Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
Тая сделка се очакваше много отдавна. Почти целия мениджмънт на Токуда е от бивши кадри на БАКБ. И за любителите на конспирацията...член на надзорния съвет е Томас Хигинс...шеф на молдовската банка на Доверие ОХ....Last edited by B.Graham; 16.04.2024, 22:00.Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеМежду другото поканата за РОСА на 21.05 е вписана, но явно много задачи, та още не са ни уведомили надлежно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Донев няма правилните приятелства в бг за тази работа, нали се пробва през 2015 именно с Токуда
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
Това е следствие от консолидацията в банковия сектор. Но ако небанков играч иска да влезе в сектора (ДОХ например), най-лесният му вариант е покупка на малка банка с лиценз.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Какво му е ценното? Никой не иска да прави банка вече
https://ec.europa.eu/eurostat/cache/...d.html?lang=en
In 2020, there were 5 441 banks in the EU, a fall of 33 % compared with 2009
Това е следствие от консолидацията в банковия сектор. Но ако небанков играч иска да влезе в сектора (ДОХ например), най-лесният му вариант е покупка на малка банка с лиценз.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Токуда са си бял лист, ценното в тях беше лиценза, а не активите, така че не вярвам да са кой знае каква придобивка. Иначе за цената споделям, даже и по-ниска може да е.
https://ec.europa.eu/eurostat/cache/...d.html?lang=en
In 2020, there were 5 441 banks in the EU, a fall of 33 % compared with 2009destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Токуда са фокусирани върху корпоративни заеми с ипотека и не са толкова набухани като БАКБ в строителство, така че може да е добра сделка. Зависи от цената, която ще платят. Дано е под 50 милиона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Мисля, че имаме страхотна новина! Ще разрастнем бизнеса и ще станем по апетитни за придобиване самите ние
За съжаление няма достатъчно предлагане на текущи пазарни цени за да стане по - яка търговия в отговор на новината. Но, така е на БФБ.. на 5 лв. имаше предлагане с десетки хиляди, но тогава играчите се ослушваха.. докато аз (получателя на СМС-и от всеки мажо) купувах с шепи..
Следим новините и гледаме мача.. когато купувачите узреят за цени около 10-12 лв., мисля че и търговията ще живне
Иначе за малко да тегля потребителски от Токуда преди година и половина, хареса ми че бяха гъвкави за условията което е доста рядко в бг. В Райфата например, им казвам така и така мога да предложа суипинг, това би ли свалило лихвата ми? Не, имат си едни продукти и това е.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНяма никакъв продблем, всеки прави нещата според собстения си мироглед. Можеш спокойно да продължаваш да си търкаш билетчета и да смяташ, че имаш по-голям шанс. А и ми е ясно, че за едната дейност не е необходимо да има човек каквито и да било знания, а за инвестирането в акции не е точно така.
Успех!
Кой ще дойде да инвестира в някаква шитня, която с 3200лв оборот днес се качва 23% ???
Да,23% Вероятно и не си видял ,но бързаш да се изкажеш "умно".
В същия момент, световните борси се сриват и над 100 балистични ракети бяха изстреляни към Израел за пръв път.
Та, г-н БОГ в инвестирането ,кой ще дойде и ще инвестира в тази нисколиквидна шитня, точно в този момент?
Мисли малко преди да пишеш поредните си глупости !
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеА който иска да играе бинго,по-добре да търка талончета,статистически има по-голям шанс да спечели ,отколкото от супер ниско ликвидни акции на полуумряла борса
Успех!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеСледим новините и гледаме мача.. когато купувачите узреят за цени около 10-12 лв., мисля че и търговията ще живне
Да не говорим за ликвидноста.Няма ли такава,няма нищо !
А който иска да играе бинго,по-добре да търка талончета,статистически има по-голям шанс да спечели ,отколкото от супер ниско ликвидни акции на полуумряла борса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеБатя какво мислиш?
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
09:47
Постигнато е споразумение между БАКБ, от една страна, в качеството му на купувач, и Токушукай Инк. (TOKUSHUKAI INCORPORATED) дружество, регистрирано съгласно законите на Япония с фирмен номер 0100-01-066799, от друга страна, в качеството му на продавач, за закупуването на 6,796,250 безналични поименни акции с право на глас, с номинална стойност 10 лева всяка („Акциите“), представляващи 99.94 % от капитала на „ТОКУДА БАНК“ АД, ЕИК 813155318, със седалище и адрес на управление: гр. София, п.к. 1000, район Възраждане, ул. „Георг Вашингтон“ № 21 („Токуда Банк“).
Сделката по придобиване на Акциите е поставена под условие, че бъдат получени всички необходими регулаторни одобрения/разрешения от компетентните органи.
За съжаление няма достатъчно предлагане на текущи пазарни цени за да стане по - яка търговия в отговор на новината. Но, така е на БФБ.. на 5 лв. имаше предлагане с десетки хиляди, но тогава играчите се ослушваха.. докато аз (получателя на СМС-и от всеки мажо) купувах с шепи..
Следим новините и гледаме мача.. когато купувачите узреят за цени около 10-12 лв., мисля че и търговията ще живне
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар