Първоначално изпратено от Tiki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеТова актуално ли е? Съмнявам се да са били такива балъци, като някои от тукашните спекуланти. Но може просто да не е имало на кого да продадат. Никой не иска горещия картоф.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеИма книга на акционерите в ТР. От фондовете Капман със 140 хиляди акции ще са най-пострадали. Има и други с по-малко. От пенсионните - Бъдеще, ИНГ и ЦКБ Сила.
Коментар
-
Q10
Държавата не плаща,а банките си търсят паричките,един омагьосан кръг.Доста големи фирми в Бг са в този омагьосан кръг.
Коментар
-
Q10
с източване как
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеПа май е същата. Но то си е казано, че кризата почиства бизнеса от боклука.
Коментар
-
ОК
Има книга на акционерите в ТР. От фондовете Капман със 140 хиляди акции ще са най-пострадали. Има и други с по-малко. От пенсионните - Бъдеще, ИНГ и ЦКБ Сила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение+1МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tiki Разгледай мнениеСъжалявам, но всеки купувал тук без да погледне отчета или да има грам финансова грамотност е краен балък. Който е гледал отчета, за него това е стара новина.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНовината е много лоша за всички инвеститори на БФБ! аз се сещам за едно свързано с това дружество един- двама познати накупиха там напоследък, но чак ТРИ дружества?????
Коментар
-
Нямам акции в това дружество, нито пък в някое свързано...но наистина новината е доста лоша и това ще се отрази негативно върху цялото БФБ
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНовината е много лоша за всички инвеститори на БФБ! аз се сещам за едно свързано с това дружество един- двама познати накупиха там напоследък, но чак ТРИ дружества?????Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеДо края на годината очаквам поне още 3 такива "чисти" акции (компании) да се изчистят завинаги от БФБ
Коментар
Коментар