IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Започна се. Проект, след проект, след проект,.................

Коментар

• kak me e qd 4e ne se ka4ih na asansiora
      ne ma da se pla6i6 kopele

Коментар

• Кметът на София Бойко Борисов ще присъства на 24 юли (понеделник) в 11 ч. на първата копка на обект “Пътна връзка между бул. “Брюксел” и новия пътнически терминал на Летище София”.
        Събитието се организира от Министерството на транспорта и съобщенията, като на него ще присъства и министър Петър Мутафчиев.
        Търгът за изграждане на новата пътна връзка, който е организиран от министерството, е спечелен от фирма “Мостстрой” АД.
        Обектът се намира в ж.к. “Дружба” на бул. “Христофор Колумб” (по маршрута на автобусна линия № 84).

Коментар

• да колчо уви началниците не ни разбират...нека я правят в рамките на един ден-дай Боже всекиму...ние предпочитаме 4X за 6 месеца

Коментар

• Остави ги да си надуват балона!
            Ако можеш да купиш и продадеш на печалба в рамките на един ден, участвай! Ако не - остави ги да правят каквото си искат!

Коментар

• Загрижени ... ? Едвали може да се каже, че съм загрижен за теб Пепи или за някой друг от пишещите тук. Всеки си има глава на раменете и би трябвало да я ползва по най-добрия начин и по предназначение. По скоро съм загрижен за себе си и за "бизнеса" защото отколкото по-високо падне човек, повече боли, а несъмнено краха на малките оказва влияние и върху средните и най-вече на тези които работят със собствени пари и без вътрешна информация.
              Успех момчета и момичета, а стария Дон малко ще подремне ;-)

Коментар

• Лелее, колко загрижени хора..... :-)

Коментар

• Извинявайте че се намесвам, но да си кажа, че мен лично ме претеснява именно това че в рамките на десетина дни тук стана дабъл и отгоре (и не само тук) и маи почти всички си мислят, че освен нагоре друг път няма. Както писах на едно друго място хубаво е да си спомним и за миналата пролет, а също да си помислим и какво ни предстои - една гореща есен за която ще трябват много пари, една гореща есен през която ще се очакват новини и дано никой не изгори, че много ще боли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                    имам дребен пакет (дребен инвеститор съм)
                    купуван на по-ниски нива...
                    Успех...
                    Браво, добре, че имаш. Тогава не разбирам какво те притесняват истериите Аз като имам акции и се вдигат се кефя )

Коментар

• Началник,
                      просто не обичам истериите...
                      ако ме разбираш правилно
                      щом навремето съм си го купил значи споделям мнението Ти относно перспективите
                      имам дребен пакет (дребен инвеститор съм)
                      купуван на по-ниски нива...
                      Успех...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от windp1
                        стана тя каквато стана...каква я мислихме,а пък каква стана....а каква ще стане.....бедна ни е фантазията
                        Стана точно каквото трябваше. Не знам какво сте мислили, ама тия изненадани възклицания ме навеждат на мисълта, че въобще не сте мислили Явно фантазията ви наистина е бедна.

А това, което стана е, че най после повече играчи се сетиха да загледат това перспективно дружество, което скоро само с един договор ще си гарантира бизнес за 3-4 години напред. А и участието му в този проект може след това да го изстреля и на външните пазари.

Коментар

• windp1 дано наистина да сме мислили, че наистина ни е бедна фантазията каква може да стане, ако някой реши че е време за море, за лов и риболов

Коментар

• стана тя каквато стана...каква я мислихме,а пък каква стана....а каква ще стане.....бедна ни е фантазията

Коментар

• Лееелееее, каква стана тя?

Коментар

• Хайде 130!

Коментар

Working...
                                X