Първоначално изпратено от BankOfLame
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMARДано сте доволни, че накарах БАКБ да светне в зелено днес. Няма как - трябва да подкрепяме банката в трудни моменти.--
Коментар
-
Франк Бауър: Днес няма да продаваме още акции, но утре е нов ден
16.07.2007 10:08 ( BACB )Франк Бауър: "Ние се подготвяхме за тази стъпка от няколко месеца" 13.08.2007 10:08 ( BACB ) в-к Дневник
Коментар
-
Всяко чудо за 3 дни. Очаквам в сряда или четвъртък да светне на зелено БАКБ. Има фундамент, така че няма страшно. На мен ми харесваше и на 86, когато понапълних малко, на 83, после и на 80. Замислям се да не махна ПИБ и да купя още на тези нива тук. Спира ме само прекалената концентрация в една позиция, което избягвам да правя. Номера е да се пазари на спокоиствие, дори да не е на дъното. Че като вземат всички да купуват средата на Септември ще е вече късно. Не е препоръка.
Коментар
-
Kostymar, istini govori. Az susto si mislq che novinata e predstavena malko negativno ot zurnalistite. Kato chetoh presata izlizashe che se tursi kupuvach na paketa. Az lichno sum po-sklonen da priema che prodavacha e potursil nachin da se sdobie s paketa ot shares. Ste vidim kade tochno e istinata.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BankOfLameКолеги, новината за продажба на мажоритарния пакет е много противоречива. Ако не се намери стратегически инвеститор, който да купи пакета на ЕБВР бъдещето няма да е толкова розово.
Коментар
-
Гари, доколкото знам БАКБ бяха банката давала най-много кредити по Черноморието, така както ПИБ раздава най-много в Банско.
За мен връзката тук с международните пазари я има, спрат ли да пазаруват чужденците в Банско и по морето, ще се продължи с увеличаването на необслужваните кредити, а от там с намаляване на печалбите и падане цените на акциите.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Направо си мисля, че КФН трябва да проучи защо бяха масовите разпродажби в Четвъртък .. И най-вече не бяха ли защото хората, който са разпродавали са знаели вече новините от Петък?
Логично е когато мажоритарните собственици се опитват да се отърват от акциите си цените да падат, ... НО ! Някой е знаел още в четвъртък!
Коментар
Коментар