IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за какво е тоя вой не мога да разбера-не можете да сте във всички печеливши позиции, а и не се вземайте толкова насериозно.........имам акции в хдпат и мостс.УСПЕХ НА ВСИЧКИ

Коментар

• Да бе голяма новина - да не е мост над атлантическия океан. От тия над 8 млн печалбата на дружеството ще е 10-15%, от които в отчета в края на годината я видите 20-тина хиляди я не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Noone
        Тука по някакъв неизвестен за мен начин надухте невиждан балон - шейсетина лева сч. стойност, мижави продажби от 15 милиона за миналата година без никакъв ръст, печалба през крив макарон, капитализацията вече гони сумата на актива. Смешна работа, ще ревете ми се струва - над 200% ръст на цената за месец на какво отгоре????????
        Напротив,явно не следиш новините

Новият път до Летище София ще е готов до една година

Пътната връзка между бул. Брюксел и новия пътнически терминал на Летище София трябва да бъде завършена до една година. Това каза министърът на транспорта Петър Мутафчиев, цитиран от Dnes.bg. Той направи първата копка на новия булевард в присъствието на столичния кмет Бойко Борисов.

Пътната връзка включва естакада с дължина 360 метра и магистрален път, като общата дължина на трасето е един километър. Проектът е на стойност 8,142 млн. лв. Търгът за строителството е спечелен от фирма Мостстрой АД.

Обектът се намира в ж.к. Дружба на бул. Христофор Колумб (по маршрута на автобусна линия № 84).

По думите на министър Мутафчиев началото на строителството на пътната връзка се е забавило заради проблеми с отчуждаването на земите. Той уточни, че са отчуждени 66 на сто от терените и се водят спорове за 28 на сто, като тези спорове вероятно ще бъдат решени.

Петър Мутафчиев припомни, че Министерство на транспорта е сключило преди дни споразумение с австрийската фирма Щрабаг, която е главен изпълнител на проекта за строителството на софийското летище. Споразумението предвижда до началото на септември да бъде открит новият терминал, а до края на годината – новото летище

Коментар

• Тука по някакъв неизвестен за мен начин надухте невиждан балон - шейсетина лева сч. стойност, мижави продажби от 15 милиона за миналата година без никакъв ръст, печалба през крив макарон, капитализацията вече гони сумата на актива. Смешна работа, ще ревете ми се струва - над 200% ръст на цената за месец на какво отгоре????????

Коментар

• Като мине 200 лв., според мен няма да има спирачка.
            Никой не очакваше такива цифри и за HDPAT, но резултатите говорят за потенциала на дружеството.

Коментар

• Че то в момента МОСТС е два пъти по скъп от ХДПАТ, по пазарна капитализация. А изобщо МОСТС , може ли да се сравнява с ХДПАТ, по поръчки и възможности ! ;-)

Коментар

• windp1,
                не смятам че коректно да се приравняват така нещата...
                ако съм те разбрал правилно де...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• отговара на Х=1300

Коментар

• колчо мен ме мъчи едно уравнение 25/3250=10/X

Коментар

• ще видим какво ще ни донесе (отнесе )бъдещето...
                      Успех
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• днес май вече еуфорията свърши и всичко ще си дойде на мястото.предлагат се над 200бр

Коментар

• Дайте някакви параметри на този договор.

Коментар

• Поохладиха се защото липсва предлагане................

Коментар

• Е нека да видим все пак, стойностите на проекта за летището, пък след това ще му мислим. ;-)

Коментар

• поухладиха се страстите май ...

Коментар

Working...
                                X