IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Инвеститор е мръсна дума , ние сме си спекуланти

Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
    Мен ми е мъчно за инвеститорите. Плюем борсата, че била такава. Ми каквито инвеститорите - така и борсата

Коментар

• Ще видим, къде ще е нивото на, гъдето
      ще започнат да излизат от позиция, тия, с по-сириозно големите бройки от ниското ...
      Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?

Коментар

• Казвате на 15 стотинки нямаше смисъл да се купува, а?

Коментар

• Е аз съм доволен купих на 15 ст. продадох на 40 ст. Добра доходност от тази акция за някакви си 4-5 дни .

Коментар

• Мен ми е мъчно за инвеститорите. Плюем борсата, че била такава. Ми каквито инвеститорите - така и борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от GBP2 Разгледай мнение
              .... , когато цената се качва гробна тишина...
              С пълна уста не съ говори ...
              Защо да ходиш там, където можеш да летиш ... ?

Коментар

• както казва пепи има гап да се покрива до 1.50.не е препоръка

Коментар

• Много странно , когато цената пада , всички са в дива еуфория все едно са продали на късо , когато цената се качва гробна тишина...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнение
                    Сравняваме се как било на запад. Там никой не влиза в дружества в които дял имат такива субекти.

абсолютно вярно !
                    И аз това се чудя, какво се изкефиха хората при ХДПАТ и МОСТА, като че ли празнуват нов мажоритар

Коментар

• Сравняваме се как било на запад. Там никой не влиза в дружества в които дял имат такива субекти.

абсолютно вярно !
                      Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от kostadinat Разгледай мнение
                        За мен пък са пълни глупости - и рестарта и тази теория на конспирацията. Да не говорим за стратегията Черепа да влезе обратно на ниски нива. Защо му е? Той апетитните хапки ,видяхме, си ги задели само за себе си. Защо му е да влиза в болно дружество и да го оздравява. Каквото е здраво си го отделя за себе си. Най-малкото после ще се види тази манипулация и може да има последици, а като си ги отдели по легания начин - никой нищо не може да му каже. Сега прецакани акционери реват и търсят под вола теле. Къде гледаха когато Божков влезе в дружествата. Още от край време се носи съмнителната му слава. Защо му купуваха акциите и ставаха съдружници с него. Сравняваме се как било на запад. Там никой не влиза в дружества в които дял имат такива субекти.

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/106790/363.html

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                            Бат Пеше,айде стига си громил капитализма бе!!!Измисли нещо по-добре и веднага те подкрепям!!!Но за сега се осланяме на това ,което имаме и се борим с него!!!
                            Не громя капитализма нито пък се боря с него щото с непобедими неща не се боря.Просто се забавлявам с великите инвеститори във форума.Баща му продал кравата отишъл в града дали му панелка и станал шлосер а сина видите ли го велик инвеститор.Печели милиарди на извънземната БФБ.Тук всички световни компании се борят да им се търгуват акциите.БФБ си е един голям отекъл ташак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              О колко сме велики.И работим работа дето другите не я разбират.Повтарям няма инженер който да не може да разбере икономическа работа и няма икономист който може да е инженер.Щом пък си толкова велик що пък Черепа да не се гъбарка и да ти прибира парите.Ама няма после да викаш къде е държавата щото нали работиш работа която простите не разбират.Но простите знаем че когато печелите се присмивате на нас а после ако може държавата да обере загубите.
                              Бат Пеше,айде стига си громил капитализма бе!!!Измисли нещо по-добре и веднага те подкрепям!!!Но за сега се осланяме на това ,което имаме и се борим с него!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                                Работата ми е такава, че да не я разбира всеки, както се изрази аверче преди дни
                                За камбанарията ти го обясни някой по-долу, аз само ще добавя: поглеждай и отзад...
                                О колко сме велики.И работим работа дето другите не я разбират.Повтарям няма инженер който да не може да разбере икономическа работа и няма икономист който може да е инженер.Щом пък си толкова велик що пък Черепа да не се гъбарка и да ти прибира парите.Ама няма после да викаш къде е държавата щото нали работиш работа която простите не разбират.Но простите знаем че когато печелите се присмивате на нас а после ако може държавата да обере загубите.

Коментар

Working...
                                X