Надявайте се. Посредниците, които бяха в основата на надуването на балона днес продават усилено на цацата. Ориентирайте се вече към излизане, а пък аз ще подкрепя цената някъде по-надолу ;-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Ima razbira se. Drujestvoto e izkluchitelno. Vyzmojno e sobstvenika da si izkupuva akciite, tui kato vijte kolko malko oferti prodajba ima - pone sega - ili puk horata investirali sa RAZUMNI i ne pribirat pechalbite rano.
Otnosno free float-a toi ne e MIJAV a e ili 10% ili 20% edno ot dvete chisla, kolko e na HDPAT?
Na vsichki tezi koito pluiat drujestvoto ot okolo 100 leva, i produljavat, moga samo da preporucham vmesto da kiseleiat, da napishat chestito na investiralite.
Ne che tova dviji cenata, no ako napraviat split, vsichki znaeme kude shte otide akciata - akcia s OGROMNA perspektiva, monopolist.
Ako sobstvenika produlji da se durji korektno i ne napravi niakoia shema, shte mu izpratia podaruk skoro .
Avtoryt pritejava akcii na drujestvoto.
Коментар
-
Що ми си струва че това е просто финалното обиране на и без това мижавия freefloat? Което в някаква степен обяснява тия истерични нива.. В един момент ми се струва че някой знае нещо и на всяка (както се вижда 200 !!!!!!!!!) цена
или греша...
Авторът има малко от коментираната позиция нищо на никого не препоръчва
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Естествено, че не е само договора за моста към летището.
Аз знам, че направиха ремонт на моста на Герджика над Марица в Пловдив. Това ще го видите в отчета за шестмесечието. И тъй като стесниха пътя, за да увеличат отстрани пешеходната зона, има проект да направят до този мост още един, за да стане движението еднопосочно. Освен това знам, че строят в момента съвършено нов мост над р. Марица между гр. Стамболийски и Пазарджишко шосе, тъй като това съоръжение беше разрушено от пороите миналата година.
Оскъдно ми е инфото, но сигурно има и още. Здраво си работят хората.
Наслука и успех на всички.
Коментар
-
Да не забравяме, че хдпат се дотигна 1600 после върна на 1200 после достигна 3000 после върна на 2500 а сега се търгува стабилно над 3000. а има още накъде макар и с по-умерени темпове.
Е не може да очакваме и мостс да катери безспир, корекцийка ще има, но толкова по-добре.
............и още две неща, които не бива да забравяте:
Пътищата - 25 лв номинал,
Мостовете - 10 лв номинал.
Айде със здраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Noone........над 200% ръст на цената за месец на какво отгоре????????
Коментар
-
Колеги, до известна степен има резон да се сравняват MOSTS и HDPAT. И в двете дружества Бургаски корабостроителници притежават по около 50% от актива. И двете дружества са в един и същ тепърва развиващ се браннш в БГ. Няма как покачването на цената на едното дружество да не повлияе положително на другото. Чисто от психологическа гледна точка, инвеститорите търсят алтернатива на една вече стабилна и печаливша акция. Да не забраваме, че "кучетата си лаеха" и когато HDPAT беше 300 лв. и пееха "балона се надува".
П.С. Имам акции от МОСТС. Влязох малко над 100 лв. и мисля, че потенциалът е голям.
Коментар
Коментар