IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Коце ЖелезОто Разгледай мнение
    Ъпросъ беше, че от 16-17 стинки до ся (с дребни суми верно), моеше да искараш некой працент профит с ного къс времеви хоризон ...
    Ама ного къс ти казвам ...

налЕ ?
    налЕ!
    Ама покер играл ли си ? Първият път ти пуснат 20 лв. а на следващият ти вземат 1000... евро...Та тука е същото ... чиста акция ....

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Много е трудно да се каже.... когато спекуланти купуват такива позиции , продават други към който имам интерес.... та купувам ...други .
      Ъпросъ беше, че от 16-17 стинки до ся (с дребни суми верно), моеше да искараш некой працент профит с ного къс времеви хоризон ...
      Ама ного къс ти казвам ...

налЕ ?
      Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от trola Разгледай мнение
        Гробно мълчание
        Ами какво да се каже.. Спекулатчетата (аз им викам цацки) се заиграха със акцията. Покупки за 50-100 лв и аз не знам с каква цел... То при тия обеми и спекулативно не си струва да си губиш времето...Подобни движения сме гледали по Крема и Химко много пъти...

Не е препоръка за покупка/продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Коце ЖелезОто Разгледай мнение
          изкарА ли некой працент (леф) ?
          Много е трудно да се каже.... когато спекуланти купуват такива позиции , продават други към който имам интерес.... та купувам ...други .

Коментар

• Гробно мълчание

Коментар

Не знам ,но онзи ден писах ,че ще мине 25 ст. за да бъде продадена на 10 ст.....
              изкарА ли некой працент (леф) ?
              Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                Черен петър ли беше?
                Не знам ,но онзи ден писах ,че ще мине 25 ст. за да бъде продадена на 10 ст.....
                Направо ми взеха шапката с тава 28 ст. и обяснението на банкрут ,който не е банкрут... а покрай Химко си мислех ,че с всякакви кукички съм се запознал...

Коментар

Не ... гледам у кого ще остане "Ценната" книга
                  Черен петър ли беше?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Много се умълчахте нещо, да не сте по покупко-продажби сега?
                    Не ... гледам у кого ще остане "Ценната" книга

Коментар

• УХАААААА

Коментар

• Много се умълчахте нещо, да не сте по покупко-продажби сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                          http://www.pari.bg/article/2010/10/1...tra_magistrala

.....Министъра допълни, че неплатежоспособността на Мостстрой" е обявена, но не е стартирала процедурата.Ние считаме, че тя може да не се случи изобщо, така че нямаме правото да предприемаме каквото и да било..... .....Откриването на процедура по обявяване в несъстоятелност все още не означава задължителен фалит за "Мостстрой". Тази история има и втори вариант за финал - оздравяването и възстановяването на дейността остава възможен сценарий пред дружеството. Тогава ще се окаже, че купувачите на акции от последните дни са направили сделката на живота си, защото купуваха буквално за стотинки. Логично е не само спекуланти да са се насочили към обезценените акции, а и настоящи водещи акционери. И да използват пазарната паника, за да окрупнят собствеността си и да елиминират миноритарните акционери. След това пътят към делистването на дружеството и превръщането му от публично в частно е открит. Който и от двата финала да се случи обаче, печелившият е известен.
                          Разбира се, тази история ще изтрие и малкото останало доверие в българския капиталов пазар, но пък на кого му пука... Нали пътят вече е разчистен.....

Мда има и други варианти
                          това обяснява големият брой акции които погълна първият ден пазара в пристъп на паника

Коментар

• http://www.pari.bg/article/2010/10/1...tra_magistrala

.....Министъра допълни, че неплатежоспособността на Мостстрой" е обявена, но не е стартирала процедурата.Ние считаме, че тя може да не се случи изобщо, така че нямаме правото да предприемаме каквото и да било..... .....Откриването на процедура по обявяване в несъстоятелност все още не означава задължителен фалит за "Мостстрой". Тази история има и втори вариант за финал - оздравяването и възстановяването на дейността остава възможен сценарий пред дружеството. Тогава ще се окаже, че купувачите на акции от последните дни са направили сделката на живота си, защото купуваха буквално за стотинки. Логично е не само спекуланти да са се насочили към обезценените акции, а и настоящи водещи акционери. И да използват пазарната паника, за да окрупнят собствеността си и да елиминират миноритарните акционери. След това пътят към делистването на дружеството и превръщането му от публично в частно е открит. Който и от двата финала да се случи обаче, печелившият е известен.
                            Разбира се, тази история ще изтрие и малкото останало доверие в българския капиталов пазар, но пък на кого му пука... Нали пътят вече е разчистен.....

Мда има и други варианти

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki
                              На едните цената паднала с 99.5%,а на вторите само с 97.5%.Незначителна разлика.Ако все пак има такава,то тя е в подхода при избор на оръжие.
                              Генерале, остави мишоците да поиграят. Ще се пробват още няколко дни и накрая и това ще им омръзне.
                              Не е препоръка за покупко-продажба на ценните книжа.
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                                Гаки, зависи от гледната точка, според мен цената на акцията се покачила с 15 %, според друг може да е паднала с 99 %
                                Разбира се,че зависи.Но в дадения случай всичко е толкова ясно,че не е останало място за спор.

Коментар

Working...
                                X