IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕМКА АД (ЕМКА)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Брей тук никой не пише, тепърва явно

Все пак да кажа честито за 3те лева дето ударихме днес на малкото дето имат, крайно време беше

Коментар

• Продавачите под 3 лева що не вземат да слязат на 2.85 и да видим какво ще става. Може да се поотпуши търговията

Коментар

• Не знам следите ли какво прави медта, но мен определено ме кефи!

Коментар

• Време е

Коментар

• това са малко неадекватни сравнения с година по-назад тримесечие, при положение, че има занижения в показаното спрямо първото тримесечие от тази година,. а и някои очакваха повече през второто тримесечие, спрямо първото (от тази година). Въпрос на време е да усетят, а може би след третото тримесечие, но дотогава вече може да е отиграно, все пак борсата може да реагира и предварително)))))) Не е препоръка
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• ЕМКА със 153% повишение на нетната печалба до 2,52 млн. лв. за полугодието

Продажбите са нагоре с 20,5% до 48,6 млн. лв., като това е първият отчет на ликвидно дружество за полугодието

http://www.investor.bg/novini-i-anal...odieto-243115/

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                Рано рано и отчета взеха че дадоха. Аз очаквах и малко повече, но не мога да се оплача. За тримесечието ръст на приходите на годишна база с 20.62%, ръст на печалбата с 64.73% и ръст на ЕБИТДА с 16.95%. На трейлинг база виждаме рекордните 6.8млн ЕБИТДА.

EV/EBITDA 8.36x по моите сметки. Далеч по-добре от алтернативите на пазара. А си мисля че ще видим ръстове и следващите две тримесечия. Според мен нямаше кой да го види в този летен петък късен следобед.
                по моите сметки TTM P/E е 16.03 - не е зле
                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  Само за 3-месечието печалбата не скача ли 4 пъти спрямо миналата година
                  Този ефект е от данъците, които начисляват четвърто тримесечие (и явно и разхвърят в предходните). Това да е пробема

Коментар

• Няма нищо, ще видят писаното в понеделник и може да изкупят до 3 лв, въпреки че имаше още към 2000 на айсберга в 17.00)))
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Само за 3-месечието печалбата не скача ли 4 пъти спрямо миналата година

Коментар

• Рано рано и отчета взеха че дадоха. Аз очаквах и малко повече, но не мога да се оплача. За тримесечието ръст на приходите на годишна база с 20.62%, ръст на печалбата с 64.73% и ръст на ЕБИТДА с 16.95%. На трейлинг база виждаме рекордните 6.8млн ЕБИТДА.

EV/EBITDA 8.36x по моите сметки. Далеч по-добре от алтернативите на пазара. А си мисля че ще видим ръстове и следващите две тримесечия. Според мен нямаше кой да го види в този летен петък късен следобед.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                          Емка дали дивидента, браво на експедитивността!

А наближава времето за отчети и ще ходим на следващото ниво ми се струва
                          Отчета ми изглежда чудесен Време е за нивото 3 лева

Коментар

• Емка дали дивидента, браво на експедитивността!

А наближава времето за отчети и ще ходим на следващото ниво ми се струва

Коментар

• Първоначално изпратено от xkm Разгледай мнение
                              Много много отдавна сме забелязали възможностите тук ""World "" trader ...

Тази година има всички шансове да е доста по-добра от това което виждахме последните години. След толкова години на спадащи цени на медта ...

Коментар

• Много много отдавна сме забелязали възможностите тук ""World "" trader ...

Коментар

Working...
                                X