Аз се качих на влака. Като гледам как тръгнаха CCB CORP FIB тука влака чака да се качат и последните закъснели пътници преди Q3 и да се изравним с CORP
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от franky4fingersTi moze i da si na 50, no tova ne ti prechi da si ogranichen, zakostenql i bez perspektiva.
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersTi moze i da si na 50, no tova ne ti prechi da si ogranichen, zakostenql i bez perspektiva."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Аууу, за малко и да ме засегнеш Айде радвай си се на cash-а.
А за банката: щом ми обясняваш, че е с най-високото P/B в CEE, защото не била типична банка и защото персоналът бил мотивиран..ами нямам какво да кажа. Той пазарът ще оцени коя банка си заслужава цената и коя не.
И все пак успех !
Коментар
-
Говори си.. така като ти гледам начина на изразяване, я имаш 20 години, я не
Айде хвали си банката и да не забравиш да вметнеш някое терминче на английски, което си видял в някоя книжка, че да ме впечатлиш
Ti moze i da si na 50, no tova ne ti prechi da si ogranichen, zakostenql i bez perspektiva.
Temata e za BACB, ako imash za spodelqne nqkakvo info ili nabliudeniq ok, v protiven sluchai nqma smisul da floodim.
Коментар
-
И с най-високото P/B в CEE
Коментар
Коментар