IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво бате явно в хдпатките са се усетили и усилено бавно сипват но периодично за да не задействат нестабилност. Защо ли може би бонуса днес огромен

Ю кен дуе това ние много добре го знаем

Това не е препоръка за покупка или продажба а за поумнявате малко по малко повтарям малко по малко че кат избуите ще играят големите гьостерици

Първоначално изпратено от Aladdin
    Аиде и Я да се обадим Бонус по принцип спряхо това да си примерно затворен в Холдинг Пътища тук има. Но това всеки сам да си го измисли наготово не е хубаво

Не е препоръка.
    За да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но

Коментар

• Кака явно ти си от много знаещите дай да не си мерим кой какво знае и други неща, просто го кажи.
      Кажи какво точно не разбра и кое искаш да ти потвърдя ?

Това не е препоръка за покупка или продажба а за поумнявате малко по малко повтарям малко по малко че кат избуите ще играят големите гьостерици

Първоначално изпратено от съни(тя)
      Браво, пак си подбра момента ...за включване)
      Няма какво да ти отговарям, а само пак ще те попитам - ако ти можеш да потвърдиш думите си.

Първоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъ
      ..... нали си наясно колко са ликвидни едни акции от увеличение на капитала със собствените средства между 3 месеца и 1 година се бавят акциите от увеличението докато постъпят по клиентските подсметки ( да не цитирам и компании ). Обясними през това време доколко ликвиден ресурс са акциите от увеличението ?
      Това е риторичен въпрос да не вземеш да ми отговаряш !!!

.....
      .....Имаш ли един приемер за банка, поискала подобно обезпечение, поради увеличение на капитала на някое дружество?
      И още един въпрос, знаеш ли сега къде се регистрират увеличенията на капитала на ТД?
      За да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но

Коментар

• Аиде и Я да се обадим Бонус по принцип спряхо това да си примерно затворен в Холдинг Пътища тук има. Но това всеки сам да си го измисли наготово не е хубаво

Не е препоръка.
        Не е препоръка.

Коментар

• Кристалното кълбо ли погледна или хвърляше боб я цитирай официална информация ?

Първоначално изпратено от ivan61
          Ще се търгуват след месец.

Коментар

• Браво, пак си подбра момента ...за включване)
            Няма какво да ти отговарям, а само пак ще те попитам - ако ти можеш да потвърдиш думите си.

Първоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъ
            ..... нали си наясно колко са ликвидни едни акции от увеличение на капитала със собствените средства между 3 месеца и 1 година се бавят акциите от увеличението докато постъпят по клиентските подсметки ( да не цитирам и компании ). Обясними през това време доколко ликвиден ресурс са акциите от увеличението ?

.....
            .....Имаш ли един приемер за банка, поискала подобно обезпечение, поради увеличение на капитала на някое дружество?
            И още един въпрос, знаеш ли сега къде се регистрират увеличенията на капитала на ТД?

Коментар

• Ще се търгуват след месец.

Коментар

• Бонуса е че затваряш пари за 3 мес. или 1 год. за какво са ти пари бе бате то парите са нещо преходно днес ги има утре ги няма при някои хора .

Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                Днес последно!! Който купи-печели бонус!!!
                ... къв е точно бонуса.. ???

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
                  Ми купи и ще видиш по-късно!!!!След време.
                  След време? А пропуснатите ползи от блокираните средства в порядъка на 3 месеца?

Коментар

... Благодаря за смисления отговор..
                    :P
                    здрав да бъдеш... !!! :P
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                      бонуса е първа награда - х.й с брада !

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца

Коментар

• Кака въпросът е доколко е ликвиден ресурс към даден момент нали си наясно колко са ликвидни едни акции от увеличение на капитала със собствените средства между 3 месеца и 1 година се бавят акциите от увеличението докато постъпят по клиентските подсметки ( да не цитирам и компании ). Обясними през това време доколко ликвиден ресурс са акциите от увеличението ?

е, ти си разказал играта на кредитния пазар, в частност на репо-сделките )
                          значи...когато си поиска...и както си поиска тълкува клаузите в договор, касаещ ликвиден ресурс

Имаш ли един приемер за банка, поискала подобно обезпечение, поради увеличение на капитала на някое дружество?

Коментар

Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Днес последно!! Който купи-печели бонус!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от мнугу тапътъ уфтцъ
                                Цитат че не обичам празнословно да си говоря както повечето го правят

"Чл.12 В случай, че пазарната цена на книжата, определена съгласно официалния бюлетин на БФБ-София АД, падне под ВGN ………………………….. словом: /………………………………………………………./ за една ценна книга, КУПУВАЧЪТ има право едностранно да изиска от ПРОДАВАЧА, а ПРОДАВАЧЪТ се задължава до 24 /двадесет и четири/ часа да довнесе сума, равняваща се на разликата между пазарната цена на книжата и посочената по-горе цена. Разликата се превежда по сметка на КУПУВАЧА в Обединена Българска Банка банка с IBAN: BG91UBBS80021039411820. Тази сума се блокира от КУПУВАЧА до изпълнението на ангажиментите съгласно чл. 6 и 8 от настоящия договор, а в случай на неизпълнение - до събирането на
                                дължимите му суми съгласно чл. 13, ал. 3, за което ПРОДАВАЧЪТ с подписване на настоящия договор дава своето неотменимо и безусловно съгласие и оправомощава КУПУВАЧА"

цитата е от стандартен "ДОГОВОР ЗА РЕПО НА ЦЕННИ КНИЖА" в случая на "Булброкърс".

А предполагам, че са малко хората които са си играли да го четат до край :
                                "Чл.15. КУПУВАЧЪТ има право да продаде на трети лица книжата предмет на сделката по настоящия договор по пазарни цени, за което ПРОДАВАЧЪТ дава своето неотменимо съгласие с подписването на
                                настоящия договор, при настъпване на някое от следните обстоятелства:
                                •Отписване на емитента на ценни книжа, предмет на настоящия договор, от регистъра на емитентите водени от КФН;
                                •Спиране от търговия на ценните книжа, предмет на настоящия договор
                                •Налагане на принудителна административна мярка на емитентите на ценни книжа, предмет на
                                настоящия договор
                                Както и във всички други случаи, когато се застрашава възможността и е налице реална опасност КУПУВАЧА да не може да продаде обратно ценните книжа, предмет на настоящия договор и да
                                реализира вземането си към ПРОДАВАЧА.
                                "
                                Т.е. когато си поиска
                                чудя се дали достъпа до данните за репата е достатъчно осигурен? ако има изтичане на инфо то това може и да обясни срива по дадени позиции...

Коментар

Working...
                                X