
                  Е, не злорадствай, де!
                  При Бедо се държи най-често малък процент от портфейла, за цвят. Има си и основателни причина за да се случва точно това.
                  Доколкото тук е темата за Емка, подходящо е да се погледне отново акц. структура:
                  КЕМП 37,7 %
                  ИКХ 33,4 %
                  Ф Алианц 7 %

Коментар

• Каква беше опцията в настройките против тролове и такива дето ходят от тема на тема за да хейтят Аман

Коментар

Не е по темата, но явно, има нещо дето те човърка там. Аз не се притеснявам за Бедовите ми акции, във фризера са, и могат да чакат колкото трябва.
                      Хубаво го запечатай този фризер. Скоро няма да ти се налага да го отваряш

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Той и при Дръвчо чака да го огрее, ама надали
                        Нищо не чакам, аз съм си купил, ама вие май нещо чакате да ви огрее.

Коментар

Който го чакат при Бедо от има няма десетилетие, а той не идва и не идва
                          Той и при Дръвчо чака да го огрее, ама надали

Коментар

Не е по темата, но явно, има нещо дето те човърка там. Аз не се притеснявам за Бедовите ми акции, във фризера са, и могат да чакат колкото трябва.

Коментар

Вижда се, че спекулативен капитал има наличен, само трябва един добър отчет

Коментар

• Вижда се, че спекулативен капитал има наличен, само трябва един добър отчет

Коментар

Working...
                                X