Dedoto, направи ли много пари? честито! Надуха един балон и някои хора вече празнуват. Празнуването се отлага. Можеше случайно някой да се възползва от феномена 9.30, но вероятността беше абсурдно малка. Трябва, както казва Billy, на някой от тарикатите да им спре нета или да им спре тока, та да не могат да трият.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BullyПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от DedotoПървоначално изпратено от destroyerПървоначално изпратено от BillyЕто ги и първите смелчаци.....утре гледайте как ще ги трият в 9:29
Кой казва, че не всичко, което лети, се яде????
успех
ама ако не пролва човет няа как да спИчели...
:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от DedotoПървоначално изпратено от destroyerПървоначално изпратено от BillyЕто ги и първите смелчаци.....утре гледайте как ще ги трият в 9:29
Кой казва, че не всичко, което лети, се яде????
успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от DedotoПървоначално изпратено от destroyerПървоначално изпратено от BillyЕто ги и първите смелчаци.....утре гледайте как ще ги трият в 9:29
Кой казва, че не всичко, което лети, се яде????Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от meto76Първоначално изпратено от profixEей, плюят и завиждат.
А положението е следното: акцията си расте, ние си печелим, а завистливците хвърлят див овес и ще избушат кочината.
По-добре не се хабете или пък си купете по 1 акцийка и се успокойте
Не е препоръка
Де го тоя разстеж; явно не си си отварял скоро Кобоса.Вземи го отвори, за да не е налага скоро да продаваш под левче за акция с номинал 10 левчета.Това вече е препоръка пичове.
Вие се карайте, а така...
Ама докато се мотате, аз утре ще правя пари тука.
Моооогооооо париииииииииии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от profixEей, плюят и завиждат.
А положението е следното: акцията си расте, ние си печелим, а завистливците хвърлят див овес и ще избушат кочината.
По-добре не се хабете или пък си купете по 1 акцийка и се успокойте
Не е препоръка
Де го тоя разстеж; явно не си си отварял скоро Кобоса.Вземи го отвори, за да не е налага скоро да продаваш под левче за акция с номинал 10 левчета.Това вече е препоръка пичове.
Коментар
Коментар