Започна се. Проект, след проект, след проект,.................
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Кметът на София Бойко Борисов ще присъства на 24 юли (понеделник) в 11 ч. на първата копка на обект “Пътна връзка между бул. “Брюксел” и новия пътнически терминал на Летище София”.
Събитието се организира от Министерството на транспорта и съобщенията, като на него ще присъства и министър Петър Мутафчиев.
Търгът за изграждане на новата пътна връзка, който е организиран от министерството, е спечелен от фирма “Мостстрой” АД.
Обектът се намира в ж.к. “Дружба” на бул. “Христофор Колумб” (по маршрута на автобусна линия № 84).
Коментар
-
Загрижени ... ? Едвали може да се каже, че съм загрижен за теб Пепи или за някой друг от пишещите тук. Всеки си има глава на раменете и би трябвало да я ползва по най-добрия начин и по предназначение. По скоро съм загрижен за себе си и за "бизнеса" защото отколкото по-високо падне човек, повече боли, а несъмнено краха на малките оказва влияние и върху средните и най-вече на тези които работят със собствени пари и без вътрешна информация.
Успех момчета и момичета, а стария Дон малко ще подремне ;-)
Коментар
-
Извинявайте че се намесвам, но да си кажа, че мен лично ме претеснява именно това че в рамките на десетина дни тук стана дабъл и отгоре (и не само тук) и маи почти всички си мислят, че освен нагоре друг път няма. Както писах на едно друго място хубаво е да си спомним и за миналата пролет, а също да си помислим и какво ни предстои - една гореща есен за която ще трябват много пари, една гореща есен през която ще се очакват новини и дано никой не изгори, че много ще боли.
Коментар
-
Началник,
просто не обичам истериите...
ако ме разбираш правилно
щом навремето съм си го купил значи споделям мнението Ти относно перспективите
имам дребен пакет (дребен инвеститор съм)
купуван на по-ниски нива...
Успех...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от windp1стана тя каквато стана...каква я мислихме,а пък каква стана....а каква ще стане.....бедна ни е фантазията
А това, което стана е, че най после повече играчи се сетиха да загледат това перспективно дружество, което скоро само с един договор ще си гарантира бизнес за 3-4 години напред. А и участието му в този проект може след това да го изстреля и на външните пазари.
Коментар
Коментар