Първоначално изпратено от INSIDER-A
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПепи, след като според твоите апапи "тук е дъното" смятам за редно да вземеш нещата в ръце т.е. да смениш крачната помпа с РЪЧНА :-))))))))Стига с тоя Пепи бе.Не знам жена ли сте делили заедно ама по-спокойно не му отдавай такова значение на Моста.Който иска да го копува който не иска да не го прави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от destroyerПървоначално изпратено от BillyЕто ги и първите смелчаци.....утре гледайте как ще ги трият в 9:29
Кой казва, че не всичко, което лети, се яде????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърТук отдавна сме в сферата на хазарта (защо ли?) така че прогнози всякакви избягвамПитай Пепи. Той знае как се надуват балони.Питай го също така дали неговата ловна дружинка има още чужди парици да мушне. Ако "Пепи и Ко" нямат КЕШ е тогава става ЛЕШ
Даже и рима има. Потупай кучето от мен!
Не е препоръка (освен това за кучето)ама Инс, разправят, че разни чужденци искали да идват на нашта борса
/искат май отвътре да ни превземат,
/ ако е верно де
Па викам си така - тея чужденците сигурно са 100% фундаменталисти, тея като видат моста, може и да не проявят интерес, ще се мятат по другите подценени позиции
но Инс, нека им оставиме другите позиции, да поиграят, да понабалончат и те нещо, да се порадват, та нека им задържиме интереса, да им оставим по нещо...
Успех на всички ! :-))
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4enПървоначално изпратено от KrisSofiaПървоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от BillyЕто ги и първите смелчаци.....утре гледайте как ще ги трият в 9:29
)))))
Както има оферти купува на над 3000 и оферти продава под 2000, то човекът ще си ги купи на стойностите под 2000лв, нали така? То затова и наскоро някои изгаря с мостоте на 1449лв, ако не се лъжа, по същата схема в 9:30) okolo 99%
)
Еми да продава, аз не смятам... Макар че са ми малко де, но си ги харесвам все още.
не е препоръка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrisSofiaПървоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от BillyЕто ги и първите смелчаци.....утре гледайте как ще ги трият в 9:29
)))))
Както има оферти купува на над 3000 и оферти продава под 2000, то човекът ще си ги купи на стойностите под 2000лв, нали така? То затова и наскоро някои изгаря с мостоте на 1449лв, ако не се лъжа, по същата схема в 9:30) okolo 99%
)
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)Първоначално изпратено от BillyЕто ги и първите смелчаци.....утре гледайте как ще ги трият в 9:29
)))))
Както има оферти купува на над 3000 и оферти продава под 2000, то човекът ще си ги купи на стойностите под 2000лв, нали така? То затова и наскоро някои изгаря с мостове на 1449лв, ако не се лъжа, по същата схема в 9:30
Коментар
-
Тук отдавна сме в сферата на хазарта (защо ли?) така че прогнози всякакви избягвамПитай Пепи. Той знае как се надуват балони.Питай го също така дали неговата ловна дружинка има още чужди парици да мушне. Ако "Пепи и Ко" нямат КЕШ е тогава става ЛЕШ
Даже и рима има. Потупай кучето от мен!
Не е препоръка (освен това за кучето)ама Инс, разправят, че разни чужденци искали да идват на нашта борса
/искат май отвътре да ни превземат,
/ ако е верно де
Па викам си така - тея чужденците сигурно са 100% фундаменталисти, тея като видат моста, може и да не проявят интерес, ще се мятат по другите подценени позиции
но Инс, нека им оставиме другите позиции, да поиграят, да понабалончат и те нещо, да се порадват, та нека им задържиме интереса, да им оставим по нещо...
Коментар
Коментар