IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Tova e edna ot nai-rentabilnite banki v CEE, prodazbata na mazoritarniq paket trqbva da e s premium.

Мислех аз тука да "осредня" но щом БАИФ ще оценяват пакета си в БАКБ по- добре да почакам. Нищо не препоръчвам.

Коментар

• Нали знаеш, че често на нашата борса реагираме след няколко медеца на дадени новини . Айде, време е да гониме Корпоративната банка, че вижте къде избяга. Ако не беше смяната на мажоритаря, щяхме и ние да сме там. Какво се стесирахте от тази новина толкова? Отчета очаквам да раздвижи цената.

Коментар

• Mnogo slabichko reagirame na ponizenieto na lihvite v US

Коментар

• ПФБК изкупи всичко вчера до 80лв. - 2390 бройки, това ми напомня миналата седмица гогато изкупи всичко до 84лв.

Коментар

• Мислех аз тука да "осредня" но щом БАИФ ще оценяват пакета си в БАКБ по- добре да почакам. Нищо не препоръчвам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
              Днес май БАКБ ще се направи най-голям оборот на БФБ - освен Булбанк и ПФБК се включи в играта. Явно нивата около 78.25 лв устройват двете страни
              Тези момчета от ПФБК , преди седмица продаваха , а сега пък купуват след като видяха , че кредитна криза няма да има.
              Нивата са добри за влизане.
              Не е препоръка за покупко-продажба
              най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

• Днес май БАКБ ще се направи най-голям оборот на БФБ - освен Булбанк и ПФБК се включи в играта. Явно нивата около 78.25 лв устройват двете страни

Коментар

• Прехвърлиха още 2.2 млн лв днес. Заедно с вчера - стават над 6 млн. Вероятно имат сериозен купувач на банката, а в същото време са оторизирани от БАКБ да продават - ето как стават кросовете.

Коментар

• Никой ли не знае за кой ги прави Уникредит тези кросове
                    Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

• Unicredit май намери купувач и започна да прехвърля - свитнаха над 3 млн лв за нула време

Коментар

• Първа ФКБ изкупи всичко до 84 лв, което всъщност не беше много - 345 бройки в 12 сделки (няма предлагане). В дългосрочен аспект посоката на акцията е ясна, но интересното е какво ще бъде движението на акцията в краткосрочен аспект имайки в предвид какво се случва последните дни на големите борси по света?

Не е препоръка за покупка или продажба на акции.

Коментар

• Само толкова ли ти бяха крушите?

Коментар

• Успех! Аз си обрах крушите.

Коментар

• И аз смятам, че нищо стршно не се е случило и си купих малко на нивата под 80.00.
                              Отдавна и бях хвърлил око на тая позиция и исках да си имам малко.
                              А иначе фундаменталните ми разсъждения са следните:
                              -Като си спомям каква навалица беше при ИПО-тата на ПИБ и КТБ, значи в България има страхотен интерес акции на банки. А тази , дори и да не е най-добрата , е една от добрите.
                              -Сегашната корекция не е подкрепена от някакви обеми, продават предимно КОБОС-и.
                              Виж , ако започнат нови изсипвания от мажоритаря, тогава вече става по-опасно.
                              -Капман купува (!)

Коментар

• Всеки сам да си прави сметката, но показателите на БАКБ са най-добрите във фин.сектор на БФБ!!!

Аз влязох над 80 в четвъртък и нямам намерение да продам под 88-90лв.

Няма да се паникьосам от една статия!

УСПЕХ на влезлите и на паникьорите продали на 77лв. вчера!!!

Коментар

Working...
                                X