If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На проведено заседание на Съвета на директорите на Мостстрой АД-София /MOSTS/ от 22.10.2007 год. е прието решение за свикване на извънредно ОСА, както следва:
Мостстрой АД-София /MOSTS/ свиква извънредно ОСА на 12.12.2007 год. от 11.00 ч. в гр. София, ул. Калоян 6, в зала Адакта на хотел Рила при следния дневен ред:
- Промени в органите на управление на дружеството. Проект за решение:
Преминаване към двустепенна система на управлениеу като органите на управление на Мостстрой АД-София са: Общо събрание на акционерите, Надзорен съвет, Управителен съвет;
Освобождаване на членовете на Съвета на директорите, както следва: Румен Косев Йовчев, Стоян Стефанов Михайлов, Антоанета Кирилова Костадинова;
Избор на членове на Надзорния съвет: Васил Крумов Божков; Антони Иванов Наумов; Нове - АД - Холдинг АД, гр. София
- Промени в устава на дружеството;
Проект за Решение: Приемане на нов устав на дружеството, съгласно вече взетите решения по дневния ред, измененията в нормативната уредба и предложения проект, част от Протокола за свикване на извънредно ОСА;
- Промяна на номиналната стойност на издадените 111 494 броя поименни акции от капитала на Мостстрой АД-София и пропорционлано увеличение на броят им, като общият размер на капитала на дружеството остава непроменен. Проект за решение: Номиналната стойност на издадените 111 494 броя поименни акции от капитала на Мостстрой АД-София да бъде променен от 10 лв. на 1 лв. всяка една, като общият брой на акциите става 1 114 940, а размерът на капитала на дружеството остава непроменене - 1 114 940 лв.;
- При липса на кворум събранието ще се проведе на 28.12.2007 год. на същото място и при същия дневен ред.
Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 28.11.2007 год.
Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 26.11.2007 год.
Здравей Инс, как мислиш, ще се свлича ли още моста ?
Тук отдавна сме в сферата на хазарта (защо ли?) така че прогнози всякакви избягвам :-) Питай Пепи. Той знае как се надуват балони.Питай го също така дали неговата ловна дружинка има още чужди парици да мушне. Ако "Пепи и Ко" нямат КЕШ е тогава става ЛЕШ :-) Даже и рима има. Потупай кучето от мен!
Не е препоръка (освен това за кучето) :-)
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
E Боримечка имам по-отдавна акции, но мисля че 2-3 дена не са достатъчни за изясняване, тука нещата ще се проясняват в по-дълъг период Но виж когато индекса тръгна надолу, моста направи дабъл нали се сещаш че портфейла леко подскочи благодарение на това /и некои други с по-слаби растежи / та сега не усещаме много корекцията Боримечка .. да видиме как ще е нататъка ... Изобщо нашата цел с големото куче е как да не падаме на корекция, а не как да печелим ..
Боримечка, настроението е прекрасно за разлика от твоето.
Просто ти личи.
Разбери, ние не сме ти виновни, че нямаш акции на Майстора, а и нямаш смелост да си купиш.
Съжалявам, но така е в живота.Печелят смелите.
е, не се шашкай ... има позиции, които се качиха повече от т.н. Майстор --- и в някои от тях имам акции
просто ми е странно как се качва едно тотално нищо поради еуфория
а Ветре, това че ти си си купил акции от този избушеняк ше ми трябват 2-3 дена да го асимилирам ...
Коментар