IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivan61
    Първоначално изпратено от Пухче
    Първоначално изпратено от ivan61
    Гледам цена 23,60?
    Последна 118/5=23,60
    Сега някои ще пълнят нисичко, както искаха !!!!!!! Кеф ....... Утре 30-35 лв.!!!
    Цар4ето ще излезе прав за 60 лева след време ))

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
      Гледам цена 23,60?
      Последна 118/5=23,60
      Сега някои ще пълнят нисичко, както искаха !!!!!!! Кеф ....... Утре 30-35 лв.!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
        Гледам цена 23,60?
        Последна 118/5=23,60

Коментар

• Гледам цена 23,60?

Коментар

• Както се казва, който купил, КУПИЛ!;-)))

Коментар

• Еее, искате евтинко, но вече прекалявате!
              Хайде обратно нагоре !

Коментар

• Почна да го цепи на един му натикаха 101 парчета
                Нека силата бъде с него

И за разлика от преждепишещите това не е препоръка за покупка или продажба а за поумнявате малко по малко повтарям малко по малко че кат избуите ще играят големите гьостерици

Първоначално изпратено от Люк Скайуокър
                МОСТА ще цепи мрака.
                За да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но

Коментар

• МОСТА ще цепи мрака.

Коментар

• Първо кака нищо което съм пуснал не е съмнение и съм един от малкото които се обосновават: цитирах ти договор за репо отговорих ти на въпросите освен на тези за които мога да попадна под ударите на закона.
                    За разлика от теб която все така си недоволна и която ме критикуваш но не се обосноваваш не съм видял нещо да цитираш в спора с мен

И за разлика от преждепишещите това не е препоръка за покупка или продажба а за поумнявате малко по малко повтарям малко по малко че кат избуите ще играят големите гьостерици

Първоначално изпратено от съни(тя)
                    мнугу тапътъ уфтцъ - все така ти копирам ника, освен неудобството ме е страх и да не пропусна някое от многото Ъ-та...

Надявам се, си доволнА от съмненията, които пускаш, но за нито едно не можеш да дадеш смислен отговор.

Както и да е - всеки може да провери лично кое как е!
                    За да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но

Коментар

• мнугу тапътъ уфтцъ - все така ти копирам ника, освен неудобството ме е страх и да не пропусна някое от многото Ъ-та...

Надявам се, си доволнА от съмненията, които пускаш, но за нито едно не можеш да дадеш смислен отговор.

Както и да е - всеки може да провери лично кое как е!

Коментар

• Защо ли ей много лошо стадо сте какви са тези ексцесии. Такива убави акции а какво правите вие а ?

http://www.investor.bg/?id=66160

Коментар

• Кака за писането понеже съм тъпа не мога да пиша диктувам тук на овчаря, че тук съм го хванал за писарче Радвам се че не ти преча
                          А за въпросите май станаха 3:
                          "Имаш ли един приемер за банка, поискала подобно обезпечение, поради увеличение на капитала на някое дружество?" - е втория третия бих се радвал да го формулираш завършено за да няма недоразумение .

А на втория приемер ми е трудно да давам, но според теб ако имах вътрешна информация бих ли я споделил официално, че да попадна под ударите на закона а ? Аз че съм тъпа тъпа съм ама не съм готова да ми острижат ниско тип гола глава вълната в кафенето

А радвам се едно време те беше гнус да ми пишеш името явно днес щот ма изкъпаха ми го пишеш

мнугу тапътъ уфтцъ, зададох ти 2 въпроса - завършват с този знак ?, виждам че на единия има отговор, та да го допълня - в какви срокове - от 3 месеца до 1 година ли?

иначе си пиши, колкото искаш...на мен не ми пречиш

Коментар

• мнугу тапътъ уфтцъ, зададох ти 2 въпроса - завършват с този знак ?, виждам че на единия има отговор, та да го допълня - в какви срокове - от 3 месеца до 1 година ли?

иначе си пиши, колкото искаш...на мен не ми пречиш

Коментар

• Браво тук станахме като училище пиша 6 на колегата за участие по точният отговор е търговският регистър

Това не е препоръка за покупка или продажба а за поумнявате малко по малко повтарям малко по малко че кат избуите ще играят големите гьостерици

.....Имаш ли един приемер за банка, поискала подобно обезпечение, поради увеличение на капитала на някое дружество?
                              И още един въпрос, знаеш ли сега къде се регистрират увеличенията на капитала на ТД?[/quote] В агенция по вписванията.[/quote]

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                                .....Имаш ли един приемер за банка, поискала подобно обезпечение, поради увеличение на капитала на някое дружество?
                                [/quote]
                                И още един въпрос, знаеш ли сега къде се регистрират увеличенията на капитала на ТД?[/quote] В агенция по вписванията.

Коментар

Working...
                                X