колко му стана П/Е то след срива тук? вече слезе и под 200
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от batkoДа бе за Бога, Краси! Излез от Трасе и Мост та да живнем малко! То и магистрала до Владивосток от София да вземем да строим, имам чувството, че цената ще падне, докато ти имаш акции! Кажи, че нямаш и ще те почерпим!
EUBG, CHIM i o6te mnogo hahahaha
mislq 4e e po-dobre wie da se razkarate, 6tom psihikata ne wi izdyrja we4e...
prodawaite az 6te wi izkupq
Коментар
-
Първоначално изпратено от repo na repotoПървоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от repo na repotoИфраструктурните компании си ба4кат парите ги има от бюджета .. какво пове4е аз не знам какво зна4ение има кога ще пуснат парите от ЕС .. като никой няма интерес работата да спира Брюксел най-малко!!! А тук има работа за целия китайски народ!
И това да го напише МОСТОВАК :-)) хахахахахахМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от repo na repotoИфраструктурните компании си ба4кат парите ги има от бюджета .. какво пове4е аз не знам какво зна4ение има кога ще пуснат парите от ЕС .. като никой няма интерес работата да спира Брюксел най-малко!!! А тук има работа за целия китайски народ!
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolovаз съм го прочел още миналата седмица, ама няма полза???
иначе и тук съм почитател
nishto li4no
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от margaritkaЦарю велики,
Теб да не те коронясал Папата вместо Патриарха, че си прихванал тая концепция за непогрешимост.
;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от repo na repotoИфраструктурните компании си ба4кат парите ги има от бюджета .. какво пове4е аз не знам какво зна4ение има кога ще пуснат парите от ЕС .. като никой няма интерес работата да спира Брюксел най-малко!!! А тук има работа за целия китайски народ!
Двойно в повече ми идва
Коментар
Коментар