Хора кажете как е точно - за една акция получаваме 4 нови, значи имаме имаме общо 5, нали??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от Myth_72А някой ще ми каже ли как да си поправя портефела, който си водя в инвестора в раздела компании. Имах 11 акции и сега пак пише, че имам 11 ама вече на 25лв. Сам ли ще се актуализира при вписването на увеличението на капитала или трябва сам, ако сам как точно да го променя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Myth_72А някой ще ми каже ли как да си поправя портефела, който си водя в инвестора в раздела компании. Имах 11 акции и сега пак пише, че имам 11 ама вече на 25лв. Сам ли ще се актуализира при вписването на увеличението на капитала или трябва сам, ако сам как точно да го променя?
Коментар
-
Влака дойде да видим на къде ще ни закара може би на гара Бусманци или Карлуково за някой ще е добре.
Първоначално изпратено от RaporЗащо сме на 25.90лв.?
Това е -78%?
КАКВО СТАВА?
Първоначално изпратено от deepshitНе се карайте, чакаме мнугу тапътъ уфтцъ да се включи и да ни светне какво ще става от тук нататък SmileЗа да не си помисли нещо някой размислите ми не са препоръка за нищо освен за това да поумнявате, но
Коментар
-
SoKoLoV
09:33:37 25.960 2 +0.060 +0.23%
09:32:25 25.900 20 -92.100 -78.05%
ТОВА Е ВАЗМОЖНО ДА СТАНЕ БРАВА.....
НЕ Е ПРЕПОРЪКАА
Коментар
-
Пухче
ама може и 18=90
Коментар