IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Императоре,

ти през 2006-2007 не превъртяли поне някоя друга акция на Мостстрой? тогава се правиха добри пари при тази позиция ... мене малко ме е яд, че тогава не хванах там ... Капман хубаво го напомпиха и изкараха год доходност 170%

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Още Седма година, когато Мостострой регистрираше загуби в отчетите си, а някои даваха по над 3 бона за акция, им набивах в тимбериците, че са ненормални... дано поне част от тях са ме чули.
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Още Седма година, когато Мостострой регистрираше загуби в отчетите си, а някои даваха по над 3 бона за акция, им набивах в тимбериците, че са ненормални... дано поне част от тях са ме чули.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
        Въпреки лошите новини продължава да има оптимисти в темата....
        10-15 стотинки имам впредвид

Коментар

• Айдееее....

То патките и те май множко кредитчета имат...
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от ikonomika.bg Разгледай мнение
            Не е новина за мен, всичко беше въпрос на време, а и с този мажоритар....

Аз се питам сега друго, тези като ги няма вече на пазара, кой дружества имат потенциал да им вземат бизнеса.
            Гледам, сериозни търгове се задават за немалко обекти,дори за много големи обекти.

Трейс, Транстрой..., някакви други продложения за тези които 100% ще намажат от тази новина.

Драмата за едни ще бъде най-вероятно печалба за други.
            Мостстрой са най-добрите!!!
            Ноо,"редиска"!!!

Коментар

• Не е новина за мен, всичко беше въпрос на време, а и с този мажоритар....

Аз се питам сега друго, тези като ги няма вече на пазара, кой дружества имат потенциал да им вземат бизнеса.
              Гледам, сериозни търгове се задават за немалко обекти,дори за много големи обекти.

Трейс, Транстрой..., някакви други продложения за тези които 100% ще намажат от тази новина.

Драмата за едни ще бъде най-вероятно печалба за други.

Коментар

0.001 лв.
                Купувам, колко ще ми дадеш на тази.....

Коментар

Въпреки лошите новини продължава да има оптимисти в темата....
                  Не съм вътре в нещата ,но Божков да не е прехвърлил Пътищата за да не го докопат чрез Мостовете.... да плаща.

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
                    ...кой ли е "щастливеца" сдобил се днес с 500 `артии!?
                    Преди взимаха Гаки & Ко, сега няма идея

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                      Днес имаше опит за манипулативно вдигане на цената,но нямаше проявен интерес.Очаквам с удоволствие да наблюдавам утрешната реакция.
                      Tomorrow.....Tomorrow........ Chain Story........
                      Ефекта на доминото предстои да го гледаме от близо.....

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
                        ...кой ли е "щастливеца" сдобил се днес с 500 `артии!?
                        400 за по точно...

Коментар

• ...кой ли е "щастливеца" сдобил се днес с 500 `артии!?
                          自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнение
                            Някакви предположения за цената на акцията утре?
                            0.001 лв.
                            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                              заслужават да не са...
                              Към ОСА са имали повече акции от колкото е оборота след тази дата. Едиствения вариант е да са продавали на извън борсов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Brazilia231 Разгледай мнение
                                Някакви предположения за цената на акцията утре?

поради липса на купувачи, няма да има цена...

Коментар

Working...
                                X