IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• колко му стана П/Е то след срива тук? вече слезе и под 200

Коментар

• Първоначално изпратено от batko
      Да бе за Бога, Краси! Излез от Трасе и Мост та да живнем малко! То и магистрала до Владивосток от София да вземем да строим, имам чувството, че цената ще падне, докато ти имаш акции! Кажи, че нямаш и ще те почерпим!
      ne propuskajte i HDPAT
      EUBG, CHIM i o6te mnogo hahahaha

mislq 4e e po-dobre wie da se razkarate, 6tom psihikata ne wi izdyrja we4e...

prodawaite az 6te wi izkupq

Коментар

• Да бе за Бога, Краси! Излез от Трасе и Мост та да живнем малко! То и магистрала до Владивосток от София да вземем да строим, имам чувството, че цената ще падне, докато ти имаш акции! Кажи, че нямаш и ще те почерпим!

Коментар

• Първоначално изпратено от repo na repoto
          Първоначално изпратено от INSIDER-A
          Първоначално изпратено от repo na repoto
          Ифраструктурните компании си ба4кат парите ги има от бюджета .. какво пове4е аз не знам какво зна4ение има кога ще пуснат парите от ЕС .. като никой няма интерес работата да спира Брюксел най-малко!!! А тук има работа за целия китайски народ!
          P/B cons = 9,35 говори ли ти нещо?
          Това са услуги.. мисли малко.. пове4е нямам какво да ти кажа.. само се 4удя защо изобщо се хабя да ти отговарям
          Аз ли да мисля :-)))) хахахахах

И това да го напише МОСТОВАК :-)) хахахахахах
          МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от nevermind
            Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
            аз съм го прочел още миналата седмица, ама няма полза???
            иначе и тук съм почитател
            pi4 sakun molq te, izlizai ot TRACE i MOST, 4e kude si pipnal, vse si se oakal!

nishto li4no

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
              Ифраструктурните компании си ба4кат парите ги има от бюджета .. какво пове4е аз не знам какво зна4ение има кога ще пуснат парите от ЕС .. като никой няма интерес работата да спира Брюксел най-малко!!! А тук има работа за целия китайски народ!
              Това са услуги.. мисли малко.. пове4е нямам какво да ти кажа.. само се 4удя защо изобщо се хабя да ти отговарям

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                И как се печели от изтрити заявки?
                По всяка вероятност иска да каже, че е отменил заявката. Явно е новобранец с жълто около устата. Но е постъпил мъдро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                  pi4 sakun molq te, izlizai ot TRACE i MOST, 4e kude si pipnal, vse si se oakal!

nishto li4no

Коментар

• Първоначално изпратено от alexandar
                    Ха ха ха сега ще видиме кой е по голям!!! Компромиса е по лотче на всеки А ти Краси бегай чети отчета на Трейса!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                      Първоначално изпратено от margaritka
                      Царю велики,
                      Теб да не те коронясал Папата вместо Патриарха, че си прихванал тая концепция за непогрешимост.
                      ;-)
                      Папата е коронясал Цар Калоян. О неразумний юроде защо не знаеш историята българска?
                      Симеоне, най-после успя да кажеш нещо вярно

Коментар

• И как се печели от изтрити заявки?
                        Life won't wait for you.

Коментар

• И аз мисля ,че тази позиция е надолу и познах ,сутринта си изтрих заявката и спечелих...Не е препоръка за търговия....Е не мога да позная колко надолу ще стигне....но колкото стигне ...

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A
                            "INSIDER-A", ако купя някой избушеняк, гледам да е с P/B не повече от 4-5, но над 9 ми е много.
                            Двойно в повече ми идва

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
                              Моста, че е въжен въжен е
                              Нищо това е и хубаво и лошо ту люш на едната страна ту люш на другата

И къде е баланса

Не е препоръка.
                              Оно он мосто като се скине, че вииш кво стаа. Бам и надол с главата напрво у виро.

Коментар

• INSIDER вземи си Катекс !!!

Коментар

Working...
                                X