IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цената тука не се крепи на отчет - всички го знаят - както при ХДПАТ - цената се дължи на очаквания за бъдещи проекти, онези млн, дето ще се изливат за инфраструктура, просто, както и при ХДПАТ, който взима рисково по-отрано, после ще се радва повече, отчета изобщо нищо не значи в момента (не бих се изненадал да е на загуба дори) А нетърпеливо го чакат и тези, които им се иска да влязат

Коментар

• Sled 200 idva i 300 i ot4eta i novite pory4ki i .... o6te ne6to

Коментар

• Първоначално изпратено от Инвеститор1
        Г-н Никой, няма да ти влизам в тона. Бих подкрепил дружеството и на тази цена, но нямам кеш.
        Това е защото си много благороден. Но ако наистина съм те засегнал неоправдано, можеш да дадеш поне един довод от фундаменталния или технически анализ, който да потвърди тезата ти, а не само да лееш празни приказки.
        Вече нямам търпение да излезе отчета, за да се убедите в какво чудесно състояние е дружеството.

Коментар

• Г-н Никой, няма да ти влизам в тона. Бих подкрепил дружеството и на тази цена, но нямам кеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Инвеститор1
            Противоречиш си. Защо ще влизаш на 150, като е балон на 190? Забрави я тази акция. Пробвай друга инвестиция. Следващия път като мине 200, няма връщане...
            Браво сложи ме в малкия си джоб. Зададеният така от теб въпрос само показва колко разбираш от борсова търговия, но то си е за твоя сметка, айде сега изкупи до 200 всичко да откриеш пътя нагоре.

Коментар

• Това е от в-к "КЕШ"

"Мостстрой" АД е фирма, специализирана да извършва проучване, оценка, строителство, реконструкции и ремонт основно на мостови съоръжения. През дългата си 36-годишна история компанията е изпълнила повече от 100 значителни пътни и други обекта в страната - мостове, естакади, виадукти и други обекти. Дружеството е основен изпълнител на всички мостови съоръжения на автомагистралите "Хемус", "Тракия" и "Марица".
              За осъществяване на дейността си "Мостстрой" въвежда нови технологии за строителство и оперира със съвременни машини и оборудване за изпълнение на всички видове строително-монтажни работи, свързани с изграждането и ремонта на пътните и мостовите съоръжения. Компанията разполага с уникални за страната машини за изпълнение на мостово строителство, които могат да осигурят реализацията на големи инфраструктурни проекти.
              През 1992 г. "Мостстрой" започва съвместна работа с норвежката фирма НРС за въвеждане на технологични инсталации за новия метод за строителство на мостове чрез конзолно бетониране. За тази цел българската фирма обучава собствени специалисти, които се запознават с най-новите технологии и материали за строеж на мостови съоръжения. Въведената нова технология повишава качеството на произвежданите метални конструкции и - естествено, конкурентоспособността на фирмата.
              Бившият държавен монополист "Мостстрой" запази позициите си и досега все още е ненадминат в бранша в България.
              "Мостстрой" притежава съвременни производствени бази в Пловдив, София, В. Търново, Габрово и Бургас. Те са оборудвани с бетонови възли, арматурни дворове, сервизни работилници за ремонт на строителната механизация, стендове за производство на предварително напрегнати стоманобетонови елементи.
              Компанията разполага с три акредитирани строителни лаборатории.

Коментар

• Е щом искате - продавайте, Трябва да се случат и вълните А и/или Ц (по Елиът -ха )., преди следващия скок...

Коментар

• До 200 почти липсва предлагане. Подкрепям меннието на Инвеститор1. Минем ли 200, трудно ще се върне назад. Границата е доста психологическа, но вчера все пак я пробихме!

Коментар

• някакви мнения зя днес ...
                    Мисля че пак ще докоснем двата стотака..
                    Лично мнение разбира се с което на никого нищо не препоръчвам...
                    Успехи..
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Противоречиш си. Защо ще влизаш на 150, като е балон на 190? Забрави я тази акция. Пробвай друга инвестиция. Следващия път като мине 200, няма връщане...

Коментар

• Абе кой спори, че е било подценено дружеството на 60, че и на 100, но на 190 е балон и той ще се спука, а това че пощенска и бетакорп продаваха днес всеки може лесно да провери. А къде ще се включа ще преценявам в движение, но няма да е по-високо от 150.

Коментар

• А ето какво съм написал на 13.06.2006, когато цената на акцията беше 63.5 (в темата за заспалите дружества):

Първоначално изпратено от Hala
                          Разви се монопол покрай ХДПАТ и МОСТС, с един и същи собственик, а винаги има кой да финансира такива проекти, особено сега, с програми като ФАР, ИСПА...
                          Тоест има изключителна перспектива. За мен това е следващия МСХ или ХДПАТ .
                          Поздрави.

Авторът притежава акции на дружеството.
                          От графиката на дружеството се вижда, че се изстрелва точно един месец след написаното от мен - 13.07.2006.

Бях доста прав.

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Noone
                            Посредниците, които бяха в основата на надуването на балона днес продават усилено на цацата.
                            Защо пишеш глупости?

Първоначално изпратено от Mr.Noone
                            Ориентирайте се вече към излизане, а пък аз ще подкрепя цената някъде по-надолу ;-)
                            Къде ще подкрепиш цената според теб? Хайде кажи си прогнозата, аз ще кажа моята, и да видим кой ще излезе прав!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Noone
                              Ориентирайте се вече към излизане, а пък аз ще подкрепя цената някъде по-надолу ;-)
                              обади се и ще я крепим двамата

Коментар

• Напротив - Докато индекса си расте не е за излизане ...

Коментар

Working...
                                X