IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнение
    Това актуално ли е? Съмнявам се да са били такива балъци, като някои от тукашните спекуланти. Но може просто да не е имало на кого да продадат. Никой не иска горещия картоф.
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Това актуално ли е? Съмнявам се да са били такива балъци, като някои от тукашните спекуланти. Но може просто да не е имало на кого да продадат. Никой не иска горещия картоф.
      може ли линк.

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
        Има книга на акционерите в ТР. От фондовете Капман със 140 хиляди акции ще са най-пострадали. Има и други с по-малко. От пенсионните - Бъдеще, ИНГ и ЦКБ Сила.

Коментар

• Държавата не плаща,а банките си търсят паричките,един омагьосан кръг.Доста големи фирми в Бг са в този омагьосан кръг.

Коментар

• Е, не знам. Ако ти се занимава рови из отчетите и гледай историята на потъването.

Държавата не плаща, макар че не виждам в актива да има големи вземания... поръчки няма... кофти собственик.

Някои американски компании потънаха по-бързо. Тези поне издаяниха до сега.

Коментар

• с източване как

Коментар

Па май е същата. Но то си е казано, че кризата почиства бизнеса от боклука.
                чудно как такава "голяма" компания гушва букета за такова отрицателно време...

Коментар

• Па май е същата. Но то си е казано, че кризата почиства бизнеса от боклука.

Коментар

• извинете ама това не беше ли същата тазаи компания , на която акциите й летяха нагоре допрреди 2-3 год...

Коментар

• Има книга на акционерите в ТР. От фондовете Капман със 140 хиляди акции ще са най-пострадали. Има и други с по-малко. От пенсионните - Бъдеще, ИНГ и ЦКБ Сила.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                        +1
                        Няма трагедия. Няма изненади.
                        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Съжалявам, но всеки купувал тук без да погледне отчета или да има грам финансова грамотност е краен балък. Който е гледал отчета, за него това е стара новина.
                          +1
                          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Новината е много лоша за всички инвеститори на БФБ! аз се сещам за едно свързано с това дружество един- двама познати накупиха там напоследък, но чак ТРИ дружества?????
                            Съжалявам, но всеки купувал тук без да погледне отчета или да има грам финансова грамотност е краен балък. Който е гледал отчета, за него това е стара новина.

Коментар

• Нямам акции в това дружество, нито пък в някое свързано...но наистина новината е доста лоша и това ще се отрази негативно върху цялото БФБ

Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Новината е много лоша за всички инвеститори на БФБ! аз се сещам за едно свързано с това дружество един- двама познати накупиха там напоследък, но чак ТРИ дружества?????
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                                До края на годината очаквам поне още 3 такива "чисти" акции (компании) да се изчистят завинаги от БФБ

Коментар

Working...
                                X