IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някакви предположения за цената на акцията утре?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Мисля, че Капман успяха да си разкарат акциите и тук и при ХДПАТ... още от миналата година зимата почнаха да продават...

но не съм много сигурен....

п.с. мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на акции
      заслужават да не са...

Коментар

• Първоначално изпратено от Superman Разгледай мнение
        съвсем скоро цената на мостстрой ще е 10-15
        Въпреки лошите новини продължава да има оптимисти в темата....
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
          Днес имаше опит за манипулативно вдигане на цената,но нямаше проявен интерес.Очаквам с удоволствие да наблюдавам утрешната реакция.
          съвсем скоро цената на мостстрой ще е 10-15

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
            .И все пак акцията върви по лев и петдесет. Какви хора има по света, ей!
            Днес имаше опит за манипулативно вдигане на цената,но нямаше проявен интерес.Очаквам с удоволствие да наблюдавам утрешната реакция.

Коментар

• Фактът, че тук няма дори Пепита, джедаи и други, говори достатъчно. Гледам в новините, че дори Инвестор.БГ са се опитали да предупредят.

И все пак акцията върви по лев и петдесет. Какви хора има по света, ей!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                За мен по-интересни са бройките на Пиреос и Инвестбанк. Не са много но там ще е по-болезнено за собствениците.
                Това почти 100% са репа - утре ще има марджин колс.
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Кудкудяка не е изпаднал летаргия, а се беше вцепенил от страх с отчаяна надежда да му се размине. Но сега с този шут го върнаха в реалността и започва паника, истерия и безконтролно насиране.

Не е препоръка.

Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                  Най-после нещо,което успя да разтревожи изпадналия в летаргия "кудкудяк".Набързо изхвърча от курника и стана гласовит като славейче.Шоуто се отлага за утре.
                  Last edited by Пепи - Пипона; 06.10.2010, 20:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah Разгледай мнение
                    Кои са големите кредитори - тук и при патката?
                    Тук май част от тях са лъснали покрай уведомлението, при шапката се коментираха около излизането на трите дружества.

Коментар

• MOSTS

Най-после нещо,което успя да разтревожи изпадналия в летаргия "кудкудяк".Набързо изхвърча от курника и стана гласовит като славейче.Шоуто се отлага за утре.

Коментар

• Мисля, че Капман успяха да си разкарат акциите и тук и при ХДПАТ... още от миналата година зимата почнаха да продават...

но не съм много сигурен....

п.с. мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на акции

Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
                        Това актуално ли е? Съмнявам се да са били такива балъци, като някои от тукашните спекуланти. Но може просто да не е имало на кого да продадат. Никой не иска горещия картоф.
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                          Има книга на акционерите в ТР. От фондовете Капман със 140 хиляди акции ще са най-пострадали. Има и други с по-малко. От пенсионните - Бъдеще, ИНГ и ЦКБ Сила.
                          Къде е точно, че така и не можах да я открия...

https://public.brra.bg/Documents/Ret...8e2753453f88a3

Коментар

• Едва ли става дума за източване. Според мен компанията е била управлявана лошо и има бизнес, който разчита изключително на държавни поръчки.

Но кой знае.

Коментар

• Кои са големите кредитори - тук и при патката?

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                                Има книга на акционерите в ТР. От фондовете Капман със 140 хиляди акции ще са най-пострадали. Има и други с по-малко. От пенсионните - Бъдеще, ИНГ и ЦКБ Сила.
                                За мен по-интересни са бройките на Пиреос и Инвестбанк. Не са много но там ще е по-болезнено за собствениците.

Коментар

Working...
                                X