IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за мен положителното от цялата схема е , че фалита на БАКБ не е на дневен ред. Доста се бяха обатачили и влизането на играч като Цветелина Б. със сигурност им връзва гащите на този етап.

Въпросът е следва ли увеличение на капитала и ако да с колко и на каква цена.

Поздрави и успех
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
      Полки, стреляш в тъмното, ако дамата реши да е коректна, то Мечето ще има повод да се гъбарка с теб
      проди , къде според теб стрелям в тъмното !!!

проди, виж сега как стоят нещата

в последните 6 месеца ФИБ и ЦКБ наоравиха по 80-100% Ъп, а тук цената падна с 40%

проди, сещаш ли се кой с кого се гъбарка

проди, в началото на година аз като казах 5 кинта тук, цветанка купуваше и дори депозит си направи в тази банка

проди, ако дамата реши да е коректна -> винаги може човек да се прехвърли и да хване вълната и тук

проди, с подобни постове падаш на нивото на цветанка, а съм те сложил на по-висок пиедестал
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Полки, стреляш в тъмното, ако дамата реши да е коректна, то Мечето ще има повод да се гъбарка с теб

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          Ти каза и че не би дал и едно Е ....
          аз и сега не бих дал едно евро тук ..................... и не само тук, но и във всяка друга банка която за да вземе 1-2% лихва над другите банки не искаше доказване на доходи и други "екстри"

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          Бързам табаците а тук не съм допълнил още ....
          ти си известна, че тук допълваш от 11-13 лв. ---- ето ти и прословутия пост

Така е за закупилите акции на БАКБ е най добре да са в изчаквателна позиция ,но за нямащите или недопълнилите свърши хубавото време. Цена около 25- 30 лв за акция е най малкото което може да се случи ... ....

така че и да си прав ще е успех за мен. Бориславова ще изправи банката на крака даже и за пет стотинки да я е взела и да има пазар няколко месеца...confused:
          след години , цветанке ................ след години ..................... доста години

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
            както съм казал - някой ден ще дойде редът и на тази баМка и той дойде

цветано, аз съм казал цена от 5 лева и в момента е 7, а ти си казала 25-30 лв.

цветано, до 5 лв има още 30% спад, а до 25-30лв. има още 400% Ъп ---- сещш ли се колко си далече от истината

цветано, не бързай да се радваш - нека видим на колко е минала сделката ............... да не се окаже, че е минала на цена под 5 лв за бройка
            Ти каза и че не би дал и едно Е ....
            Бързам табаците а тук не съм допълнил още .... така че и да си прав ще е успех за мен. Бориславова ще изправи банката на крака даже и за пет стотинки да я е взела и да има пазар няколко месеца...confused:

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
              ще й дойде реда и на тази банка , но както съм писал не веднъж повече от 5 лева не струва тази акция в момента

интересно ми е на каква база цецка е решила, че струва 25-30 лв. и това чудо кога да го чакаме

Дали знаеш кога си го писал .....или си бил в делириум...
              както съм казал - някой ден ще дойде редът и на тази баМка и той дойде

цветано, аз съм казал цена от 5 лева и в момента е 7, а ти си казала 25-30 лв.

цветано, до 5 лв има още 30% спад, а до 25-30лв. има още 400% Ъп ---- сещш ли се колко си далече от истината

цветано, не бързай да се радваш - нека видим на колко е минала сделката ............... да не се окаже, че е минала на цена под 5 лв за бройка

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                аз пък мисля, че новия собственик на БАКБ няма да е местен
                а след толкова мислене , това написано....

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                  ще й дойде реда и на тази банка , но както съм писал не веднъж повече от 5 лева не струва тази акция в момента

интересно ми е на каква база цецка е решила, че струва 25-30 лв. и това чудо кога да го чакаме
                  Дали знаеш кога си го писал .....или си бил в делириум...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Ха, точно за увеличение си помислих и аз като прочетох новината. Може да не е на левче, но е логично да има.

проди, цената на БФБ въобще не мисля че ще е показателна за тая по сделката. Явно едва след одобрението от БНБ и блоковата сделка (вероятно на ОТС) ще я разберем.
                    Само предполагам че цената вече не тайна. Ако блоковата е към бай иван, несвързан, може и да няма значение, но не мисля.

Коментар

• добра новина за банката и акционерите й

утре ще имат опит за летене, но реално очаквам нещата да се подобрят след няколко години, но не по-рано от следващата

========================================

Първоначално изпратено от meche_cveti93
                      Това значи че когато ти ги пишеше за 5 лева а после за два никой не вярваше ....а когато аз пиша има еФект....
                      Нали!
                      ти си трагичен случай - нямаш акъл за 5 пари

нали

Коментар

• Първоначално изпратено от хендехох Разгледай мнение
                        Дали ще има увеличение на капитала по левче?
                        Ха, точно за увеличение си помислих и аз като прочетох новината. Може да не е на левче, но е логично да има.

проди, цената на БФБ въобще не мисля че ще е показателна за тая по сделката. Явно едва след одобрението от БНБ и блоковата сделка (вероятно на ОТС) ще я разберем.

Коментар

• Дали ще има увеличение на капитала по левче?

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                            Според мен на около 2лв за акция.
                            Грамърси ще са страшно недоволни отново, ама няма как! Сега ще трябва да поостанат в БГ още някоя и друга година и да се надяват, че Бориславова наистина ще се справи с проблемите свързани с кредитния портфейл на банката.
                            Е, що пичове като Грамърси трябва да са недоволни и редно ли е, се пита в задачата.

А цената, приблизително, ще я видим още утре, предполагам.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                              Според мен на около 2лв за акция.
                              Грамърси ще са страшно недоволни отново, ама няма как! Сега ще трябва да поостанат в БГ още някоя и друга година и да се надяват, че Бориславова наистина ще се справи с проблемите свързани с кредитния портфейл на банката.
                              +1
                              Така е, но няма как - съдба!!!

Коментар

• за левче...
                                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X