IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Батя какво мислиш?

Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
    09:47
    Постигнато е споразумение между БАКБ, от една страна, в качеството му на купувач, и Токушукай Инк. (TOKUSHUKAI INCORPORATED) дружество, регистрирано съгласно законите на Япония с фирмен номер 0100-01-066799, от друга страна, в качеството му на продавач, за закупуването на 6,796,250 безналични поименни акции с право на глас, с номинална стойност 10 лева всяка („Акциите“), представляващи 99.94 % от капитала на „ТОКУДА БАНК“ АД, ЕИК 813155318, със седалище и адрес на управление: гр. София, п.к. 1000, район Възраждане, ул. „Георг Вашингтон“ № 21 („Токуда Банк“).
    Сделката по придобиване на Акциите е поставена под условие, че бъдат получени всички необходими регулаторни одобрения/разрешения от компетентните органи.
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от dobre_de Разгледай мнение
      Батя "химера" означава, че е нереално да се очаква такъв дивидент.

Имах пред вид някои мнения на колеги в тази посока(не само в този форум) като примерно:

или

Иначе тука си е мъка: добра акция, ама ликвидност няма. А дано видим такава, щом идем на 10-12лв, че то само "колекционери" ...

Успех!
      Това за ликвидността важи за цялата борса
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Батя "химера" означава, че е нереално да се очаква такъв дивидент.

Имах пред вид някои мнения на колеги в тази посока(не само в този форум) като примерно:

Първоначално изпратено от kaludov99 Разгледай мнение

Печалба на акция 2.22 лв или малко над 25% повече в сравнение с миналата година
        или

Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение

Това ще е доста под представянето за банковата система общо, която предполагам, че ще отчете над 50%, може би до към 70% ръст, на печалбата спрямо миналата година. Другите две публични вероятно ще си удвоят резултата от 2022, освен ако не изненадат с някакви фрапиращи провизии.
        Иначе тука си е мъка: добра акция, ама ликвидност няма. А дано видим такава, щом идем на 10-12лв, че то само "колекционери" ...

Успех!
        Last edited by dobre_de; 15.03.2024, 22:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Слънчо имат стабилен дивидент от над десетилетие и къде е ликвидността?

https://www.bse-sofia.bg/bg/issuer-profile/SLR/

Повече ми дреме за цената, SLR +47.3%
          Изпраска сравнение, няма спор!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ехее, 2 лв! Посмали Манго!
            Мин. година 10 ст., тази ако е 20-30 ще е супер.
            Важното е да градят история на дивидентна политика, другото ще си дойде.
            Ликвидност ще има но на по-високи нива.. сега никой не иска да продава. Когато купувачите узреят за цени от 10-12 лв. тогава ще им осигурим и ликвидност
            Слънчо имат стабилен дивидент от над десетилетие и къде е ликвидността?

https://www.bse-sofia.bg/bg/issuer-profile/SLR/

Повече ми дреме за цената, SLR +47.3%

Коментар

• Първоначално изпратено от dobre_de Разгледай мнение
              Не че очаквам изненади на финала, обаче с този дневен оборот трудно ще влезнем в индекса ...

Лично за мен 2 лева дивидент си е химера.
              Ехее, 2 лв! Посмали Манго!
              Мин. година 10 ст., тази ако е 20-30 ще е супер.
              Важното е да градят история на дивидентна политика, другото ще си дойде.
              Ликвидност ще има но на по-високи нива.. сега никой не иска да продава. Когато купувачите узреят за цени от 10-12 лв. тогава ще им осигурим и ликвидност

Коментар

• Не че очаквам изненади на финала, обаче с този дневен оборот трудно ще влезнем в индекса ...

Лично за мен 2 лева дивидент си е химера.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

B.Graham;n4162178] -Рече;[/COLOR]-"Няма с какво ....само чакам напразно....само дето ми пуснаха малко петролчета на 0,249 преди време .... не се бях подготвил за повече ... Седя и чакам....Сенсика...Дронмикс...Гриша Ганчев..смуглянка молдованка....и нищо...."

Я да те прехвърля в твоя уртаклък с "Цветелинка Боровинка" ,- и да ни признаеш блаженството си !!!
                  А??? ;пп.- не се заяждам , - но "прескачаш" ...
                  Нееее....продадох...не на върха.....на върха продадох предишния път. сега се изложих.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Поне има оферти. Само до преди половин година нямаше.
                    B.Graham;n4162178] -Рече;[/COLOR]-"Няма с какво ....само чакам напразно....само дето ми пуснаха малко петролчета на 0,249 преди време .... не се бях подготвил за повече ... Седя и чакам....Сенсика...Дронмикс...Гриша Ганчев..смуглянка молдованка....и нищо...."

Я да те прехвърля в твоя уртаклък с "Цветелинка Боровинка" ,- и да ни признаеш блаженството си !!!
                    А??? ;пп.- не се заяждам , - но "прескачаш" ...
                    Last edited by inta53; 08.03.2024, 17:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Защото го е нямало Батя

Бъзикам се, но наистина помагам с ордери и от двете страни. Обаче една птичка пролет не прави
                      Добре, продава 419 на 13.50

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Защото го е нямало Батя

Бъзикам се, но наистина помагам с ордери и от двете страни. Обаче една птичка пролет не прави

Коментар

• Първоначално изпратено от kaludov99 Разгледай мнение
                          Уникален спред имаме тук, 15.48% разлика между предлага и купува. Повече от Спиди и от Одесос
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Уникален спред имаме тук, 15.48% разлика между предлага и купува. Повече от Спиди и от Одесос

Коментар

• Не знам за 13.50, но за да има раздвижване тук, нещо ми подсказва, че трябва първо да се пробие съпротивата на 10лв ...

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                                Мисля, че няма да пиша скоро в този форум - планът е да чакаме април да се види дали има по-голям дивидент от миналата година. Ако има, следва нещо тип Агрия както каза Батя и чакам на 13.50. Ако няма, продавам на каквото ниво е акцията към него момент. Не ме интересува, че качва двуцифрени проценти последните дни. Kогато загубиш някой близък, акции и пари изведнъж изглеждат напълно незначителни
                                Съболезнования.Най-добре си почини малко.
                                Last edited by danetha; 20.02.2024, 14:42.

Коментар

Working...
                                X