IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Napravo ne mi se misli kvo ste stane kato zapochnat da se turguvat CTB I FIB. V sravnenie s BACB, te oste ot emisionnata si cena sa nadceneni. Perspektivite pred BACB susto sa po-dobri. Konkurenciqta v bankoviq sektor e zestoka, no BACB e zaela unikalna nisha

Tva e banka za primer i podrazanie. A kato napravi i split ste stane luda rabota

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
      100 BGN e vupros na dni

Naj-dobrata banka. Novite banki mogat samo da si mechtaqt za takava rentabilnost. Managementa na BACB e bezuprechen. V momenta tekat poslednite dni na promociqta. Get rich or die trying. . .
      НЕ! 200

Коментар

• Стратегията с подражанието се оказа печеливша този път за мен. Като видях онзи юнак как обра до 74 лева на 27.04 и си казах, явно този не е по-глупав от мене да обира, та като се успокоиха нещата понапълних и аз на 70 на спокоиствие. Беше ми като пътеводна светлина това обиране, благодаря за което.

Коментар

• 100 BGN e vupros na dni

Naj-dobrata banka. Novite banki mogat samo da si mechtaqt za takava rentabilnost. Managementa na BACB e bezuprechen. V momenta tekat poslednite dni na promociqta. Get rich or die trying. . .

Коментар

• Първоначално изпратено от superlud
            Днес ми е влязла сума по сметката която е равна на дивидента от БАКБ. някой друг получил ли е дивидента си тези дни?
            и при мен е така!

Коментар

• Днес ми е влязла сума по сметката която е равна на дивидента от БАКБ. някой друг получил ли е дивидента си тези дни?
              Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• Абе, БАКБ гони 1 млрд. лв. паз. кап. или аз съм нещо в грешка?!?

Коментар

• ценови рекорд за пореден път!колко приятно се чувства човек като направи 50% за по малко от половин година!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ford
                    Хехе, Фордов, и аз се гласях да сложа подобна картинка
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Коментар

• БАКБ на трето място в класация на EUROMONEY в годишна класация на най-добре управляваните компании от Централна и Източна Европа.

http://www.investor.bg/?cat=5&id=51127

В класациите по страни, за България запитаните инвеститори и анализатори са номинирали общо 9 имена, като за най-добре управлявана компания е определена Българо-американската кредитна банка с 33% от общия брой точки, на второ място е Химимпорт с 12%, а третото място се поделя между Монбат, Банка ДСК (OTP) и Прокредит с по 9.5% от общия брой точки.
                        Ето и късче от оригиналната статия /нямам абонамент/

Emerging Europe's best managed companies: By Country
                        ... 1, Bulgarian-American Credit Bank, 33.33, Banking&Finance. 2, Chimimport, 11.9, Conglomerates. 3=, Monbat, 9.52, Auto&Auto Parts. 3=, OTP Bank, 9.52, Banking&Finance ...

http://www.euromoney.com/results_goo...g=EM2&x=24&y=6

Интересно кои са разпитваните инвеститори и анализатори.

Коментар

• samo tiq 3000 na 71 BGN trqbva da gi hapnem i vsichko e qsno do 80 BGN

Коментар

• Супер си е БАКБ-то. При този марж минала седмица два пъти го врътнах. BUY 70 SELL 70.99 Чиста работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                              бакб малко изостава от всеобщият подем....много ми се ще да догони пазара!
                              изобщо няма нужда - теб те интересува къде ще стигне,не какъв път ще измине освен ако не държиш да продаваш тая седмица де

Коментар

• бакб малко изостава от всеобщият подем....много ми се ще да догони пазара!

Коментар

Working...
                                X