Първоначално изпратено от meche_cveti93
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеMeче,тия си падаха по финансиране на високорискови имотни проекти,разбира се с/у по висока лихва и оттам добрите и показатели преди време.Няма нужда да обяснявам как е сега.
Аз по принцип следя,когато се продават компании ,но тук някакси не ми се връзва да се вземе премия от цената,но кой знае.
настроен съм за по голяма премия ,защото това ще мерило за цената на останалите банки от БФБ..... иначе ако е някъде на тези нива не ми се мисли за цената на останалите...Корп/въпреки арабите/ ,ССВ -царе на врътките ,ФИБ- винаги с едно на ум....
Не е препоръка......
П.П. На тези нива Грамърси можеше да и пробва да излезе сега през август , но изчаква.... в последно време....вярно купуваме само дребни до 100,200 к може и да минат
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеЗдравей,
ти също си по анализи те и цените ....10 лв . , много ниска цена ли е ... Защото за мен тази много ниска цена започва от 20 лв....
Аз по принцип следя,когато се продават компании ,но тук някакси не ми се връзва да се вземе премия от цената,но кой знае.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеАлайд Айриш се опитват да я продадат още от 2009г. Грамърси предполагам също.
Факт е че са я показвали на кой ли не, но интерес голям няма. БАКБ не работи с големите компании в България, а с малките и средно големите, а те са най-тежко ударени от кризата.
Дори и някой да ги иска, ще ги иска на много ниска цена.
ти също си по анализи те и цените ....10 лв . , много ниска цена ли е ... Защото за мен тази много ниска цена започва от 20 лв....
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеhttp://www.dnevnik.bg/pazari/2010/08...b_se_prodavat/
Близо 80% от БАКБ се продават От Чавдар Първанов
След известен застой пазарът на придобивания в банковия сектор в България е на път да се събуди. Ирландската AIB (Allied Irish Banks), която държи 49.9% от капитала на Българо-американска кредитна банка (БАКБ), ще се опита да продаде дела си в нея до март 2011 г.
Покрай тази сделка друг по-голям акционер в българското дружество - американската компания "Грамърси", притежаваща 30.92% от капитала чрез един от фондовете си (Gramercy Emerging Markets Fund), също ще се опита да се възползва и да излезе от инвестицията си в БАКБ...........
Факт е че са я показвали на кой ли не, но интерес голям няма. БАКБ не работи с големите компании в България, а с малките и средно големите, а те са най-тежко ударени от кризата.
Дори и някой да ги иска, ще ги иска на много ниска цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dedal Разгледай мнениеЗнам, защо ирландците се изтеглят и с кой са в преговори.В момента изчаквателната позиция е най-удобна, нормално предлагането да е ограничено.
----------------------------------------------------------------------
Това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнениеМен ми се струва, че бягат
За тях е шанс с по малки загуби да излезат ....да натискат напоследък цената надолу....според мен не?
Цена около 25- 30 лв за акция е напълно постижима ако има купувач...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
Покрай тази сделка друг по-голям акционер в българското дружество - американската компания "Грамърси", притежаваща 30.92% от капитала чрез един от фондовете си (Gramercy Emerging Markets Fund), също ще се опита да се възползва и да излезе от инвестицията си в БАКБ...........
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/08...b_se_prodavat/
Близо 80% от БАКБ се продават От Чавдар Първанов
След известен застой пазарът на придобивания в банковия сектор в България е на път да се събуди. Ирландската AIB (Allied Irish Banks), която държи 49.9% от капитала на Българо-американска кредитна банка (БАКБ), ще се опита да продаде дела си в нея до март 2011 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimitracis Разгледай мнениеТук ще става много интересно.
А за други и доходоносно.
Ще се разбере и реалната цена на Българските банки, след като ние неможем реално да си направим оценката, ще го направят от чужбина.
Коментар
Коментар