Прекалено е мъгливо все още,затова и селнах вчерашните си покупки...Страх лозе пази
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
Пухче
-
Да не изпусне някой нещо. А по-вероятно да изпусне завоя и към канавката. Без цена и без яснота как ще се замести взимането на парите на ирландците и дали, кога и какво ще е увеличението на капитала, кога ще започнат да спадат загубите, инвестицията тук си е хазарт. А коефициентите и не са кой знае колко по привлекателни от тези на останалите банки че да си заслужава риска.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеНаправо излетя акцията...
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеЗа мен банката има достатъчно собствен капитал и обезпечение за да няма грижи при собственик с ликвидни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛЕКС Разгледай мнениеНяма нужда. За какво им е търгово .... Купуват си 1300 акции от чаршията, на името на подставено лице и ... са мажоритари....
Интересно е как е изпълнено основното изискване към купувача от ирландската банка - връщане на отпуснатата кредитна линия от 25 млн. евро.
Не виждам смисъл да се купува пакета на Грамърсите...., още повече, че искат по-висока цена.
новия собственик вече ще си прецени по какъв начин ще се възползва от опциите които дават въпросните процентиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениепроди , къде според теб стрелям в тъмното !!!
проди, виж сега как стоят нещата
в последните 6 месеца ФИБ и ЦКБ наоравиха по 80-100% Ъп, а тук цената падна с 40%
проди, сещаш ли се кой с кого се гъбарка
проди, в началото на година аз като казах 5 кинта тук, цветанка купуваше и дори депозит си направи в тази банка
проди, ако дамата реши да е коректна -> винаги може човек да се прехвърли и да хване вълната и тук
проди, с подобни постове падаш на нивото на цветанка, а съм те сложил на по-висок пиедестал
Да видим развитието и ще говорим
За мен банката има достатъчно собствен капитал и обезпечение за да няма грижи при собственик с ликвидни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеИнтересно как ще реагират Грамърси на увеличение на капитала, примерно?
Решението на общото събрание на акционерите за увеличаване на капитала се взема с мнозинство 2/3 от гласовете на представените на заседанието акции. С устава може да се предвиди по-голямо мнозинство, както и допълнителни условия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ЛЕКС Разгледай мнениеНяма нужда. За какво им е търгово .... Купуват си 1300 акции от чаршията, на името на подставено лице и ... са мажоритари....
Интересно е как е изпълнено основното изискване към купувача от ирландската банка - връщане на отпуснатата кредитна линия от 25 млн. евро.
Не виждам смисъл да се купува пакета на Грамърсите...., още повече, че искат по-висока цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеза мен положителното от цялата схема е , че фалита на БАКБ не е на дневен ред. Доста се бяха обатачили и влизането на играч като Цветелина Б. със сигурност им връзва гащите на този етап.
Въпросът е следва ли увеличение на капитала и ако да с колко и на каква цена.
Поздрави и успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеза мен положителното от цялата схема е , че фалита на БАКБ не е на дневен ред. Доста се бяха обатачили и влизането на играч като Цветелина Б. със сигурност им връзва гащите на този етап.
Въпросът е следва ли увеличение на капитала и ако да с колко и на каква цена.
Поздрави и успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениепроди , къде според теб стрелям в тъмното !!!
проди, виж сега как стоят нещата
в последните 6 месеца ФИБ и ЦКБ наоравиха по 80-100% Ъп, а тук цената падна с 40%
проди, в началото на година аз като казах 5 кинта тук, цветанка купуваше и дори депозит си направи в тази банка
проди, ако дамата реши да е коректна -> винаги може човек да се прехвърли и да хване вълната и тук
проди, с подобни постове падаш на нивото на цветанка, а съм те сложил на по-висок пиедестал
А преди две години цената е същата каквато е сега ....ВАСВ даже мина 20 лв по едно време...
Гъбарка се този който изважда по голям профит а всичките ти позиции са куци коне и сега дават някакъв малък профит.....след две години .....
в началото на година аз като казах 5 кинта тук, цветанка купуваше и дори депозит си направи в тази банка
Откога депозит в ВАСВ е признак на борсова грешка ...
ако дамата реши да е коректна -> винаги може човек да се прехвърли и да хване вълната и тук
Щом не си влезнал на 7 ,няма да влезнеш и на 10 лв.....
с подобни постове падаш на нивото на цветанка, а съм те сложил на по-висок пиедестал
А това е за Бисери.... и сега какво ще викаме специалисти да бутаме пиедестала....
А питал ли си форумът ти на какъв пиедестал си....
Полки Пиедестала ....Last edited by meche_cveti93; 16.05.2011, 23:15.
Коментар
-
През 2008 г. Allied Irish Bank (AIB) купи 49,99% от БАКБ срещу 216 млн. евро, като продавач бе Българо-американският инвестиционен фонд (БАИФ).""
Не беше ли 2007 средата/началото преди да се заговори още за криза?
Чудя се дали БАИФ не са знаели от какъв шит са се отървали? - Сделката на живота им както се казва :-)
Мнение при покупки на БФБ - компании с голям ливъридж да се избягват!!!
Коментар
Коментар