IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Надявайте се. Посредниците, които бяха в основата на надуването на балона днес продават усилено на цацата. Ориентирайте се вече към излизане, а пък аз ще подкрепя цената някъде по-надолу ;-)

Коментар

• тестваме 200лв...пътя е ясен.....след ХДПАТ

Коментар

• не се оплаквам...
        просто констатирам...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Koлчо,приятелю не може само нагоре...всяка корекция е добре дошла

Коментар

• май това беше...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ima razbira se. Drujestvoto e izkluchitelno. Vyzmojno e sobstvenika da si izkupuva akciite, tui kato vijte kolko malko oferti prodajba ima - pone sega - ili puk horata investirali sa RAZUMNI i ne pribirat pechalbite rano.

Otnosno free float-a toi ne e MIJAV a e ili 10% ili 20% edno ot dvete chisla, kolko e na HDPAT?

Na vsichki tezi koito pluiat drujestvoto ot okolo 100 leva, i produljavat, moga samo da preporucham vmesto da kiseleiat, da napishat chestito na investiralite.

Ne che tova dviji cenata, no ako napraviat split, vsichki znaeme kude shte otide akciata - akcia s OGROMNA perspektiva, monopolist.

Ako sobstvenika produlji da se durji korektno i ne napravi niakoia shema, shte mu izpratia podaruk skoro .

Avtoryt pritejava akcii na drujestvoto.

Коментар

• Първоначално изпратено от XX
                Притежавам акции, но и за мен цените започват да стават безумни. Не че се оплаквам, но не виждам фундаментални причини за покачването до тези нива.
                Ima, ima ...

Коментар

• Притежавам акции, но и за мен цените започват да стават безумни. Не че се оплаквам, но не виждам фундаментални причини за покачването до тези нива.

Коментар

• Що ми си струва че това е просто финалното обиране на и без това мижавия freefloat? Което в някаква степен обяснява тия истерични нива.. В един момент ми се струва че някой знае нещо и на всяка (както се вижда 200 !!!!!!!!!) цена
                    или греша...
                    Авторът има малко от коментираната позиция нищо на никого не препоръчва

Коментар

• Естествено, че не е само договора за моста към летището.

Аз знам, че направиха ремонт на моста на Герджика над Марица в Пловдив. Това ще го видите в отчета за шестмесечието. И тъй като стесниха пътя, за да увеличат отстрани пешеходната зона, има проект да направят до този мост още един, за да стане движението еднопосочно. Освен това знам, че строят в момента съвършено нов мост над р. Марица между гр. Стамболийски и Пазарджишко шосе, тъй като това съоръжение беше разрушено от пороите миналата година.
                      Оскъдно ми е инфото, но сигурно има и още. Здраво си работят хората.
                      Наслука и успех на всички.

Коментар

• Да не забравяме, че хдпат се дотигна 1600 после върна на 1200 после достигна 3000 после върна на 2500 а сега се търгува стабилно над 3000. а има още накъде макар и с по-умерени темпове.
                        Е не може да очакваме и мостс да катери безспир, корекцийка ще има, но толкова по-добре.
                        ............и още две неща, които не бива да забравяте:

Пътищата - 25 лв номинал,
                        Мостовете - 10 лв номинал.

Айде със здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Noone
                          ........над 200% ръст на цената за месец на какво отгоре????????
                          Тва е доста смислен въпрос спор няма,поувлякохте се покрай хдпътища ли какво? да вдигнеш капитализаията на дружеството с 10-12 млн като повод за тва е видиш ли сключен договор за 8млн,смешничко е верно, но пък като гледам бая народ е наклона и надуването ще продължи с лекота.

Коментар

• ytre vlizam smelo
                            ne ma da se pla6i6 kopele

Коментар

• Колеги, до известна степен има резон да се сравняват MOSTS и HDPAT. И в двете дружества Бургаски корабостроителници притежават по около 50% от актива. И двете дружества са в един и същ тепърва развиващ се браннш в БГ. Няма как покачването на цената на едното дружество да не повлияе положително на другото. Чисто от психологическа гледна точка, инвеститорите търсят алтернатива на една вече стабилна и печаливша акция. Да не забраваме, че "кучетата си лаеха" и когато HDPAT беше 300 лв. и пееха "балона се надува".
                              П.С. Имам акции от МОСТС. Влязох малко над 100 лв. и мисля, че потенциалът е голям.

Коментар

• to ne e samo tozi most - ami az vseki den gledam kak kamionchetata na MOSTS vlizat i izlizat ot/v ploshtadkite na Sofiiskoto metro - to tochno tam sa i kintite
                                500 lv. e vse oshte niska cena - no shte ia stignem skoro
                                Az utre kupuvam

Коментар

Working...
                                X