IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАКБ (BACB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз се качих на влака. Като гледам как тръгнаха CCB CORP FIB тука влака чака да се качат и последните закъснели пътници преди Q3 и да се изравним с CORP

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      Първоначално изпратено от franky4fingers
      Ti moze i da si na 50, no tova ne ti prechi da si ogranichen, zakostenql i bez perspektiva.
      Мик, кога стана на 50 бе, човече?!?!?!? Май си пропуснал да ме поканиш на няколко рождени дни
      Абе мани Хаки, състариха ме, направиха ме ограничен, закостенял... лоша работа Скоро и склерозата ще ме хване и няма да мога да си смятам доходността

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
        Ti moze i da si na 50, no tova ne ti prechi da si ogranichen, zakostenql i bez perspektiva.
        Мик, кога стана на 50 бе, човече?!?!?!? Май си пропуснал да ме поканиш на няколко рождени дни
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Аууу, за малко и да ме засегнеш Айде радвай си се на cash-а.

А за банката: щом ми обясняваш, че е с най-високото P/B в CEE, защото не била типична банка и защото персоналът бил мотивиран..ами нямам какво да кажа. Той пазарът ще оцени коя банка си заслужава цената и коя не.

И все пак успех !

Коментар

• Говори си.. така като ти гледам начина на изразяване, я имаш 20 години, я не

Айде хвали си банката и да не забравиш да вметнеш някое терминче на английски, което си видял в някоя книжка, че да ме впечатлиш
            Vuzrastta ne e pokazatel. Na 24 sum znam 3 ezika, zivql sum v chuzbina i imam dostatuchno cash.

Temata e za BACB, ako imash za spodelqne nqkakvo info ili nabliudeniq ok, v protiven sluchai nqma smisul da floodim.

Коментар

• Говори си.. така като ти гледам начина на изразяване, я имаш 20 години, я не

Айде хвали си банката и да не забравиш да вметнеш някое терминче на английски, което си видял в някоя книжка, че да ме впечатлиш

Коментар

• Хахаха, обиждай колкото си искаш и ме остави да си "цикля" на едно място

И айде, че мойта работа не е да вися цял ден във форума и да се чудя в коя тема каква глупост да напиша (и то на маймуница)
                Luvche, az ne te obizdam, ti sam se obizdash

Коментар

• Хахаха, обиждай колкото си искаш и ме остави да си "цикля" на едно място

И айде, че мойта работа не е да вися цял ден във форума и да се чудя в коя тема каква глупост да напиша (и то на маймуница)

Коментар

• И тук има изгледи нещата да дойдат на правилните си места....
                    на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Chovek moze da nauchi po nesto ot vseki ...

Kogato si ogranichen (kato v tvoq sluchai, prosto si ciklish na edno mqsto) ...

Коментар

• Точно от теб едва ли има какво

Коментар

• Poteglqme plavno nagore . . . bez rezki fluktuacii (taka e nai sladko)

PS
                          Michelangelo gledai i se uchi . . .

Коментар

• Това ли успя да измислиш бе franky

Коментар

• И с най-високото P/B в CEE
                              BACB ne e tipichna comercial bank, zatova pbv ne e pokazatelq s nai-golqmo teglo pri valuation-a, no ne mislq che e nuzno da navlizam v podrobnosti, investment bankers si znaqt rabotata . . . vie si draskaite po forumite za schetovodni koificienti, kolkoto si iskate . . .

Коментар

• И с най-високото P/B в CEE

Коментар

Working...
                                X