Първоначално изпратено от BOBAN1
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БАКБ (BACB)
Collapse
X
-
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
-
Optic
Донякаде си прав...обаче не нацяло....ще поясня...
Да имотите сега са с ниска ликвидност....но много зависи от цената....ако един кредит е даден преди пет години...и е обезпечен с НИ.....цената на имота тогава...и пазарната сега са много различни.......
...така ,че ако банката...е кредитирала преди 5г...приоценка 200евра на квадрат...примерно....вообсхте няма да и етрудно да излезе лесно на пазара ..примерно на 300евра....лосхото е за кредититите отпускане преди година....на високите цени...
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__Първоначално изпратено от kaloianПървоначално изпратено от __cupid__.....
Също така и това е доста притеснително:
Голяма част от кредитите на Банката за обезпечени с недвижими имоти. (над 94%)
Все пак това е банка, а не агенция за недвижими имоти!
Така че да се надяваме, че клиентите ще си обслужват кредитите и няма да се стига до там. :wink:"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarock
принципа при 99% от акциите е един и същ като нагоре така и надолу дали можем да го наречем систематичен риск да кажа "експертите" не на всички акции могат да се обяснат цените по този начин
твоя извод е, че няма значение в чии акции инвестираш така ли?
има такива, които и сега са надценени нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaloianПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от kaloianПървоначално изпратено от wannarock.....
на този клон се бяха качили и американските банки
нямам акции!
твоя извод е, че няма значение в чии акции инвестираш така ли?
има такива, които и сега са надценени нали?Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__Първоначално изпратено от wannarockтогава как обясняваш текущите цени на бакб?
нямам акции!
Kато цяло мисля, че банката е една от стабилните банки в БГ - но както казах и по-долу има някои неща които ме притесняват.
Според мен риска е голям и то не само тук. Освен това тази година се очертава да е доста предизвикателна (а може би и 2010), определено няма да е лесно на никого.
Но ако всичко беше розово, едва ли щяхме да видим тези цени.
Според мен си заслужава риска, като съм напълно наясно, че мога да загубя доста. :wink:
Имам акции!
до сега не съм чул да има нестабилна банка в бг с изключение коментарите на С.Александров
за тази банка конкретно нищо не знам - направи ми впечатление отрицателния паричен поток от оперативна дейност и попитах някой по-запознат с банките да коментира
а предизвикателства на пазара има и ще има
нямам акцииНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от kaloianПървоначално изпратено от wannarock.....
нямам акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockтогава как обясняваш текущите цени на бакб?
нямам акции!
Kато цяло мисля, че банката е една от стабилните банки в БГ - но както казах и по-долу има някои неща които ме притесняват.
Според мен риска е голям и то не само тук. Освен това тази година се очертава да е доста предизвикателна (а може би и 2010), определено няма да е лесно на никого.
Но ако всичко беше розово, едва ли щяхме да видим тези цени.
Според мен си заслужава риска, като съм напълно наясно, че мога да загубя доста. :wink:
Имам акции!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaloianПървоначално изпратено от wannarock.....
нямам акции!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaloianПървоначално изпратено от __cupid__.....
Все пак това е банка, а не агенция за недвижими имоти!
Така че да се надяваме, че клиентите ще си обслужват кредитите и няма да се стига до там. :wink:
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarock.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от wannarockтози нетен паричен поток от оперативна дейност дали оправдава текущите цени на акциите?!
нямам акции
Голяма част от кредитите на Банката за обезпечени с недвижими имоти. (над 94%)Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от wannarockтози нетен паричен поток от оперативна дейност дали оправдава текущите цени на акциите?!
нямам акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от wannarockтози нетен паричен поток от оперативна дейност дали оправдава текущите цени на акциите?!
нямам акцииМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар