Някакви предположения за цената на акцията утре?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеМисля, че Капман успяха да си разкарат акциите и тук и при ХДПАТ... още от миналата година зимата почнаха да продават...
но не съм много сигурен....
п.с. мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Superman Разгледай мнениесъвсем скоро цената на мостстрой ще е 10-15Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеДнес имаше опит за манипулативно вдигане на цената,но нямаше проявен интерес.Очаквам с удоволствие да наблюдавам утрешната реакция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение.И все пак акцията върви по лев и петдесет. Какви хора има по света, ей!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗа мен по-интересни са бройките на Пиреос и Инвестбанк. Не са много но там ще е по-болезнено за собствениците.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Кудкудяка не е изпаднал летаргия, а се беше вцепенил от страх с отчаяна надежда да му се размине. Но сега с този шут го върнаха в реалността и започва паника, истерия и безконтролно насиране.
Не е препоръка.
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеНай-после нещо,което успя да разтревожи изпадналия в летаргия "кудкудяк".Набързо изхвърча от курника и стана гласовит като славейче.Шоуто се отлага за утре.Last edited by Пепи - Пипона; 06.10.2010, 20:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blah Разгледай мнениеКои са големите кредитори - тук и при патката?
Коментар
-
Мисля, че Капман успяха да си разкарат акциите и тук и при ХДПАТ... още от миналата година зимата почнаха да продават...
но не съм много сигурен....
п.с. мнението ми не е препоръка за покупко-продажба на акции
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеТова актуално ли е? Съмнявам се да са били такива балъци, като някои от тукашните спекуланти. Но може просто да не е имало на кого да продадат. Никой не иска горещия картоф.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеИма книга на акционерите в ТР. От фондовете Капман със 140 хиляди акции ще са най-пострадали. Има и други с по-малко. От пенсионните - Бъдеще, ИНГ и ЦКБ Сила.
https://public.brra.bg/Documents/Ret...8e2753453f88a3
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеИма книга на акционерите в ТР. От фондовете Капман със 140 хиляди акции ще са най-пострадали. Има и други с по-малко. От пенсионните - Бъдеще, ИНГ и ЦКБ Сила.
Коментар
Коментар