IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гаки, зависи от гледната точка, според мен цената на акцията се покачила с 15 %, според друг може да е паднала с 99 %

Коментар

• някоя добра новина ли съм изпуснал и самолета /моста/ вече е потеглил

акция на седмицата горе в ляво

по-долу в центъра рекламното банерче неудържимо премигва все още от първа страница на инвестора....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Не те разбирам.И не ми е ясно каква работа имате на БФБ.Вие сте били решавали.Не ме разсмивай.Вие сте там да ви заколят.И най лошото е че не осъзнавате а се напъвате и спорите.
        Бате Пешо, намирам качествен скок в твоето мислене и съждения. Похвално, браво. Чудно ми е само на какво се дължи това?

Коментар

• Умишленият фалит на моста....

""Това за мен е един умишлен фалит, който понякога се практикува от недобросъвестните търговци". Така юристът и бивш депутат Минчо Спасов коментира пред БНР искането за несъстоятелност на пътния холдинг "Мостстрой" и на три от дъщерните му дружества. Според него схемата действа, като се отделят печелившите части на едно предприятие във фирми, в които собственикът му има участие, по този начин той оставя задълженията в старата фирма и ощетява кредиторите.

Според Спасов, който е бивш председател на вътрешната комисия в парламента, искането за несъстоятелност може би е свързано с ремонта на новия участък от магистрала "Тракия" между Стара Загора и Чирпан, където основният строител беше "Мостстрой". Преди време премиерът Бойко Борисов заяви, че заради пропадания държавата ще трябва да даде още 30 млн. лв. за ремонт, но Спасов смята това за учудващо, тъй като участъкът още е в гаранция и би трябвало изпълнителят да го поправи за своя сметка.

Междувременни регионалният министър Росен Плевнелиев е заявил пред журналисти, че работят по варианта "ако случайно "Холдинг Пътища" тръгне да потъва здраво – дали това ще се отрази на "Тракия", съобщи агенция "Фокус". По думите му към момента няма притеснения и работна група уточнява с представители на деветте строителни компании, анагажирани за строежа на "Тракия" имат ли проблеми. "Големият риск тук е "Холдинг Пътища", защото той е основен участник в консорциума и ако той тръгне да пада, тогава вече трябва да имаме план Б", коментира Плевнелиев.

Според него може и да не се стигне до несъстоятелност на "Мостстрой", тъй като засега има обявена само неплатежоспособност, а дори и да се стигне до това, договорът предвижда останалите членове на консорциума да поемат солидарно отговорност." в-к дневник

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Не те разбирам.И не ми е ясно каква работа имате на БФБ.Вие сте били решавали.Не ме разсмивай.Вие сте там да ви заколят.И най лошото е че не осъзнавате а се напъвате и спорите.
            Работата ми е такава, че да не я разбира всеки, както се изрази аверче преди дни
            За камбанарията ти го обясни някой по-долу, аз само ще добавя: поглеждай и отзад...
            Last edited by onakilev; 10.10.2010, 23:45.
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
              Егати изказването -как може да сравняваш едно Понци на 2 ли 3 години с фирма на 30 г която е построила 2 \3 ОТ МОСТОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ .Я ми припомни какво построи ЛЕКС ,че не се сещам.
              п.п. малоумници
              Хората, които са построили мостовете преди 30 години, отдавна не са в тая фирма...
              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                Ха, значи ще признаеш, че ако имаме фалити при нарушения, с които сме свикнали ежедневно в БГ (от сорта на това някой фонд подозрително да купува акции на определени дружества дори и в очевидно неизгоден момент), то е време да започнем да наричаме ежедневните нарушения "ПРЕСТЪПЛЕНИЯ".
                И с последната констатация не съм съгласен, БФБ може толкова, колкото ние решим!
                Ако послушаме тези, които ни казват, че това, видиш ли, било нормално явление и "в коя държава живееш", то фалитите наистина ще станат нормално явление и БФБ дори ще покаже, че може и повече в това отношение.
                Инак съм свикнал да виждам петиции и фейсбук групи за какви ли не глупости, НО ПО ВАЖНИ ВЪПРОСИ СМЕ РИБИ!
                А дали тъпи предложения като това КФН да спряла търговията не са за отвличане на вниманието?

Коментар

• Първоначално изпратено от ЛЕКС Разгледай мнение
                  ... и на високообразованите, ерудирани млади юнаци - наемни работници по разни фондчета... Иначе като ги слушах по медиите, да "анализират" ....
                  А борсичката ни толкова си може. Поне засега. Интересното .... предстои.
                  Ха, значи ще признаеш, че ако имаме фалити при нарушения, с които сме свикнали ежедневно в БГ (от сорта на това някой фонд подозрително да купува акции на определени дружества дори и в очевидно неизгоден момент), то е време да започнем да наричаме ежедневните нарушения "ПРЕСТЪПЛЕНИЯ".
                  И с последната констатация не съм съгласен, БФБ може толкова, колкото ние решим!
                  Ако послушаме тези, които ни казват, че това, видиш ли, било нормално явление и "в коя държава живееш", то фалитите наистина ще станат нормално явление и БФБ дори ще покаже, че може и повече в това отношение.
                  Инак съм свикнал да виждам петиции и фейсбук групи за какви ли не глупости, НО ПО ВАЖНИ ВЪПРОСИ СМЕ РИБИ!
                  А дали тъпи предложения като това КФН да спряла търговията не са за отвличане на вниманието?

Коментар

• Първоначално изпратено от ЛЕКС Разгледай мнение
                    Няма нищо фатално в естественото движение или сгромолясване на хартиите. От маса време даже и във форума се обсъждаше очакваното спукване на балоните на пътищарите. А дали ще станат 1 стотинка или 100 акции за една стотинка ... времето ще покаже.
                    Лошо е друго, че за разлика от ЛЕКС АД, преди 15 години, когато самото ръководство на фирмата предупреди в медиите, че акциите може да станат 1 ст. или даже 100 за стотинка и май натам отиват нещата, сега при ясни закони и правилници .... се правиме на ... изненадани, потресени, ощипани и пр. .
                    Иначе основната вина е в .... шаранчетата купили си хартийки и очаквали да станат милионери... и на високообразованите, ерудирани млади юнаци - наемни работници по разни фондчета... Иначе като ги слушах по медиите, да "анализират" .... мед им капеше от устата. Сега разбира се пак някой друг, времето, атмосферното налягане или някой оттатък океана им е виновен. Но те не носят отговорност за загубите. Те са просто ... наемни работници.
                    Балона не го е надувал менажмента на Моста. Нъл тъй?
                    Егати изказването -как може да сравняваш едно Понци на 2 ли 3 години с фирма на 30 г която е построила 2 \3 ОТ МОСТОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ .Я ми припомни какво построи ЛЕКС ,че не се сещам.
                    п.п. малоумници

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                      Колеги, в понеделник фирмата в която работя взе решение да пусне ордер за покупка на акции на Мостстрой АД на цена 1 ст. Все още можете да продадете . Успех
                      Няма нищо фатално в естественото движение или сгромолясване на хартиите. От маса време даже и във форума се обсъждаше очакваното спукване на балоните на пътищарите. А дали ще станат 1 стотинка или 100 акции за една стотинка ... времето ще покаже.
                      Лошо е друго, че за разлика от ЛЕКС АД, преди 15 години, когато самото ръководство на фирмата предупреди в медиите, че акциите може да станат 1 ст. или даже 100 за стотинка и май натам отиват нещата, сега при ясни закони и правилници .... се правиме на ... изненадани, потресени, ощипани и пр. .
                      Иначе основната вина е в .... шаранчетата купили си хартийки и очаквали да станат милионери... и на високообразованите, ерудирани млади юнаци - наемни работници по разни фондчета... Иначе като ги слушах по медиите, да "анализират" .... мед им капеше от устата. Сега разбира се пак някой друг, времето, атмосферното налягане или някой оттатък океана им е виновен. Но те не носят отговорност за загубите. Те са просто ... наемни работници.
                      Балона не го е надувал менажмента на Моста. Нъл тъй?

Коментар

• А след още 2 часа ще излезе друг и ще каже, че са имали предвид, че доверието е DIG-нато

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Остави го СоКоЛоВ.
                          Според него
                          Не знам какво е подружество!
                          ПОДРУЖЕСТВО е кога акционерите са под Мажо! (вж.БФБ)
                          Утре няма да е чудно да видиш някой на телевизора да хвали новата власт как дигнала доверието в Борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Кви 100 гр ???
                            Аз от 50гр Узо се размекнах, ти стотарки добавяш.

пп. 50 гр заедно с леда
                            сега отивам да повторя и съм гроги
                            Ясно..
                            Ще ходя до денонощния...
                            А беше въпрос за 100 гр....
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Кви 100 гр ???
                              Аз от 50гр Узо се размекнах, ти стотарки добавяш.

пп. 50 гр заедно с леда
                              сега отивам да повторя и съм гроги
                              Last edited by 4i40; 10.10.2010, 21:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Чичо, не се хили, ами ми сипи 100 гр, че свърши. А по това време няма да ходя до магазина!
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X