IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BankOfLame
    Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
    Дано сте доволни, че накарах БАКБ да светне в зелено днес. Няма как - трябва да подкрепяме банката в трудни моменти.
    Костюмар, учудващо е как 2,3 мнения на правилното място в правилното време могат да се отразят на пазара, нали? Евала, но все пак риск по позицията има и то значително повече отколкото преди няколко месеца.
    Мненията ми не са препоръка за сделки. Не виждам смисъл всеки път да го повтарям. Аз гледам коефициенти. Всеки търгуващ на борсата трябва де е наясно с риска. За мен дори при слаба борса към края на годината и 4 лева приблизителна печалба и п/е 25 цената към средата на Януари трябва да е приблизително 100 лева. Това ме ръководи при покупки на сегашните нива. Мениджмънта беше супер за сега. С последните статии доверието се разклати малко. А, фундамента си е същия какно и когато се пазареше на 90 лева преди месец.

Коментар

• Абе тука някой да не го е страх че ще оценят банката по-ниско от пазара? Ама вие що я купувахте тая акция щом имате съмнения относно стойността й?

Коментар

• Някой са пейстне статията от Дневник моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR
          Дано сте доволни, че накарах БАКБ да светне в зелено днес. Няма как - трябва да подкрепяме банката в трудни моменти.
          Костюмар, учудващо е как 2,3 мнения на правилното място в правилното време могат да се отразят на пазара, нали? Евала, но все пак риск по позицията има и то значително повече отколкото преди няколко месеца.
          --

Коментар

• И каква стана тя, БАИФ само си помисли дали да излезе или да не излезе от БАКБ и като настана една паника. Евала на костюмара.

Коментар

• Франк Бауър: Днес няма да продаваме още акции, но утре е нов ден
              16.07.2007 10:08 ( BACB )
              Франк Бауър: "Ние се подготвяхме за тази стъпка от няколко месеца" 13.08.2007 10:08 ( BACB ) в-к Дневник
              На 16.07 бях подведен (излъган) и съответно взех погрешното инвестиционно решение да закупя акции! Аман от некоректни мажоритарни собственици!

Коментар

• Дано сте доволни, че накарах БАКБ да светне в зелено днес. Няма как - трябва да подкрепяме банката в трудни моменти.

Коментар

• Kostymar BACB e klasi nad FIB po pokazateli! Ne samo tova, no i ipotechnata kriza ste se otrazi poveche na FIB. Da ne zabravqme problemite s rezervite poradi lipsa na Foreign mother company.

Ne e preporuka!

Коментар

• Всяко чудо за 3 дни. Очаквам в сряда или четвъртък да светне на зелено БАКБ. Има фундамент, така че няма страшно. На мен ми харесваше и на 86, когато понапълних малко, на 83, после и на 80. Замислям се да не махна ПИБ и да купя още на тези нива тук. Спира ме само прекалената концентрация в една позиция, което избягвам да правя. Номера е да се пазари на спокоиствие, дори да не е на дъното. Че като вземат всички да купуват средата на Септември ще е вече късно. Не е препоръка.

Коментар

• Kostymar, istini govori. Az susto si mislq che novinata e predstavena malko negativno ot zurnalistite. Kato chetoh presata izlizashe che se tursi kupuvach na paketa. Az lichno sum po-sklonen da priema che prodavacha e potursil nachin da se sdobie s paketa ot shares. Ste vidim kade tochno e istinata.

Коментар

• Първоначално изпратено от BankOfLame
                        Колеги, новината за продажба на мажоритарния пакет е много противоречива. Ако не се намери стратегически инвеститор, който да купи пакета на ЕБВР бъдещето няма да е толкова розово.
                        Напълно съм съгласен с теб. Току виж отчета за 9м бъде по-приятен от очакваното. И цената има накъде да се понадуе преди препродажбата. Просто новината за мажоритарния дял излезе във възможно най-лошия момент - банковата криза в щатите, слабоста на борсата през Август, отчета за 6 м вече мина.

Коментар

• Гари, доколкото знам БАКБ бяха банката давала най-много кредити по Черноморието, така както ПИБ раздава най-много в Банско.
                          За мен връзката тук с международните пазари я има, спрат ли да пазаруват чужденците в Банско и по морето, ще се продължи с увеличаването на необслужваните кредити, а от там с намаляване на печалбите и падане цените на акциите.
                          “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Ама у нас няма ипотечни облигации все пак. И само някакъв сериозен срив на пазара за недвижими имоти може да докара на банките сериозни проблеми. То и това ще стане някой ден ама като гледам как се купува с ненамаляващи темпове май няма да е скоро.

Коментар

• Направо си мисля, че КФН трябва да проучи защо бяха масовите разпродажби в Четвъртък .. И най-вече не бяха ли защото хората, който са разпродавали са знаели вече новините от Петък?

Логично е когато мажоритарните собственици се опитват да се отърват от акциите си цените да падат, ... НО ! Някой е знаел още в четвъртък!

Коментар

• Абе те и hedge фондовете бяха много печеливши, поне допреди известно време. Сега като няма ликвидност, нещата малко се промениха.
                                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Working...
                                X